Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mickey a Francis Fitzpatrikovci (Edward Burns, Mike McGlone) sa každý sám po svojom usilujú držať rady, ktorú im dal ich egoistický a patriarchálny írsky otec (John Mahoney): „V živote musíš urobiť všetko pre to, aby si bol v prvom rade šťastný.“ Taxikár Mickey je presvedčený, že jeho šťastie je v ľahkomyseľne vedenom a bezstarostnom živote starého mládenca. Všetko mu vychádza až do chvíle, keď stretne Hope (Maxine Bahnsová). Pre bohatého manažéra Francisa je životným šťastím úspešná kariéra na Wall Street a usporiadané manželstvo s krásnou Renee (Jennifer Anistonová). Aj jemu všetko vychádza len do chvíle, kým nestretne Heather (Cameron Diazová)... Odveká súrodenecká rivalita sa zmení na urputný boj, keď bratia zistia, že ich nové záujmy sa zbiehajú jedným smerom. Vzhľadom na rozdielnosť pováh oboch bratov je konečné riešenie ich problémov celkom odlišné. Michael sa zmieri s milovanou Hope, Francis však príde nielen o milenku Heather (bola aj milenkou jeho brata), ale aj o Renee. A lepšie na tom nie je ani ich otec – sebavedomý írsky „mačo“ zistí, že ho manželka dlhé roky podvádzala, pretože nevedela zniesť jeho sebectvo... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (36)

Damielka 

všetky recenzie používateľa

Nečekejte nic víc ani nic míň než průměrnou, oddechovou romantickou komedii, jakých je tucty. Ona, jedině ona ničím nevybočuje, ani vás nenaštve křečovitými a přeslazenými nesmysly. Cameron Diaz je jako vždy nádherná a zamotá hlavu oběma bratrům Mickeymu i Francisovi, Edward Burns docela dobře zvládl hlavní roli i režii, nejlepší ovšem byl John Mahoney coby otec obou naprosto odlišných synátorů. Na jeho vtipné a trefné hlášky jsem se těšila a pokaždé mě pobavily. Jinak nic extra. ()

Yardie 

všetky recenzie používateľa

Nebylo to až tak zlé. Občas jsem se fakt nasmál. Hlavně, když promlouval otec k synům, nebo synové se bavili mezi sebou. To byla fakt radost poslouchat - taková "moudra" se jen tak neslyší. Co se týká příběhu - byl jsem docela překvapen, čekal jsem hlavní dějovou linii podle klasického scénaře romantický komedií, ale vše bylo jinak - i dějová linie, i závěr, což pro mě bylo veliké překvapení - milé.Uteklo to velice rychle a bavilo mě to. Howgh! ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Film plný krásnych herečiek, ale na romantickú komédiu tu nebolo azda priveľa toho, kto koho "přeřízl", kto sa s kým bude v posteli deliť, kto koho podvedie a kto s kým šuká. Podľa mňa toho bolo nadmieru veľa, vlastne to bolo len o tom. Až sa mi to postupne zhnusilo, pretože dej sa nikam neposúva a točí sa len okolo jednej témy. Sex je fajn, ale všetko s mierou. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Film ako komédia nič moc, viac je to romantický film. V snímke je množstvo krásnych herečiek a hlavne oku lahodiaca je Cameron Diaz, ktorá bola v 90.tych rokoch pekelne sexy. V komédii je veľa falošných citov a Shakespearových narážok. Príbeh dvoch rozdielnych bratov, ktorí idú svojou cestou, ale keď sa začnú ich záujmy stretávať, sú na kordy. Slušný film, režisér Edward Burns si zahral ako vždy jednu z hlavných rolí. ()

gudaulin 

všetky recenzie používateľa

Průměrná americká komedie bez výrazných kladů ale i vyložených kiksů, která sází na hvězdné obsazení ženské polovičky hereckého ansámblu. Není asi překvapením, že Jennifer Aniston ale i Amanda Peet po herecké stránce Cameron Diaz bez problémů zastiňují - ta naopak boduje svým šarmem. Ve filmu se najde několik vtipných dialogů, ale i pár hluchých míst. Jít na podobný snímek do kina není moc rozumná investice, ale na televizní obrazovce jde o přijatelnou záležitost. Celkový dojem: 50 %. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčení proběhlo v newyorském Brooklynu. (Terva)
  • Hladina piva Mickeyho (Edward Burns) v závěrečné scéně je pokaždé jiná. (Terva)

Reklama

Reklama