Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Možno si niekto spomenie na českú komédiu s Milanom Šteindlerom o jeho návrate na strednú školu Vrať se do hrobu. Komédia o mladej novinárke Josie Gellerovej (Drew Barrymoreová) má podobný námet – aj ona sa premieňa na žiačku strednej školy, aby odkiaľ napísala živú a pravdivú reportáž. Jej najväčším problém je, že v súkromnom živote nemá rovnaký úspech ako v profesionálnom. A školy úprimne nenávidí... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (169)

liberita 

všetky recenzie používateľa

Mám rada Nepobozkanú, je to pekný a milý film, hoci niektorým klišé, ktoré sme už videli v iných amerických filmoch o stredných školách, sa nevyhne. Aj tak ale pobaví, hlavne viacerými výstupmi Davida Arguetta a nostalgicky pripomenie 90.roky. Tiež je zaujímavé sledovať mladšie verzie Jessicy Alby a Jamesa Franca, z čias keď ešte zďaleka neboli takí známi a úspešní ako dnes. Dobre sa tiež pozerá na Michaela Vartana, na ktorého akoby nepôsobil čas. Nepozkaná určite nie je tým najlepším filmom aký kedy Drew natočila, milovníkom romantických komédií by to ale prekážať nemalo. ()

Tsuki003 

všetky recenzie používateľa

Další průměrná romantická komedie. Drew byla taková prkenná, je to bohužel tak, že absolutní většina jejích filmů je podobných, jako tento. Ale v téhle roli byla tak neohrabaná a lamoidní, že jsem jí to i věřila. Příběh je neskutečné klišé a naprosto nereálný - koneckonců, to je přesně ten důvod, proč jsem se na to chtěla dívat. Občas (často) si chci a potřebuju odpočinout od všech dramat, ať už na plátně nebo v životě. A to pak vždycky nastává čas na sladkou, nevinnou, průměrnou (podle jiných i podprůměrnou) komedijku, nad níž se člověk shovívavě usměje, udělá "ach" (ať už 'ach to byla krása' nebo 'ach bože, díky že je konec') a jde dál. A navíc to byla docela sranda :) ()

Reklama

peace.man.xd 

všetky recenzie používateľa

Romantická komedie s velmi romantickým koncem... Tenhle film na mě zapůsobil díky simpatycké Drew Barrymore. Zahrála si tu 25 let starou redaktorku, která se má vrátit na střední a uhnad nějaký příěh... Nakonec se jí to povede, jenomže ten příběh je úplně o něčěm jiném, než chtěli její šéfové... Je to taková komedie pro deštivý den... ()

Colour 

všetky recenzie používateľa

V tomto filme je použitý presne ten typ humoru, ktorý nenávidím, a to, keď sa niekto neskutočne strápňuje či chtiac, alebo nechtiac, a má to vyznieť vtipne. Niekedy sa to v iných filmoch režisérovi vydarí a je to vtipné, ale tento film sa nachádza na míle ďaleko od humoru. Nedalo sa na to ani dívať, bolo mi z toho zle. ()

Radiq 

všetky recenzie používateľa

Mám dojem, že Drew Barrymore viděla kultovku Vrať se do hrobu! a chtěla udělat něco podobnýho. Ale neumím si vysvětlit, že z toho udělala úplnou trapárnu, kde název "Nepolíbená" má smysl až poslední čtvrt hodinu. Jinak je to o loserce, která byla loser na střední a zůstala loser dosud... a zároveň ji hraje Drew, která pro mě taky je tak trochu loserka (až na pár rolí). Navíc sama o sobě není moc pěkná a že hrála 17letou a vypadala 2x tak stará, to byl asi výstřel z bambitky do sršního hnízda. V malejch rolích se tam mihnou Jessica Alba a v ještě menší roli James Franco, ale neměly tam skoro žádnej význam. Ok, zasmál jsem se párkrát, když se jí přihodila nějaká trapárna nebo byla trapná a nevěděla to nebo když dělala trapné ksichty (a ne, nesmál jsem se té trapnosti, ale prostě mě to nějak rozesmálo). Každopádně JE to trapnej romantickej film a tím pro mě padla. ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (8)

  • Když Josie najde svoje auto uprostřed fotbalového hřiště, školní kapela zrovna hraje písničku ze seriálu Simpsonovi. (HappySmile)
  • Gus (John C. Reilly) ve filmu používá černou věštěckou kulečníkovou kouli s číslem osm, podobně jako o tři roky později Neal Oliver (James Marsden) ve filmu Interstate 60 (2002). (Pepinec)
  • David Arquette zde hraje Roba Gellera. Jeho manželka Courtney Cox hraje v seriálu Přátelé postavu se stejným příjmením - Moniku Gellerovou. (HappySmile)

Súvisiace novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (viac)

Reklama

Reklama