Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď Scott a Kate Johansenovci (Will Ferrell a Amy Poehler) zistia, že stratili finančný fond na vysnívané štúdia svojej dcéry, rozhodnú sa s pomocou akčného suseda (Jason Mantzoukas) zriadiť si v jeho dome nelegálne súkromné kasíno. Navzdory pochybností, sa kasínu a podnikavej trojici začne veľmi dariť, príjmy rýchlo stúpajú, čo nezostane bez povšimnutia zákerného starostu mesta i podsvetia. Množstvo vtipných i akčných príhod, privedie nakoniec dcéru Alex k bránam vytúženej univerzity... (Continental film)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (96)

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Námět je pecka. Je to škoda, protože tahle komedie mohla být opravdu suprová. Zápasy v kasínu mě nějak moc nepobavily, ale co mě dokonale uzemnilo, bylo když se Ferrell transformoval do role Řezníka, kterou si později náležitě užíval. Dva hlody (Italské brýle a italská cigareta, vymáhání peněz) se moc povedly, nad zbytkem má člověk takový ten lehký úsměv. Amy Poehler toho moc nepředvedla. 55% ()

bigmatko 

všetky recenzie používateľa

v priebehu jedného týždňa dve americké komédie. musím konštatovať, že brloh je o niečo menej zlý ako babská jazda. Ferrel je klasicky bláznivý a keby bolo na ňom samotnom tak asi by z toho príbehu vyťažil ešte viac. nápad a dej príbehu sú celkom dobré aj uveriteľné. opäť však ako pomaly už v každej americkej komédií sa musia objaviť drogy a vo väčšine prípadov sa priam glorifikuje účinok marihuany, ktorú tam zjavne hulí každý už od základnej školy. Tak ako v starých Holywoodských filmoch všetci museli fajčiť cigarety, tak v novodobých filmoch musia všetci húliť prípadne šnupať kokain. Asi je to podmienka pre dobrú zábavu a komédiu. Našťastie sa tu účinok drog iba pridružuje v priebehu deja a nie je jeho pôvodcom ako v trápnej babskej jazde, ktorá by sa bez fetu ani nenatočila. Brloh ma humorný základ sám o sebe, nie je úplne trápny a dá sa aj dopozerať do konca. ()

Reklama

blazma 

všetky recenzie používateľa

Naprosto praštěná komedie. Malé městečko je očividně úplně v pohodě, jediný policista na město a provozování nelegální herny lehce přehlídneme protože se tam očividně všichni znají :D omylem useknout prst ok, zbytečně tam museli udělat tunu fake krve co tryská všude možně. Zbytečná zápletka Jeremyho Rennera, která byla naprosto zbytečná. ()

Pythonator 

všetky recenzie používateľa

Will utáhne svým ujetým šarmem kdejakou blbost. A když začne hrát mafiána a sekat prsty, musíte se zaručeně chechtat. Bohužel tohle je film, u kterého se celou dobu bavíte, jenže tomu pořád něco chybí, aby to byla bombastická prča. Anebo se taky celou dobu nudíte, když Willa zrovna nemusíte, ale to je čistě váš problém. ()

LEGACY 

všetky recenzie používateľa

Zvrhlá, rošťácká komedie z hostelu Vagabond, která se bude v budoucnu pouštět znova a znova dokud ji neuvidí všichni kámoši. Takovýchto praštěných komedií je málo a najít je je sakra těžké. Zde je navíc příjemné obsazení a skvělej nápad. Ani se nebáli jít trochu do extrému. Příjemná chvilka, smál jsem se. ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (6)

  • Jedným z výkonných producentov filmu je minister financií USA Steven Mnuchin. (megajalec)
  • Při pronásledování policistou v závěru filmu zazní v jedné scéně znělka z filmu Terminátor (1984). (Nathaniell)

Reklama

Reklama