Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex "Hitch" Hitchens (Will Smith) je legendárnym a zámerne anonymným newyorským „schôdzkológom“, ktorý už pomohol množstvu mužov získať ženu ich snov. Behom príprav jeho posledného zverenca Alberta (Kevin James), poddajného účtovníka, ktorý je okúzlený príťažlivou celebritou Allegrou Cole (Amber Valletta), sa Hitch konečne stretne s rovnocenným súperom v podobe krásnej a prefíkanej bulvárnej novinárky Sary Melas (Eva Mendes), ktorá Allegru prenasleduje na každom kroku. Profesionálny starý mládenec Hitch sa do Sary beznádejne zamiluje, ani čo by tušil, že jej najväčším novinárskym úlovkom by sa mohlo ľahko stať odhalenie najslávnejšieho manhattanského „špeciálneho poradcu“. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (630)

robbiee 

všetky recenzie používateľa

[imdb: 6.8/10] | me: Prijemná pohodovka kvôli Smithovskemu faktoru je ľahká a zábavná, ... a dobre sa na to pozerá až k tretej tretine filmu kedy všetko začina byť až moc citovo vypäté a pritiahnuté za vlasy tak až to budí dojem totálnej hlúposti. Škoda toho prehnaného záveru, ... inak by to zanechalo fajnový dojem z dobrej zábavy. Ale americká sila happy endov a lásky to pretlačila. ()

Kaka 

všetky recenzie používateľa

Velice inteligentní a současný trend chytrých a vychytaných komedií skvěle vystihující Hitch je zábavná jednohubka na sobotní večer, ve které se skvěle doplňují vynikající Smith a pohledná Eva Mendes. Nelze očekávat přílišnou hloubku, či snad vypointovaný opus, nicméně o zábavu je bohatě postaráno. Především díky několika velmi kvalitním a nenásilně naroubovaným gagům, které stojí za to. Škoda závěrečného klišoidního doznání, které trochu bortí celý koncept inteligentního a "realistického" nádechu. Nicméně jinak to dopadnout ani nemohlo. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Verili by ste, že Will Smith do roku 2005 nehral v žiadnej romantickej komédii? A že i v nej podáva skvelý výkon? Tento troška vynaliezavý a štipku šikovný film je romantický i vtipný, ale (na americkú romantickú komédiu) pritom psychologicky slušne prepracovaný (je jasné, že takúto prácu môže robiť iba niekto, komu ženy v minulosti ublížili alebo on im a teraz robí pokánie). Problém je v tom, že je to neuveriteľné (keď sa ma niekto spýta v čom, týždeň sa s ním nebudem rozprávať), vyložene vtipných je len zopár scén a hoci je Smith vo veku 37 rokov úžasne rozkošný, prehnaná dĺžka (skoro dve hodiny!), priemerný scenár, nezáživná réžia a tradične mdlá Mendesová to (z)ničili. ()

Shit 

všetky recenzie používateľa

Průměrná romantická komedie, nic extra se v tomhle filmu nenajde a co se týče Willa Smithe a jeho pokusu stát se nějakým komediálním hercem, tak to se moc nepovedlo, sice nic nezkazil, ale ani nic neukázal a od herce takovýho kalibru bych čekal něco víc, radši by měl zůstat u akčních filmech to mu jde daleko lip a když sem tam hodí nějakou hlášku, tak je i zábavnej, tady moc neni a vlastně v celým filmu se moc nezasmějete. Je to bohužel jenom příjemná romantická komedie, nic víc ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Stejně jsem měl celou dobu oči jen pro, Evu Mendes. Ta omáčka okolo a hlavně obtloustlý a nepříliš úspěšný (u žen) Kevin James však dokázali být místy docela zábavnou kulisou a hlavně ty jeho některé situace (trapasy) mě opravdu doháněly až k slzám. Extra vtipností to tu sice zrovna nehýřilo, ale párkrát jsem se s chutí zasmál. Will Smith coby poradce v balení holek svou roli zvládl obstojně, což on ostatně dokázal ve vetšině filmů, ve kterých se objevil. 60% ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (26)

  • Allegra Coleman (Amber Valletta) byla fiktivní postavou stvořenou roku 1996 v listopadovém čísle časopisu Esquire. Záměrem bylo mystifikovat ostatní časopisy, které prahly po nových celebritách. (HellFire)

Reklama

Reklama