Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď Scott a Kate Johansenovci (Will Ferrell a Amy Poehler) zistia, že stratili finančný fond na vysnívané štúdia svojej dcéry, rozhodnú sa s pomocou akčného suseda (Jason Mantzoukas) zriadiť si v jeho dome nelegálne súkromné kasíno. Navzdory pochybností, sa kasínu a podnikavej trojici začne veľmi dariť, príjmy rýchlo stúpajú, čo nezostane bez povšimnutia zákerného starostu mesta i podsvetia. Množstvo vtipných i akčných príhod, privedie nakoniec dcéru Alex k bránam vytúženej univerzity... (Continental film)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (96)

Pythonator 

všetky recenzie používateľa

Will utáhne svým ujetým šarmem kdejakou blbost. A když začne hrát mafiána a sekat prsty, musíte se zaručeně chechtat. Bohužel tohle je film, u kterého se celou dobu bavíte, jenže tomu pořád něco chybí, aby to byla bombastická prča. Anebo se taky celou dobu nudíte, když Willa zrovna nemusíte, ale to je čistě váš problém. ()

P1tr 

všetky recenzie používateľa

Willa Ferrella mám rád, stejně tak i spoustu dalších komiků přítomných v The House, proto má očekávání byla celkem velká i po negativních ohlasech ze zámoří. Bohužel se jejich názory potvrdily a musím se smutkem konstatovat, že tato komedie, která měla na startu všechny předpoklady uspět selhala. Herci se snaží, ale ani oni nedokáží zachránit nenápaditý a líný scénář, na základě kterého vzinkl film bez výraznější tváře a humoru, který propluje vaším přehrávačem tak nenápadně, že si skoro ani nevšimnete, že jste ho viděli. Obrovská škoda a nevyužitý potenciál. ()

Reklama

Happens 

všetky recenzie používateľa

Nikdy jsem nepochopil hodnocení komedií na ČSFD, když komedie má ironické, satirické a parodizující až ulítlé prvky, dostane nízké hodnocení. Když je komedie napůl drama, tak vysoké. Will Ferrell je legenda humoru a v The House absolutně nezklame, ležel jsem v slzách smíchu celý film. Ať co do dialogů nebo do akčních a humorem nepředvídatelných scén. Tleskám s bolestí břišních svalů. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Willa aj Amy mám celkovo rád, takže som sa na tento film pochopiteľne tešil. Námetovo super, ale scenár pôsobil miestami až príliš absurdne a bizarne. Aj keď mi je jasné, že to bolo cieľom komediálneho zámeru, ale niekedy je proste menej viac. Z tohto námetu by mohla byť celkom dobrá dráma (alebo aspoň dramédia). Bohužiaľ, na tej absurdnosti to u mňa pohorelo. Ako oddychovka fajn, ale zrejme nič viac. Každopádne, Will a Amy pobavili, takže najmä vďaka ním sú to aspoň 3* ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Brloh je zase ten typ spotrebnej komédie, kde cítite, že nápad je fajn, že tvorcovia by mali aj nápady, ale že proste trh žiaden poriadny odvaz nepripustí a že sa museli držať pri zemi, resp. pri prvoplánových fórikoch. Je to o štyridsiatnikoch a ich akomsi druhom životnom dychu, kedy dcérenka konečne vypadne na vyšku, ale z niečoho to treba zaplatiť. Ferrell utiahne všeličo, ale je vážne škoda, že Rennerova účasť je čisto epizodická, jeho face do úlohy gangstra v bláznivej komédii zapadne. Možno je 40% trochu prísnych, ale mňa osobne viac mrzí, keď nie je využitý potenciál, ako keď žiaden vo filme necítim. Tu som mal pocit, že po dvoch scénach bola nakrútená ešte tretia, najvtipnejšia, ale bola producentom vystrihnutá, pretože bola cez čiaru. Inak ide o záležitosť mierenú na americké publikum a to aj špecifické a prečo zrovna toto sa z bohatej Ferrellovej tvorby dostáva do našich kín, nevedia snáď ani distribútori. 50% a oproti minulotýždňovej Babskej jazde u mňa o triedu vyššie. ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (6)

  • Uříznutá hlava koně, o které mluví hlavní protagonisté, je odkazem na film Kmotr (1972). (Nathaniell)
  • Cameo mala mať vo filme aj Mariah Carey, ale jej scéna nebola sfilmovaná. Carey vraj meškala na natáčanie štyri hodiny, tak Will Ferrell odmietol scénu natočiť. (megajalec)
  • Jedným z výkonných producentov filmu je minister financií USA Steven Mnuchin. (megajalec)

Reklama

Reklama