Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zlodej Miles Logan (Martin Lawrence) ukradne vzácny diamant, ktorého sa však chce zmocniť bezcharakterný šéf bandy Deacon (Peter Greene). Po zúrivom súboji sa Milesovi podarí diamant ukryť v potrubí rozostavanej budovy, vzápätí ho ale zatknú a vo väzení si odsedí dva roky. Keď po prepustení z väzby zistí, že dostavaná budova je teraz policajnou centrálou, takmer ho to odrovná... Po niekoľkých neúspešných pokusoch dostať sa dnu nakoniec dostane spásonosnú myšlienku - prestrojí sa za policajta! Zhodou okolností ho všetci začnú považovať za novú posilu na oddelení lúpeží, a tak ho ako parťáka pridelia k mladému policajtovi Carlsonovi (Luke Wilson) - a pošlú oboch do terénu. Na základe niekoľkých úspechov Milesa čoskoro dokonca vymenujú za šéfa oddelenia, ba čo viac konečne sa mu podarí dostať sa do potrubia! Tam však zistí, že potrubie bolo medzičasom zatopené a diamant kamsi odniesla voda... Musí po ňom teda pátrať ďalej, čo sa nezaobíde bez rôznych komplikácií. Keď sa Milesovi zdá, že horšie to už ani byť nemôže, zistí, že opak je pravdou... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (206)

viperblade 

všetky recenzie používateľa

Nejsem jeden z těch, co si myslí, že Lawrence je špatný komediální herec. On to jen moc přehání, ale něco v něm je. A tenhle film zachraňuje právě on. Čekal jsem naprostou hovadinu, dostalo se mi pohodové komedie, která má pár slabších momentů, ale upřímně, viděl jsem i daleko horší, proto dávám nikoho neurážející 3 hvězdičky. ()

predators 

všetky recenzie používateľa

Jsou filmy, u kterých při hodnocení zohledňuji všechny jeho složky, jako zvuk, hudbu, efekty atd....Pak jsou filmy u kterých se jenom bavím a překvapí mě jen závěrečné titulky. Vlastně spíše mě zklamou, protože zábava skončila a já budu muset hledat dál...další film, u kterého se budu tak skvěle bavit. Viva la mexico...:-) ()

Reklama

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Lawrence je veľmi divný herec. Myslím si, že podobného herca v Holywoode nenájdeme. No osobne si myslím, že táto úloha mu sadla ako uliata! Na to, že bol film natočený v roku 99 bol točený veľmi moderne, miestami modernejšie ako iné filmy s hlavnou úlohou Lawrenca. Myslím si, že na oddýchnutie resp. odľahčenie mysle vhodný výber. Toť všetko. 70% (subjektívne hodnotenie). ()

LaciLC 

všetky recenzie používateľa

Pri prvom pozretí som sa veľmi bavil a rozhodne som sa nenudil. Druhýkrát som sa už trochu nudil, ale stále tie vtipy postačovali a dá sa na tom pobaviť. Balancuje to medzi *** a ****, ale rozhodol som sa pre lepšie hodnotenie, aj keď s prižmúrenými očami a odretými ušami, myslím si, že je to príjemná krimikomédia. ()

ecis 

všetky recenzie používateľa

Jeden blbucky film, ktory neviem preco, ale az tak blby mi nepripadal a odpozeral som ho v relativnom pokoji. Nato, ze by to mala byt komedia, vela toho som sa nenasmial (az na uvodne neuveritelne maskovanie Lawrenca za roznasaca pizze). Jedna velka tlchuba, jeden poslusny policajt, jeden diamant, par nahanaciek = velka nenarocna zabavicka. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy jede Miles Logan (Martin Lawrence) autem se svým podřízeným a řídí, auto v plné rychlosti skočí. Když však následuje záběr na interiér vozu, za okýnkem je jasně vidět zábradlí, které dokazuje, že vozidlo je na zemi. (vyfuk)
  • V počiatočných fázach projektu sa predpokladalo, že film bude hodnotený ratingom R, avšak po rokovaniach štúdia sa rozhodlo, že podstúpi korekcie, aby mu bol zmiernený na PG-13. Na starosti to mal John August. (vander19)

Reklama

Reklama