Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Od chvíle, kdy se mladý šlechtic znovu oženil, začíná pro malou Lillianu peklo. Macecha se jí chce zbavit, a tak jedinou možností, jak si zachránit život, je útěk do lesů... (oficiálny text distribútora)

Recenzie (136)

AlistairMir 

všetky recenzie používateľa

To byl vážně hrůzný příběh...Stará Replay-ová jako zlá macecha by se měla vrátit k vraždění šmejdů z vesmíru a nevinné dívky, co vypadají lépe, nechat být. Slovo horor zde je bráno ne jako, že se budete bát, ale že tento film je fakt děsná blbina, kterou by nezachránilo ani kdyby trpaslíčci vzali motyčky a zlé maceše je narvali do...chřtánu...Než na to koukat znova, tak radši kousnu do toho jablka a čekám až mě pomocká princezna. ()

ti88na 

všetky recenzie používateľa

Myslím, že tento inak celkom zaujímavý nápad trochu zničil samotný názov, ktorý vyvolával príliš veľké očakávania. Pretože ak niekto čakal príbeh hrôzy a horor v pravom zmysle slova, zostal nakoniec až na pár záberov sklamaný. Mne osobne sa však toto spracovanie celkom páčilo a hlavne herecký výkon Sigourney Weaver bol ohromujúci a vlastne bola hlavným ťahúňom celého filmu. Zámena trpaslíkov za špinavých zlatokopov bola pre mňa príjemné prekvapenia veľmi som to uvítala. Ak teda máte radi klasické rozprávky a máte záujem vidieť ich v trochu inej verzie, tento film je to pravé. ()

Reklama

MsUtahraptor 

všetky recenzie používateľa

Sněhurka je spratek. Jako malá i -náctiletá. Macecha vlastně nic neprovedla, přijde o dítě a zcvokne se. Veškeré její další skutky jsou svým způsobem logické a vzhledem k jejím možnostem očekávatelné. Sněhurka nalezne skupinku pofidérních individuí, zredukuje je svou přítomností na hlouček snesitelných, zbaví se macechy a žije šťastně až do smrti. ()

gumli 

všetky recenzie používateľa

Svojrázna Snehulienka inšpirovaná rozprávkou bratov Grimmovcov.Len škoda že tam nie sú trpaslíci.Ale jeden tam bol,dosť škaredý.Prekvapila má Sigourney Weaver,neviem či som videl nejaký film kde by hrala takú zápornú postavu ako tu v tomto filme.Aj keď nehrala zlé,film je aj tak len bežný priemer.Dobrá scéna je keď Liliana uteká lesom,tá sa mi veľmi páčila.Ale keďže to nie je film pre deti,mohli to spraviť trochu horrorovejšie.Mňa ten film vôbec nenudil,ale viac ako tri si nezaslúži. ()

Bozvav 

všetky recenzie používateľa

Těžká schíza. Nevlastní matka Liliany se pod tíhou nápadů nezladatelné puberťačky a jejího poněkud labilního otce zbláznila a začala si hrát na Čachtickou paní. K tomu jí dopomáhalo zrcadlo a nemluvný bratr. Trpaslíci nebyli malý, princ byl trouba a Sněhurka škaredý frocek. Nudné a zoufale ubohé. Ani ty masky mne moc nenadchly. Za mne jedna ze soucitu. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (6)

  • Herečka Sigourney Weaver, která si ve filmu zahrála roli zlé macechy, prohlásila, že by ho své dceři nepustila. Prý by se jí až do konce života bála. (fiLLthe3DD)
  • Keď sa macocha (Sigourney Weaver) teší zo smrti Liliany (Joanna Roth), bradu a krk si zašpiní krvou. V nasledujúcom zábere sa stará o zraneného muža ale tvár má čistú a iné šaty. V ďalšom zábere už má bradu a krk opäť od krvi a pôvodné šaty. (ti88na)
  • Na začátku filmu trhá malá Lilliana u hrobu své matky ze stromu jablko. Možnost, že by na daném stromu vyrostlo jablko není příliš vysoká, protože ten strom je dub. (Jezinka.Jezinka)

Reklama

Reklama