Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od noci plnej zázrakov už uplynuli štyri roky a opäť sa blížia Vianoce. Rozhlasový moderátor Mikuláš so svojim synom spokojne žije s Doris, ktorá kedysi zatelefonovala do jeho relácie a tak nevedomky spustila kolotoč udalostí, ktoré zmenili nielen životy ich dvoch, ale aj mnohých ďalších ľudí. Tých, ktorí opäť zápasia so svojimi vzťahmi i túžbami a pomôcť im dokáže iba zázračná moc Vianoc... (STV)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (49)

Torgal 

všetky recenzie používateľa

To, že k Láske nebeskej nevzniklo pokračovanie má svoj dôvod. Muselo by totiž rozbiť happyendy prvej časti, aby bolo o čom točiť - presne ako sa to stalo s týmto filmom. Navyše dej naprieč mozaikou postáv tentokrát nie je tak zaujímavý ako minule. Najhoršie obišli moji obľúbenci z jednotky, moderátor rádia a Doris. Jediná plnohodnotná línia bola tá s nezodpovedným Santom, u ostatných som mal tak trochu pocit, že sú tu len do počtu. 6+/10 ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Pokracovanie polskej Lasky nebeskej. Odvazny napad a uz chapem, preco original pokracovanie nema. Dvakrat do rovnakej rieky nevstupis. Aby sa to znova mohlo koncit happyendom, tak na zaciatku sledujeme su páry z minula rozhadane a postupne sa znova davaju dokopy. Nove eskapady, ktore musia riesit nie su zdaleka tak dojimave ako minule a niektore su uplne nudne (moderator Mikulas a Doris) pripadne zbytocne a su tu len preto, aby sa objavili postavy z jednotky. Stepanovi som ani prilis neprial, aby sa dal znova dokopy s tou horenoskou Karinou. No a linia s chladnou Marketou mi pripadala natolko prehnane kruta az na mna vôbec neucinkovala. Pribehy novych postav tiez nie su nic extra a ziadna z novych postav ma nenadchla. Jedina linia, ktoru som si uzival naplno bola ta s neschopnym Santom, ktory sa snad nadobro vzchopil. Ako pridavok pre fanusikov jednotky to celkom funguje ale na fantasticku jednotku to ani zdaleka nema. 6/10. ()

Reklama

aquiver 

všetky recenzie používateľa

Slabší kopie jedničky. Pořád je to jen soumrak klišé a vánočního kýče, 2. polovina snímku už mě svou předvídatelností nebavila... a pak si říkám, proč je nutné Vánoce spojovat s obchodními centry? Santu ještě chápu, když v Polsku nosí dárky i św. Mikołaj, no je to zkrátka jen tuctový komerční film na jedno zhlédnutí... 40 % ()

boni 

všetky recenzie používateľa

Jedno jediné zásadní zjištění - stále to je velmi dobré. Ano, příběh už není veden s takovou nonšalancí jako u jedničky, občas už to přeci jen je trochu nucené, ale stále to člověku dokáže vyloudit úsměv na tváři, což je o Vánocích to nejdůležitější, a tak i přes počáteční pochyby tam ty čtyři hvězdy patří právem. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Poľské Love Actually part 2 (po 4 rokoch). Po výbornej "jednotke" som bol trochu prekvapený, že z toho spravili sequel, a trochu som sa obával, či to nebude fail ako sa to často pri sequeloch stáva. Ale napokon musím uznať, že znovu to bol veľmi príjemný zážitok. Opäť to bola v mnohých ohľadoch riadna nádielka zázrakov a šťastných náhod, ale niekedy až moc neprirodzené. No to nič nemení na skutočnosti, že to bol v nadväznosti na 1.del ďalší vydarený vianočný film z poľskej produkcie. K tomu výborná hudba a opäť aj veľmi sympatické herecké výkony poľskej hereckej školy. Niektoré scény človeka naozaj dojali a chytili za srdce - aspoň na chvíľu tento film navodí pocit, že zázraky existujú (aj keď to tak bohužiaľ neni). ()

Galéria (39)

Súvisiace novinky

Nelítejte za filmem, zůstaňte v Praze!

Nelítejte za filmem, zůstaňte v Praze!

23.10.2016

3 kinosály, 4 země, 5 workshopů, 5 dní, 18 hostů, 40 filmů. MFF 3Kino – Praha 2016 proběhne ve dnech 2. až 6. listopadu ve dvou sálech kina Atlas, ale nově i v kině Evald. Festival se i letos… (viac)

Reklama

Reklama