Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh sympatickej moletky s prebytkom kilogramov, ale aj lásky vo svojom srdci, ktorým si získa náklonnosť každého vo svojom okolí. Získa si i lásku krásneho Orestesa, o ktorom vždy len snívala, ale nikdy si ho nedokázala predstaviť po svojom boku. Valentina bojuje za spravodlivosť, chce objasniť smrť svojich rodičov a dostať naspäť dedičstvo, ktoré jej patrí, aj keď to môže ohroziť jej vzťah s Orestesom. Raz, keď dosiahne svoj cieľ, nevzdá sa, pokiaľ nezíska svoju lásku späť. (STV)

(viac)

Recenzie (135)

zablaga odpad!

všetky recenzie používateľa

Aj ja som mala obdobie, keď som to sledovala...neulietala som na tom..to absolútne nie, ale asi som si potrebovala niečo nájsť..No už vtedy asi ako 11 ročná som sa smiala na tom, aký veľmi úbohý scenár a herci môžu byť:) Tak sa to nezmenilo a hodnotenie je 12%?...Toto je slabota nech sa na to pozerám z akejkoľvek strany ()

Gimp 

všetky recenzie používateľa

Mam ten pocit ze ty ktery dali odpad to fakt nevideli dyl nez 5 minut ( nebo jsou zeny nebo jsou.. ale to je jedno ) no zkratka videl jsem pet minut a ty neskutecny neuveritelny vystrihy popripade rovnou bikiny... No teda prirodo jdi se zahrabat! To jsou vnady pana rady.. Napriklad zapletka casti ktery jsem videl. Slepide #1- Budu supermodelka tzhle firmy {ma na sobe bikiny, nam nam} Slepice #2strhne si kabat {pod nim ma bikiny} a povida Pche ja budu supermodelka tyhle firmy, ty mas umely prsa... a tak dale a tak podobne... Rozhodne parada, kdybych byl v puberte tak si tuhle softcore porno telenovelu nenecham zadny odpoledne ujit.. ()

Reklama

Spinosaurus odpad!

všetky recenzie používateľa

odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad odpad ()

Marina111 

všetky recenzie používateľa

Tak toto už nebola telenovela, to bol výsmech celého hereckého umenia. Dokonca mám pocit, že aj tvorcovia museli mať taký pocit a že do celého tohto projektu sa púšťali naozaj len pre srandu králikov (a zisk, samozrejme). Našťastie, pobaviť sa spolu s nimi mohol i divák, toto jediné kvitujem. I keď musím jedným dychom dodať, že nebyť náhodného prepínania v TV resp. pričastého vysielania tohto "seriálu" na STV, asi sa tomu stránim ako čert svätenej vode. A ešte by som rada dodala, že v prípade tejto telenovely je úsechom dosledovať do konca jednu časť, nie to celý seriál ... Tým, ktorým sa to podarilo, blahoželám. Alebo, trošku cynickejšie - i keď nechcem nikoho urážať - veľmi, veľmi sa im čudujem. ()

Candyman odpad!

všetky recenzie používateľa

Já nevím kdo tyhle totální sračky vymyšlí. Měli by ho zavřít. Takové debilnosti fakticky už přesahujou všechny meze. Herecké výkony jsou tak ubohé, že by to líp zahráli i svěřenci Bohnického ústavu (nic proti nim - tot je holý fakt). Scénář to snad ani nemá. Na tohle se nemůžou dívat ani důchodci, kteří se dívaji na každou kravinu. TO JE FAKT VRCHOL !!! Seriál pro autisty. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (5)

  • Ve Venezuele byla telenovela natolik úspěšná, že se v roce 2003 začala prodávat panenka se vzhledem hlavní hrdinky Valentýny (Natalia Streignard). Panenka se objevila i přímo v telenovele. (B.Wilde)
  • Telenovela má v mezinárodní verzi 178 epizod. Existuje ale i prodloužená verze, která byla vysílaná pouze ve Venezuele (na stanici RCTV a Televen) a má cca 267 epizod, i když některé mohly být časově kratší. (B.Wilde)
  • Pandora (Marianela González) se v jedné etapě telenovely vydává za novináře Huga. Její partner v telenovele, Jordi (Hugo Vasquez), se naopak vdává za psycholožku Marianelou. Jde o využití reálných jmen herců pro účely příběhu. (B.Wilde)

Reklama

Reklama