Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh sympatickej moletky s prebytkom kilogramov, ale aj lásky vo svojom srdci, ktorým si získa náklonnosť každého vo svojom okolí. Získa si i lásku krásneho Orestesa, o ktorom vždy len snívala, ale nikdy si ho nedokázala predstaviť po svojom boku. Valentina bojuje za spravodlivosť, chce objasniť smrť svojich rodičov a dostať naspäť dedičstvo, ktoré jej patrí, aj keď to môže ohroziť jej vzťah s Orestesom. Raz, keď dosiahne svoj cieľ, nevzdá sa, pokiaľ nezíska svoju lásku späť. (STV)

(viac)

Recenzie (135)

xKatiex 

všetky recenzie používateľa

Áno,samozrejme, tých latinskoamerických telenoviel tu bolo požehnane svojho času a boli celkom slušnou lobotómiou,to nepopieram. No myslím, že každý,kto tým prešiel počas detstva/puberty si našiel tú svoju, teda guilty pleasure. Pre niekoho to bol Divoký anjel a pre niekoho Valentína. A ja sa hrdo aj po vyše 15 rokoch hlásim do klubu - ak pre nič iné,tak pre tých dvoch hlavných schizofrenikov, ktorí cca 50% epizód nevedeli, kedy hovoria s tým druhým alebo s jeho/jej alter egom. A priznajme si, ktorá by nechcela podobného chlapa ako je Orestes?! No, smola,dámy,ideálni chlapi existujú len a len vo fikcii,takže sa vidíme znova pri ďalšej repríze tohto 178 dielneho venezuelského seriálu. ()

Colour odpad!

všetky recenzie používateľa

Celý tento seriál sa pokúša o myšlienku, že i keď dievča nie je najkrajšie a najchudšie vďaka svojej dobrote si môže nájsť muža svojich snov. Avšak celý zvyšok telenovely je neskutočne mizerný. Jeden diel mi utkvel v pamäti - hlavná hrdinka záporáčka úmyselne havarovala, aby sa manžel nevypytoval, kde strávila noc. Domov ju doviezla SANITKA "v zlom stave". Celá rodina bola prekvapená a vrchol bol, keď jej chceli zavolať SANITKU. Nevedela som, či sa mám smiať, alebo plakať. Herecké výkony sú stopercentné. Bohužiaľ v záporných číslach :-) Horšie to už nemôže byť! Bohu vďaka, že z pozerania telenoviel som vyrástla. ()

Reklama

Pfff odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak tohle je extrém! Kam se hrabe Esmeralda! tohle je to jblbější co jsem kdy viděla! Vážně mi připaá, že jediné o co tu jde jsou kozy! a ještě k tomu umělý! No a ten dabing! Ta jedna uječená čenovlasá holka! To mě přivádí k šílenství! Když jí slyším vstávají mi vlasy hrůzou! a ještě ty bláboly...ách jo! ()

Tommy987 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak z tohto seriálu som videl presne jednu časť, a to nejakú reprízu o štvrtej ráno na STV1. Bolo to na jedenj party so spolužiakmi a môžem vám povedať, že už veľmi-veľmi dávno som sa tak schuti nerehotal pol hodinu vkuse. Ale ono to bolo myslené smrteľne vážne a preto je to najväčší ODPAD!, aký sa vyskytuje dokonca aj na poli telenoviel (a to už je čo povedať :-) ) ()

DzejjPii 

všetky recenzie používateľa

Vždycky, když navštěvuju prarodiče, tak tahle hovadina hraje v televizi a začíná to pro mě být jistým způsobem guilty pleasure. Neuvěřitelně dementní slátanina, která je svým způsobem ale extrémně vtipná a zábavná. Příšerné herecké výkony na hraně parodie. Neustále se tu křičí a hádá, na což je expertka zvláště tmavovlasá modelka, která nevím, jak se jmenuje, ale neřekneme jí jinak, než Viktorka. V každém díle je milion šokujících zvratů, které jsou vždycky následované dramatickou hudbou a dramatickými záběry na nehybné obličeje herců, kteří vypadají šokovaně a neví, co na situaci říct. Děje se to tak často, že se velmi bavíme předvídáním těchto situací. Když se v příběhu děje něco mezi dvěma osobami, co se hůře vysvětluje, tak tam vždycky někdo vtrhne a jsou všichni překvapení - to se taky typicky stane několikrát za epizodu. Tlustá Valentýna evidentně tlustá není, ale nosí nafukovací ramínka a nějaké výstelky, kvůli čemuž je oblečená od hlavy až k patě, což vypadá neuvěřitelně komicky, protože vypadá směšně disproporčně, když má hubený obličej, ale jinak je naducaná jako při dosažení jateční hmotnosti. Je to také jako pěst na oko mezi ostatními postavami, které tam chodí oblečené velmi spoře a jediná Valentýna tam je nabalená od hlavy až k patě. Nejlépe to vyniklo v jedné epizodě, kde Valentýna ležela v nemocnici, měla na sobě zelené nemocniční oblečení a měla ramena jako Arnold Schwarzenegger. Na závěr musím říct, že jestli jsou vztahy ve Venezuele tak komplikované, tak se nedivím, že je ta země totálně ve sračkách a na pokraji občanské války. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (5)

  • Pandora (Marianela González) se v jedné etapě telenovely vydává za novináře Huga. Její partner v telenovele, Jordi (Hugo Vasquez), se naopak vdává za psycholožku Marianelou. Jde o využití reálných jmen herců pro účely příběhu. (B.Wilde)
  • Telenovela má v mezinárodní verzi 178 epizod. Existuje ale i prodloužená verze, která byla vysílaná pouze ve Venezuele (na stanici RCTV a Televen) a má cca 267 epizod, i když některé mohly být časově kratší. (B.Wilde)
  • Ve Venezuele byla telenovela natolik úspěšná, že se v roce 2003 začala prodávat panenka se vzhledem hlavní hrdinky Valentýny (Natalia Streignard). Panenka se objevila i přímo v telenovele. (B.Wilde)

Reklama

Reklama