Reklama

Reklama

Policajná akadémia 2

  • Česko Policejní akademie 2 (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Obdobie štúdia je na konci, noví policajti nielen úspešne zložili skúšky, ale aj priamo v akcii dokázali, že sú schopní zvládnuť čokoľvek. Do čerstvých absolventov akadémie vkladá veliteľ Lassard  všetku svoju dôveru a  preloží ich na predmestie Los Angeles, do šestnásteho okrsku, ktorého veliteľom je Lassardov brat. Ten je momentálne zaneprázdnený riešením vážnej situácie v mestečku. Čoraz častejšie sa neochotne stretáva s rastúcim zločinom. Miestne obyvateľstvo sa obáva predovšetkým  nebezpečnej punkerskej bandy, vedenej divokým Zedom. Čerství policajti dostanú za úlohu obnoviť v uliciach poriadok a s vervou, sebe vlastnou, sa pustia do práce, čím premenia ulice v oázu absurdného chaosu. Súčasne sa rozhorí nemilosrdná vojna s punkermi a Mahoney (Steve Guttenberg) je vyslaní ako zved do jej stredu... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (258)

Melies 

všetky recenzie používateľa

7 / 10 Vynikajúce pokračovanie klasickej staromódnej komédie, ktoré nám nielenže prináša našu milovanú zostavu, ale aj dve skutočné perly - magora Zeda a poseru Sweetchucka. Keď sa jeden z nich (alebo nebodaj obaja) objavia na scéne, je o zábavu postarané - o tom viac zamrzí, že ďalšie časti (teda okrem trojky) sú stále horšie a horšie... ()

MM11 

všetky recenzie používateľa

Policejní akademie se dočkala pokračování. A stačil jí na jen jeden rok. Dodnes přemýšlím, zdaly by nebylo lepší, kdyby tento díl zapadl a další už by tvůrci nechtěly točit. Ale na kdyby se nehraje... Co je na druhém díle jiné? Je toho poměrně dost - nový režisér, mírně odlišnější pojetí a patrnější rok výroby. Že jsou policisté idioti, nám Hollywood začal říkat každý rok. Poprvé jsme se smály, ale nic se nemá přehánět. ()

Reklama

PTuranyi 

všetky recenzie používateľa

Prostá priamočiara komédia prekypujúca duchom 80s. V centre naivného príbehu sa ocitá Zedov gang ohrozujúci štvrť. Proti nemu stojí výkvet policajnej akadémia komandanta Lassarda. Poručíka Harrisa  nahradil poručík Mauser ktorý síce nemá v podaní Arta Metrana šmrnc G.W. Baileyho, ale vtipy si držia stabilnú úroveň. Po 40-tich rokoch som sa na nich už tak nebavil. Romantická scéna Tackleberryho a Kirklandovej je pravdepodobne prapôvodcom všetkých vyzliekacích scén plných strelného arzenálu. Podobne kultovou je scéna návštevy Tackleberryho u budúcich svokrovcov. Herecké výkony a produkcia pôsobia z veľkej časti polo-amatérsky, ale to zábavu zasa až tak veľmi nekazí. 70% ()

WolfR 

všetky recenzie používateľa

O něco horší, než první díl, ale pořád velice zábavné! Mrzí mě nepřítomnost některých postav z prvního dílu zejména zábavného Kapitána Harrise, ale to tady vynahrazuje výborný šílený Zed a pár dalších vedlejších postav. Zábava je opět nadprůměrná se super vtípky a scénkami a staré známé postavy z prvního dílu opět excelují! Výborné pokračovaní kultovní policejní komedie! Rád se na něj podívám. 4 hvězdy. ()

soukyd33 

všetky recenzie používateľa

Dobré pokračování známého filmu, a trošku upravený tým. Poznámka: (Tacleberry) má zde opravdu dobrý scénář. 😄❤️ Chybí zde Kapitán Haris, ale je zde dobrý nástupce. I ten se dostane do úzkých, až začne bojovat s elitním týmem policejní akademie. 😄 Některé scény jsou až šílené. 😄 Dialogy geniální. Herecké obsazení super. Herecké výkony super. Příběh opět dobrý. Poznámka: Narozdíl od prvního dílu, zde je mnohem více akce. Poznámka: Chybí zde některé postavy, ale zase se objeví dočasně jiné. Hvězdiček 3 ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (15)

  • Ve scéně, kdy Mahoney (Steve Guttenberg) řádí v přestrojení za gangstera, můžete na telefonní budce zahlédnout sprosté slovo psané v ruštině. Jde o interní vtip. Producent Paul Maslansky je totiž ruského původu. (HellFire)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 55,6 milionu dolarů. (NIRO)
  • Jediný diel z pôvodnej sedemdielnej série, v ktorej sa neobjavila Callahanová (Leslie Easterbrook). Potom, čo bol dokončený prvý diel, herečka otehotnela a čakala dcérku. To jej zabránilo účinkovať v tomto filme. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené