Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kasínu v Las Vegas poznává milionář John Gage Dianu a jejího muže, architekta Davida. Mladí manželé se ocitnou kvůli Davidově nezaměstnanosti ve finanční tísni a rozhodli se všechny peníze vsadit do hry. Bez úspěchu a proto i po určitém váhaní se rozhodli přijat Gageův návrh: milionář navrhl Davidovi za jednu noc s jeho ženou milión dolarů. Ráno po tom to už mezi Dianou a Davidem není takové jako kdysi. Přestože o předcházející noci nikdy nemluví, stojí stále mezi nimi jako zeď a dvojice se nakonec rozejde. Diana se začne scházet s Gageem a David utápí svůj žal v alkohole a sebelítosti. Manželé se přesto opět sejdou, protože Gage, který Dianu opravdu miluje se jí vzdá v prospěch jejího manžela... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (184)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavá a každopádne štýlová psychologická dráma na tému bohatstvo a láska. Robert Redford v pre neho absolútne exkluzívne padnúcej úlohe miliardára, ktorý využije ťaživej situácie dvoch mladých ľudí a ponúkne im milión dolárov za noc s nádhernou dámou, ktorú skvele a zmyselne zahrala Demi Moore. Je to nadpriemerná romantická snímka o láske a peniazoch. Presvedčivo pôsobiaci Harrelson i Redford a pekná tvárička Demi Moore. Dej má aj svoje silnejšie miesta, ale je vcelku predvídateľný a miestami som sa ale neubránil aj nude. ()

Madison 

všetky recenzie používateľa

Nenáročná romantická drámička s nenáročným scenárom a oddychovou atmosférou. Film, na ktorý musí mať človek náladu, aby vstrebal pomalé tempo a diskutabilnú zápletku. Demi Moore je pre tento typ úloh stvorená a rovnako potešil i charizmatický Redford a dojímavý koniec. 4 hviezdu ale pridávam za nadpozemskú hudbu Johna Barryho, ktorá dokázala aj z romanticky predvídateľného obsahu vyžmýkať silné emócie. ()

Reklama

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Čistokrevná romantika vyfouklá do poměrně originálnho příběhu, ve kterým dostane Demička od Roberta poměrně slušný návrh. Ustřední trio hlavních představitelů zahrálo skvěle. Woodymu jsem tu zamilovanost do Demičky od prvního pohledu. o Robertově touze po Demičce jsem rovněž nepochyboval a pokud jde o Demičku, tak když tam cupitala kraťáskách, tak jsme byl ve vztahu k ní jak Woody a Rober dohromady. Romantickou náladu dokresluje i velmi vydařená hudba. Film má v sobě takovou správnou něhu a zamilovanost, že člověk snadno uvěří v sílu lásky, jak krásné. ()

ppospisil 

všetky recenzie používateľa

Po shlédnutí jsem byl mile překvapen, jak moc mě taková romantika zaujala.Má však docela originální příběh s originálním závěrem, který přebije jiné scény klasického romantického klišé.Navíc s hereckým obsazením, který na docela prostý scénář podal pěkné výkony.Pokud budete mít někdy chut' pustit si netradiční béčkovou romantiku,volte Indecent Proposal. Hvězdičku navíc za mladou a svůdnou Demi. 70% ()

rastlinka 

všetky recenzie používateľa

Neverím, že sa tento film po pomerne slušnom začiatku prehupol do niečoho, čo je plné zvratov a nečakaného správania postáv. Naozaj som doslova s otovorenou hubou pozerala na to, ako vyzerá to, čomu sa hovorí filmový zvrat (resp. jeden zvrat za druhým a hlúposť za hlúposťou...). Nerozumiem - prečo to všetko? Samotný Redford mi ako sympatický zrelý muž, ktorého očarí jedna žena, sedel ešte ako-tak. Ok, nebolo to to pravé, ale môže byť. Ale ako miliardársky sukničkár, ktorý je samé prekvapenie a dokáže pre danú ženu urobiť "čokoľvek"? To teda naozaj nie. Občas sa mi zdalo, že pôsobil tak rozpačito, až mi bolo trápne za neho samého. A to je naozaj zvláštny pocit pri mojom obľúbenom hercovi. No ale čo už, každý z nás občas zakopne, nie? ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (19)

  • Do role Davida Murphyho byl zvažován Billy Baldwin. (rafix)
  • Film se natáčel v Las Vegas v Nevadě, v Beverly Hills, v Los Angeles, Hollywood, v San Marinu, v Malibu a v Santa Monice v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené