Reklama

Reklama

Kúzelná opatrovateľka

  • Česko Kouzelná chůva Nanny McPhee (viac)
Trailer

VOD (1)

Majiteľ pohrebného ústavu, ktorý už nejakú dobu neprosperuje, ovdovelý pán Brown potrebuje, aby sa jeho potomkovia začali správať aspoň troška civilizovane, pretože len tak si nájde novú ženu. Tá mu neposlúži len ako náhrada za zosnulú pani Brownovú, ale tiež zachráni jediný zdroj financií, ktorý pán Brown má. Teta Adelaide sa totiž rozhodla, že pokiaľ sa neožení, nebude mu už prispievať, čo by mu ešte viac zničilo jeho aj tak nepodarený život. Jedinou záchranou sa tak môže stať Nanny McPhee, pestúnka, ktorá okrem svojho talentu používa ešte čary a kúzla. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (317)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Hodnotenie nad 70%, takže som čakal niečo fakt super. No a napokon dosť sklamanie. Len banda protivných deciek, s ktorými si nikto nevie dať rady. Teda až kým sa pred bránami domu zrazu nezjaví spasiteľka McPhee. No a potom už je to len lepšie, lepšie, lepšie ... a zároveň dokonalo predvídateľné, až som sa na chvíľočku sám seba spýtal, či by malo niečo tak predvídateľné také vysoké hodnotenie, a sám seba som presvedčil, že to napokon bude všetko úplne inak ako by sa dalo čakať... Ale nebolo! Celé mi to prišlo také absurdné, infantilné, a svojim spôsobom aj trápne. Ale tak aspoň niekoľko pekných posolstiev v tom bolo, takže aspoň tie to zachránili. ()

Radiq 

všetky recenzie používateľa

Veselá pohádka s originálním námětem a spoustou nápadů. Pobavily mě tam momenty, kdy padnou nenápadné narážky na to, že děcka se dělají šukáním (a on jich má moc), nebo použití slova incest (to se pak aspoň děcka začnou zajímat, co to vůbec je a že by se to nemělo). Každopádně je to film pro děti - to už nejsu, takže zas až tak supr to nebylo. Nejvíc se mi na tom líbila ta originalita a zjev chůvy McPhee. ()

Reklama

Falko 

všetky recenzie používateľa

Jedna z dalsich rozpravok, ktora by mi nadherne urobila radost hlavne pocas vianocnych sviatkov. Emma Thompson ako opatrovatelka, ktora prichadza v pravy cas na prave miesto a bez problemov a hravo si poradi s rozmaznanymi, neposlusnymi deckami, ktore sa nakoniec naucia slusnosti a ako kazda rozpravka aj tato ma nadherny happy end. V detstve by ma to urcite bavilo na 5 hviezdiciek...... 04.06.2008 _______ Emma Thompson - (Nanny McPhee) +++ Colin Firth - (Pan Brown) +++ Kelly Macdonald - (Evangeline) +++ Thomas Sangster - (Simon) +++ Angela Lansbury - (Adelaide) +++ Derek Jacobi - (Pan Wheen) +++ Hudba: Patrick Doyle +++ ()

Skuby47 

všetky recenzie používateľa

Milý rodinný pohádkový film s originální zápletkou a optimistickou atmosférou přibil do křesla i mou malou neposednou vnučku. Veselý i dojemný příběh se spoustou výchovné inspirace, plný barev a skvělých hereckých výkonů Colina Firtha, Emmy Thompson, Angely Lansbury i všech těch malých uličníků, mi zpříjemnil vánoční čas. Ráda se přiučím, jak zvládat tu naši zlobivou „demoliční četu“, protože na chůvu McPhee nemám telefon. Jenom si nejsem jista, budou-li její svérázné metody bez použití kouzel u nás účinkovat. ()

Jezinka.Jezinka 

všetky recenzie používateľa

Upřímně jsem se bavila, i když jsem si chvílemi říkala, že některé ty šprochy lautr vůbec nepatří do pohádky. Emma Thompson, coby vyzubená, bradavičnatá, šišlavá chůva se strašlivou kouzelnou holí byla .... kouzelná. Colin Firth byl zkrátka Colin Firth a děti i půvabná Evangelina byly k zulíbání. Tahle kombinace Za zvuků hudby a Mary Poppins není pro úplně malé děti, ale pro ty, které už zvládají nadsázku a ironii, to je naprosto úžasná pohádka. ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (10)

  • Pohádkový příběh za 34 mil. dolarů vstoupil do amerických kin (27. – 29. 1. 2005) se ziskem 14,5 milionů na druhou příčku v žebříčku návštěvnosti. Celkový výdělek se po třech měsících promítání vyšplhal na 47,1 milionů dolarů. (imro)
  • Dům Brownových a jeho okolí štáb v podstatě vyrobil na zabláceném poli plném plevelu. Postavili tam dům, část vesnice, cesty, zahradu a stromy. (imro)
  • Ve scéně bitky s jídlem se použily reálné potraviny. (imro)

Súvisiace novinky

Kouzelná Emma Thompson se vrací

Kouzelná Emma Thompson se vrací

16.04.2009

Některá pokračování vás překvapí. Nejen tím, že vůbec vznikla, ale i relativně hvězdným obsazením. U nás Kouzelná chůva Nanny McPhee prosvištěla kiny téměř bez povšimnutí, v anglicky mluvících zemích… (viac)

Reklama

Reklama