Reklama

Reklama

Srpnový underground

(festivalový názov)
  • USA August Underground
Trailer

Obsahy(1)

Hlavný hrdina v podaní režiséra má rád aj so svojím kamarátom pekne nechutné zábavky. Radi týrajú, znásilňujú a ponižujú svoje obete zamknuté u nich v pivnici. K tomu si to všetko natáčajú na kameru.
Uvidíme aj prepadnutie obchodu, no nepôjde im o peniaze, ale o úchylnú zábavu na dvoch zákazníkoch. (Hunter2222)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (33)

TERRORDROME

všetky recenzie používateľa

Je zaujímavé že nie som jediný komu trvalo takmer 10 rokov než sa dokopal k pozretiu tohto "filmu". Vyčítať by sa mu dalo asi úplne všetko, ale je jasné že režisér to presne tak chcel a dosahuje požadovaný efekt. Absolútne bezdejový a ukrutne hnusne vyzerajúci found footage blábol o dvoch prostoduchých amerických kreténoch ktorí len tak zo srandy kohokoľvek mlátia, mučia a zabíjajú. A rehocú sa... Ten Vogel však nie je až taký netalentovaný vták a prekvapivo vie čo robí. Pôsobivosť je práve v tom že "hrdinovia" berú to čo robia ako samozrejmú a úplne bezdôvodnú každodennú zábavu, vraždu stopárky, natieranie zmučenej nahej ženskej hovnami aj porcovanie jej frajera vo vani a následné zvracanie. Tento snuff humus je potom kvôli kontrastu prekladaný dlhými sekvenciami, kde sa naši čuraci vydajú na koncert, obhliadku mäsokombinátu, čumia na vláčiky a robia bordel v potravinách, čo má podtrhovať dojem bežného dňa. Zámeru je teda dosiahnuté, ale zároveň to nemá inú hodnotu než filmový experiment, pretože je to proste nuda. A hlavne potom "finále" kde sa skoro 10 minút laškuje s dvoma nepeknými prostitútkami. Takže akokoľvek mi bolo po celý čas jasné čo chce Vogel povedať, tak je mi to aj u prdele. Keďže som z toho rozpoltený, nechávam bez hodnotenia a uvidíme sa pri ďalšom dieli aby som na disku konečne uvolnil miesto. ()

Xeelee 

všetky recenzie používateľa

[FOD 2016] Takový milý home made torture porn, buransky vtipný násilí bez příčiny mimo sklep, otřesná obrazová kvalita a snaha o co největší autenticitu. Sonda do života naprosto vypatlanejch kreténů, kteří dělají ty nejnechutnější věci prostě pro zábavu. Naprostej underground (natáčenej v srpnu), kterej zdaleka nepůsobí tak nechutně, jak by se mohlo podle jeho pověsti zdát. Bez děje a střihu to je místy strašná nuda, ale na druhou stranu jde o zajímavej a svéráznej filmovej experiment pro otrlé. ()

Reklama

bolan odpad!

všetky recenzie používateľa

Pokud si něco skutečně zaslouží právoplatnej odpad!, pak je to rozhodně tahle ubohost. Nějaký pitomci s handkou si točí kraviny ve stylu „FAKE SNUFF“ a hihňaj se tomu. Trapný video z dovolený v Bibione má větší výpovědní hodnotu než tohle. Mohlo by se líbit: Aftermath a Murder-Set-Pieces ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Tak konečně jsem došel k dlouho odkládané Vogel(ovské) trilogii. První díl téhle trilogie mám za sebou a co dodat. Prostě je to takový to domácí mučeníčko. Klasickej fake snuff o dvou týpcích co si libují v týrání a mučení jiných osob. A jelikož jde o fake snuff, nechápu komentáře typu: odpad, bezdějová sračka, atd. Ono už to tak u snuffových filmů bývá. A kdo to nechápe, ať na to nečumí. Tenhle snímek působí nechutně, špinavě, zvráceně a hlavně realisticky. Pro většinu lidí to bude doslova nekoukatelný. Proto varuju před případným zhlédnutím všechny ty co neholdují snuff filmům. Ani se do toho nepouštějte. Za mě to jsou 4 (slabší) hvězdy. A to i díky tak nízkýmu hodnocení, který si tenhle snímek na ČSFD vysloužil neprávem. Protože na to čumí hovada, který nemají ani šajn o čem takový filmy jsou. Taky nehodnotím romantický koniny když to není můj šálek kávy. I přesto, že je to drsnej kousek, tak Vogel nepřichází s ničím novým co by nebylo k vidění už jinde. No každopádně jsem zvědavej s čím se Vogel vytáhne v August Underground's Mordum a August Underground's Penance . ()

Kusko.t2 

všetky recenzie používateľa

Vcelku reálny fake snuff Freda Vogela, ktorý svoje dielo pojal ako domáce video plné hnusu, krvi a fekálností, zachytené jeho kamarátom a spolupáchateľom na ručnú kameru. Priamočiare a brutálne spracovanie plné ponižovania si Fred (réžia + hlavná úloha) užíval do sýtosti. Síce sa jedná o jeho prvý projekt, za zmienku však stojí, že Fred údajne pôsobil ako inštruktor na Tom Savini's School of Special Makeup Effects. Takže základ by bol. ### August Underground môže slabším povahám privodiť pocity nevoľnosti, šoku a zdesenia, ale čo je trocha nebezpečné, môže poskytnúť aj inšpiráciu pre tých, ktorým chýba už len ten jeden krok k páchaniu reálneho ultra-násilia pre uspokojenie a pobavenie. ()

Zaujímavosti (2)

  • Když jel Fred Vogel na hororový festival do Toronta, byly u něho nalezeny kopie prvního a druhého dílu filmu a byl zatčen za převážení obscéního materiálu do Kanady. Nakonec obviněn nebyl, avšak strávil zhruba 10 hodin v celním vězení a jeho filmy byly poslány do Ottawy na bližší prozkoumání. (Freakyy)
  • Film je v niektorých krajinách zakázaný a je nevhodný pre slabšie povahy. (Hunter2222)

Reklama

Reklama