Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Existujú dve policajné akadémie, a pretože  radnica nemá dostatok financií, jednu z nich sa rozhodne  zrušiť. Je zostavená špeciálna komisia, ktorá má po celý rok sledovať výcvik nových kadetov, metódy výuky a schopnosť využiť nabité vedomosti v praxi. Na základe výsledkov zvážia, ktorá zo škôl je lepšia a zaslúži si prežiť škrty v rozpočte. Jednu akadémiu vedie veliteľ Lassard (George Gaynes), druhú jeho rival, kapitán Mauser (Art Metrano). Keď Lassard vidí „materiál“, z ktorého by mal vycepovať skvelých policajtov, ešte nemotornejšiu zmes postavičiek ako v predchádzajúcom období, je síce zdesený, ale nakoniec dostane geniálny nápad! A tak sú tu opäť: Mohutný černoch Moses, háklivý na každú narážku týkajúcu sa farby pokožky, imitátor zvukov Larvell Jones, nesmelá černoška Laverne Hooksová s detským hlasom, fanatický pištoľník Tackleberry, rázna sexi seržantka Callahan a samozrejme Corey Mahoney (Steve Guttenberg). Absolventi policajnej akadémie, ktorí sa po úspešnom nasadení vracajú na pôdu školy, aby pomohli veliteľovi Lassardovi vyriešiť problém, tentoraz v úlohe inštruktorov. Musia sa vyrovnať nielen so zverencami, ale aj s množstvom nástrah a pascí, ktorými sa pokúša náročný výcvik narušiť zákerný Mauser. A ako to býva, dostanú kadeti v závere náročného výcviku príležitosť osvedčiť svoje vedomosti v praxi, keď je v priebehu honosnej párty unesený starosta mesta... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (247)

Paldiny 

všetky recenzie používateľa

Železo treba kuť za horúca a tým sa riadili tvorcovia až príliš pedantne. Posledný zmysluplný zárez tak prichádza s rokom 86´, aby sa oklieštený zoznam pôvodných hercov spojil s novou generáciou, ktorá je s výnimkou Zeda už iba odvarom. Námet konfrontácie dvoch akadémií o jednu licenciu je nevyužitý, vtipných situácií ubudlo, vydarený gag ako napr. ten pri identifikácii zlodeja sa dá ešte nájsť.. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Skvelé pokračovanie, v ktorom sa absolventi vracajú späť do Policajnej akadémie, aby tu pomohli s výcvikom nových kadetov svojmu komandantovi Lassardovi. Zábavné pokračovanie a asi najlepšie z policajnej akadémie. Naberanie nových "rekrútov" a súboj dvoch akadémiou o prežitie je jednoducho zábava. Stále výborná šialená komédia o vynaliezavej cool partii fízlov bojujúcich so zločinom. Tento diel má navyše pomerne originálnu zápletku. ()

Reklama

lennyd 

všetky recenzie používateľa

Ač je L.A. velké město, dvě policejní akademie ze svého rozpočtu neutáhne. Aby nebyl nikdo znevýhodněn, bude celé léto obě akademie (Lassardovu i Mauserovu) sledovat speciální komise, která nakonec rozhodne o tom, která akademie bude zavřena. Bude to Mauserova, s kadety jedním jak druhým, vyrovnanými do zástupu - nebo Lassardova, která je otevřena lidem, a dokáže udělat policisty i z bývalých šéfů punkové bandy ? ... A jedeme z kopce - trojka Policejní akademie sestup kvality série nezastavila, ale naštěstí jej ani moc neuspíšila (to začíná až od 4, trojka je ještě relativně koukatelná). Sice jde o stoprocentní kopii prvního dílu (s jakýms takýms pseudopříběhem), ale to ani vcelku moc nevadí, a určitě se budete bavit Mauserovo-Proctorovskou debilitou, stejně tak úžasným Zedem (Bob Goldthwait). Jo a Tackleberry si konečně vrzne :) ()

filmmovier 

všetky recenzie používateľa

lepší než dvojka, srovnatelné s jedničkou. Společně s Nasazením v Miami Beach je tenhle díl můj nejoblíbenější ze série. Ačkoliv humor je stejný jako v předešlých dílech, přesto se dočkáme nových vtípků a mnohem větší zábavy. Osvědčené postavy nezklamou ani tentokrát a překvapí i některé nové. Rozhodně jsem se bavil víc, než u dvojky a možná že ani u prvního dílu jsem se nenasmál tolik, jako tady.... ()

Brano 

všetky recenzie používateľa

Ak to mám zhrnúť, tak je to lepšie ako dvojka, ale o niečo slabšie ako jednotka. Tento diel mi prišiel najvtipnejší, ale stále tomu niečo chýbalo a koniec filmu bol dosť slabý. Návrat starej party, tentoraz v úlohe inštruktorov, ktorý majú zachrániť akadémiu mi prišiel ako veľmi dobrý nápad. Navyše nový herci boli skvelý, najmä Zed v úlohe šialeného policajta nemal chybu. Nebyť toho otrasného, až nudného záveru, tak by tento diel prekonal aj prvú časť. /70%/ ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (21)

  • Japonský kadet Nogata (Brian Tochi) mal byť podľa pôvodného scenára indickým kadetom menom Ramu. To vysvetľuje, prečo spí na postelí z klincov a medituje s rukou nad plameňom zo sviečky. (beso74)
  • Scéna, kdy se při pronásledování na řece převrhne plechový člun s Mausrem (Art Metrano) a poručíkem Proctrem (Lance Kinsey) a následně se oba snaží dostat se zpátky do člunu, je v jednom záběru vidět hlava člověka, který je schovaný za člunem (pravděpodobně přidržuje člun, aby se nehoupal, při vylézání z vody). (Mashe)
  • V scéne, keď policajt Chad Copeland (Scott Thomson) ostrieka punčom manželku (Mary Ann Coles) komisára Hursta (George R. Robertson), je možné vidieť, že jeho manželka už mala biele šaty zafarbené na ružovo ešte pred tým, než bola zašpinená. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama