Reklama

Reklama

Betty in Blunderland

všetky plagáty
Animovaný / Komédia / Krátkometrážny
USA, 1934, 7 min

Réžia:

Dave Fleischer

Hrajú:

Mae Questel

Recenzie (5)

zelvopyr 

všetky recenzie používateľa

Další, komu z Betty Boop kanou sliny a snaží se "to take her boop-oop-a-doop away", je zde Tlachapoud (Žvahlav). Ale vypadá to, že si to Betty zase sama přivolává... ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Psycho rozprávka o malom dievčatku, menom Alenka, ktorá nasledovala bieleho zajaca do jeho nory a pritom prešla do bizarného, snového sveta je už dlhé roky vďačným námetom, hlavne pre amerických, filmárov. Najnovšie, tohto roku, sa tejto témy chopil aj jeden z najvýraznejších, najúspešnejších, súčastných rešisérov Tim Burton. Taktiež priekopník animovaného filmu Dave Fleischer poslal, už v roku 1934, od Krajiny zázrakov svoju Betty Boop. Pán Fleischer rád s touto rozkoškou, kreslenou slečinkou experimentoval, obmieňal jej podoby a nápadito striedal prostredia príbehov. Aj preto sa Betty stala mojou najobľúbenejšou ženskou animovanou postavičkou. *** ()

Kusko.t2 

všetky recenzie používateľa

Tento krát sa do krajiny zázrakov prišla pozrieť aj kreslená sexica Betty. Mimochodom v tomto prípade krajina zázrakov zažila malý „upgrade“ vo forme napr. výčapu (kde sa podával zmenšujúci nápoj) a jeden zlomyseľník tam mal dokonca aj guľomet. No teda. ()

blackrain 

všetky recenzie používateľa

Teda, já se nestačím divit, kam se ta Betty všude podívá. Tentokrát se ocitne v roli Alenky v říši divů a zažije neuvěřitelné dobrodružství. ()

Reklama

Reklama