Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co muž jménem Charlie Collins nadává na silniční provozu, narazí náhodou na Jokera. Klaunský princ zločinu ho zastraší a přinutí ho, aby mu udělal „malou laskavost“. Uplynou dva roky a Joker se konečně rozhodne, jak Charlieho použít – propašuje bombu do Peregrinatorova klubu, kde má komisař Gordon přednést projev na slavnostním předávání cen. Charlie, který musí pouze otevřít dveře, je zpočátku skeptický, ale kvůli své rodině se neochotně rozhodne uposlechnout. (Jan.Kanak)

(viac)

Recenzie (4)

fiLLthe3DD 

všetky recenzie používateľa

Postava "Harley Quinn" se poprvé objevila právě zde - nicméně její party mi přišly otravné a těžko uvěřit, že po tomhle vystoupení získala na popularitě... Oproti tomu "Joker" je skvělý a budí respekt, z pochmurné atmosféry pak přímo sálá inspirace "Batmanem" od Tima Burtona, jinak celkem otrava, po jejímž zhlédnutí "TAS" zcela jistě sledovat nebudu... Paradoxně u pokračování "The New Adventures of Batman" z roku 1997 jsem se bavil víc a "Harley" mě tam vůbec nes***a, naopak :) Čtvrtá hvězda za kresbu. ()

Reklama

helloween93 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Joker nastupuje na scénu, kdy vydírá obyčejného občana Charlieho, aby spáchal atentát na komisaře Gordona. Scénáristicky zajímavý nápad s ďábelským voice actingem Marka Hamilla. K úplné dokonalosti však něco málo chybí, možná lepší final fight. 4* ()

molcan2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tu získavame predstavu o tom, čo sa môže stať, keď sa bežnému občanovi prihodí nešťastie, že sa dostane do života Jokera. Tu si muž s trochou cestnej zúrivosti uvedomí, že si vybral nesprávneho "iného vodiča", ktorému chce vyjadriť svoju nespokojnosť. Neschopný vyhnúť sa Jokerovi na diaľnici alebo ho stratiť v uliciach mesta, je v pasci. V nezvyčajnom akte dobročinnosti Joker súhlasí, že ušetrí jeho život výmenou za nemenovanú láskavosť kedykoľvek v budúcnosti. O dva roky neskôr zisťujeme, že muž si zmenil meno aj prácu, a dokonca sa presťahoval do Springfieldu v Ohiu! Presne to by som mu navrhol a scenáristi ma zaujali aj tým, že na to mysleli. Bude to však stačiť na oklamanie Jokera? A aká bude tá "láskavosť"? ()

Zaujímavosti (7)

  • Když se Joker dívá na jednoho ze svých tleskajících stoupenců, čte komiks s názvem „Tiny Toon Adventures“, což je název pořadu, který v té době připravovali Warner Brothers. (Jan.Kanak)
  • Podľa pôvodného scenára sa mal Joker objaviť v prestrojení. Scenáristi sa rozhodli, že to preňho nie je vhodné, a namiesto toho vytvorili ženskú postavu, ktorá túto úlohu obsadila v jednom zábere. Táto postava sa stala mimoriadne populárnou a čoskoro sa z jedného z Jokerových poskokov stala hlavným hráčom v Rogues Gallery: Harley Quinn. (molcan2)

Reklama

Reklama