Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Existujú dve policajné akadémie, a pretože  radnica nemá dostatok financií, jednu z nich sa rozhodne  zrušiť. Je zostavená špeciálna komisia, ktorá má po celý rok sledovať výcvik nových kadetov, metódy výuky a schopnosť využiť nabité vedomosti v praxi. Na základe výsledkov zvážia, ktorá zo škôl je lepšia a zaslúži si prežiť škrty v rozpočte. Jednu akadémiu vedie veliteľ Lassard (George Gaynes), druhú jeho rival, kapitán Mauser (Art Metrano). Keď Lassard vidí „materiál“, z ktorého by mal vycepovať skvelých policajtov, ešte nemotornejšiu zmes postavičiek ako v predchádzajúcom období, je síce zdesený, ale nakoniec dostane geniálny nápad! A tak sú tu opäť: Mohutný černoch Moses, háklivý na každú narážku týkajúcu sa farby pokožky, imitátor zvukov Larvell Jones, nesmelá černoška Laverne Hooksová s detským hlasom, fanatický pištoľník Tackleberry, rázna sexi seržantka Callahan a samozrejme Corey Mahoney (Steve Guttenberg). Absolventi policajnej akadémie, ktorí sa po úspešnom nasadení vracajú na pôdu školy, aby pomohli veliteľovi Lassardovi vyriešiť problém, tentoraz v úlohe inštruktorov. Musia sa vyrovnať nielen so zverencami, ale aj s množstvom nástrah a pascí, ktorými sa pokúša náročný výcvik narušiť zákerný Mauser. A ako to býva, dostanú kadeti v závere náročného výcviku príležitosť osvedčiť svoje vedomosti v praxi, keď je v priebehu honosnej párty unesený starosta mesta... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (247)

Han22 

všetky recenzie používateľa

Pořád výborná zábava. Ve městě jsou dvě akademie a má zůstat jen jedna. Proti sobě stojí Lassar a Mauser, který piluje své řiťolezectví. Lassard se nevzdává a povolá své nejlepší kadety jako instruktory a s nimi pár nováčků - Facklarovu ženu, kung-fu mistra z Japonska (nezapomenutelná romantická scéna s Callahanovou), Tackleberryho švagra a hlavně úžasnou dvojici z druhého dílu - prodavače Sweetchucka a šílence Zeda. Jak to tak bývá, ti vořou co jde, ale ve výborné závěrečné akci se záchranou guvernéra zachrání vše na poslední chvíli. ()

Bozvav 

všetky recenzie používateľa

Srovnatelné s jedničkou. Po slabší dvojce, se laťka opět posunula nahoru. Zvláště, co do akčnosti je snad i lepší. Neuvěřitelná sranda i po letech. Dnes už filmová legenda. Steve Guttenberg jako Mahoney je neskutečně dobrý a ostatní také. Velmi dobrá komedie, co se hned tak neokouká. Kopec srandy, skvělé žertíky a vtipné dialogy, dobrá muzika. Za mne 85%. ()

Reklama

GILLWANDER 

všetky recenzie používateľa

Čo nový diel, to úpadok z celkovej kvality. Tretí diel melie strašne pomaly a v závere aj z posledného. Vtipné dialógy sú menej vtipné a polovtipné dialógy sú mega trápne. Trápnosti a nezmyselnosti tu bolo až až, dalo by sa tým vysadiť celú záhradku v Grasalkovičovom paláci. "Ó, to je ale pekne zasvinený trávnik!"... 50% ()

Melies 

všetky recenzie používateľa

7 / 10 Posledný skutočne zábavný diel z teraz už sedemdielnej série je síce len opakovaným mlátením starej slamy, no tá naivná atmosféra, ktorú mám tak strašne rád a ktorá vo mne vyvoláva toľké radostné spomienky na dopoludnia strávené pred televízorom, tam ešte stále je. Nie taká intenzívna, ako by som si prial, ale dosť silná na pekné štyri hviezdičky. ()

KoRner 

všetky recenzie používateľa

Podarené skoro ako jednička, ibaže to nemá celistvý dej a film je iba rad podarených scénok, z ktorých sú niektoré vtipné, inokedy trápne. Stará partia už nemá toľko priestoru na úkor nových postáv, z ktorých sú niektoré absurdnejšie, než tie pôvodné. Film je to priblblý, ale ako odviazaná zábava funguje dosť dobre. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (21)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 43,6 milionu dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama