Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Existujú dve policajné akadémie, a pretože  radnica nemá dostatok financií, jednu z nich sa rozhodne  zrušiť. Je zostavená špeciálna komisia, ktorá má po celý rok sledovať výcvik nových kadetov, metódy výuky a schopnosť využiť nabité vedomosti v praxi. Na základe výsledkov zvážia, ktorá zo škôl je lepšia a zaslúži si prežiť škrty v rozpočte. Jednu akadémiu vedie veliteľ Lassard (George Gaynes), druhú jeho rival, kapitán Mauser (Art Metrano). Keď Lassard vidí „materiál“, z ktorého by mal vycepovať skvelých policajtov, ešte nemotornejšiu zmes postavičiek ako v predchádzajúcom období, je síce zdesený, ale nakoniec dostane geniálny nápad! A tak sú tu opäť: Mohutný černoch Moses, háklivý na každú narážku týkajúcu sa farby pokožky, imitátor zvukov Larvell Jones, nesmelá černoška Laverne Hooksová s detským hlasom, fanatický pištoľník Tackleberry, rázna sexi seržantka Callahan a samozrejme Corey Mahoney (Steve Guttenberg). Absolventi policajnej akadémie, ktorí sa po úspešnom nasadení vracajú na pôdu školy, aby pomohli veliteľovi Lassardovi vyriešiť problém, tentoraz v úlohe inštruktorov. Musia sa vyrovnať nielen so zverencami, ale aj s množstvom nástrah a pascí, ktorými sa pokúša náročný výcvik narušiť zákerný Mauser. A ako to býva, dostanú kadeti v závere náročného výcviku príležitosť osvedčiť svoje vedomosti v praxi, keď je v priebehu honosnej párty unesený starosta mesta... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (247)

MM11 

všetky recenzie používateľa

"Zkusme to dělat tak dlouho, dokud to ty lidi neomrzí a pak se pustíme do něčeho jinýho." Jo, jo dělat každý rok nový film, který vlastně ukazuje stále to samé se nevyplácí. Snímek se hodně podobá jedničce, i tentokrát jde o výcvik, ovšem nováčku. Ono není divu - nový námět se už vyhrabat nepovede. Tentokrát se ještě můžete slušně pobavit, ale už jsem zjistil pravý význam slova zbytečný. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

S tretim dielom nastupila recyklacia, takze sa dej znova odohrava na akademii, akurat kadeti z jednotky su tentoraz ucitelmi. Som rad, ze sa vratil magor Zed tentoraz ako kadet a so Sweetchuckom vytvorili zabavnu dvojku. Vtipy sa do velkej miery opakuju, ale stale to bola este nadpriemerna zabava. Keby sa skoncilo tymto dielom, tak by z toho bola skvela kultova trilogia. 6/10. ()

Reklama

farfalla 

všetky recenzie používateľa

Jednu akademii mají zavřít. Mauser s Proctorem škodí, co můžou, i kdyby měli o obočí přijít. S Proctorem se podíváme zpátky do Blue Oyster klubu. Zed si najde nového kamaráda pana Sweetchuka (psy s baterkami). Nakonec o všem rozhodne honička na vodě. Zed je takový milý a citlivý kluk (test v plynové komoře), ale potkat bych ho nechtěla. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Treti dil uz je lehce slabsi, vicemene variace na dil prvni, navic se tu recyklujou napady z obou dvou predchozich dilu, takze vicemene vse uz bylo predtim videno, i kdyz v drobnejch obmenach. Vycvik je tentokrat lehce odflaklej, sem tam je nejaky to hluchy misto, ale jelikoz tu je furt kompletni sestava sympataku, ktera utahne i ty slabsi momenty, porad to dava super komedii. ()

Bozvav 

všetky recenzie používateľa

Srovnatelné s jedničkou. Po slabší dvojce, se laťka opět posunula nahoru. Zvláště, co do akčnosti je snad i lepší. Neuvěřitelná sranda i po letech. Dnes už filmová legenda. Steve Guttenberg jako Mahoney je neskutečně dobrý a ostatní také. Velmi dobrá komedie, co se hned tak neokouká. Kopec srandy, skvělé žertíky a vtipné dialogy, dobrá muzika. Za mne 85%. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (21)

  • Pôvodne sa počítalo s tým, že sa táto časť natočí spoločne s Policajnou akadémiou 4 (1987), obe pod režijným dohľadom Jerryho Parisa. Jeho zdravotný stav sa však počas natáčania trojky natoľko zhoršil, že ďalšiu časť musel natočiť Jim Drake. (beso74)

Reklama

Reklama