Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charizmatický workoholik Dan (Dennis Quaid), 49-ročný marketingový riaditeľ istého vydavateľstva, sa nedokáže vyrovnať s tým, že ho po rokoch vo vrcholnej funkcii degradovali. Jeho nadriadeným sa navyše stal len 26-ročný ambiciózny expert na moderné vedenie Carter (Topher Grace), ktorý by pokojne mohol byť jeho synom! Ich počiatočná vzájomná antipatia sa síce časom zmení na neobvyklé priateľstvo, no zakrátko bude vystavené náročnej skúške: mladý šéf sa totiž zamiluje do krásnej Alex (Scarlett Johansson), ktorá je dcérou jeho staromódneho podriadeného! (TV Doma)

(viac)

Diskusia

iwik

iwik (hodnotenie, recenzie)

Standey: Ptám se stejně..hůř česky nadabovaný film jsem už dlouho neviděla. Scarlett se nedala poslouchat, možná i kvůli tomu má ode mě film  1* a ani nemám chuť se na na něj dívat v originále.

Standey

Standey (hodnotenie, recenzie)

Právě jsem to dokoukal na Prima Family a neveřím vlastním uším. Režisér dabingu musel být na hadry... Kdo to proboha nadaboval Scarlett Johansson???

MartinezZ

MartinezZ (hodnotenie, recenzie)

Moc pěkný film a hudba tomu hodně pomáhá. Ale i tak dám "pouze" 3 ***. A proč? Protože jsem u některých pasáží zjistil, že jsem to už kdysi viděl, aniž bych si to přesně pamatoval. A to znamená, že za nějaký čas už si to zas nebudu pamatovat. A to u mě znamená 3 ***.

DoG(R)

DoG(R) (hodnotenie, recenzie)

...na americke pomery neobvykla...?? tak sablonovitu "komediu" som dlho nevidel. nuda, ziadna spetka inteligencie, herecke vykony ako zo serialu, a ziadna pointa... to je film V dobrej spolocnosti. a ani som si nevsimol nejaku milostnu scenu. nicmene som mal ako vzdy dobry 6.zmysel co to bude zac. pozeral som to, bez predsudkov, len vdaka vysokemu hodnoteniu.

Reklama

Reklama