Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Han Soo-hyun (Yoon-seok Kim) je úspěšný dětský chirurg, který v Kambodži za pomoc novorozenci dostane od starého muže 10 tajemných pilulek, jež mu umožňují vrátit se na chvíli o 30 let zpět, kde střetává své mladší já (Yo-han Byeon). Spolu se pak snaží zachránit Soo-hyunovu přítelkyni Yeon-u (Seo-jin Chae). Jejich činy ovšem mají nechtěné následky a budoucnost se mění víc, než by si přáli. (LangiJ)

(viac)

Recenzie (11)

as-minor 

všetky recenzie používateľa

Aziati majú kúzelnú paličku, ktorou dokážu vyčarovať podarené romantické diela. Práve tento žáner vyniká v ich rozmanitej filmovej pokladnici. Dangshin geogi iteojoorraeyo som pozeral s bratom, ktorý nemá veľké skúsenosti s ázijskou kinematografiou. Nerád ju sleduje, páč si nemôže zvyknúť na ich špecifický jazyk a s tým súvisiaci verbálny prejav. Bolo však vidieť, že po projekcii bol očarený kórejskou dôslednosťou, ktorú vkladajú do kompozície príbehu. Tiež sú známi ich zvýšeným dôrazom na emócie recipienta, čo je v poriadku, pokiaľ nie je príbeh zbytočne ostentatívny. V tomto prípade to však nehrozí. Atmosféra je komorná, značne príjemná a na celý film sa díva veľmi dobre. ()

TonyHawk94 

všetky recenzie používateľa

TIME PARADOX na druhú! Na úvod drobná rada - keď píšete recenzie, píšte ich hneď po zhliadnutí filmu, kým máte v hlave čerstvo emócie a dojmy, v opačnom prípade na veľa vecí môžete zabudnúť (ako aj ja :D ;)). Napriek tomu si ale dosť jasne pamätám, že na toto sa dobre pozeralo - od začiatku až do konca. Z filmu som mal mierne podobné pocity, ako som mal pri sledovaní Time Renegades (Siganitalja) - opäť je tu motív cestovania v čase, avšak iným spôsobom (tentokrát reálne, a s tou istou osobou, nielen zdieľaním si aktuálnych udalostí a dejov). A najmä, v tomto prípade je menej akcie a viacej romantiky s drámou. Vo finále som veľmi spokojný - hlavní protagonisti uveriteľní, príbeh pútový, strih nádherný, (Seo-Jin Chae ešte viacej :o)), a najmä skvelý koniec (od ktorého som očakával ešte trošku viacej katarzie, kedy by som nemal absolútne žiadne pochybnosti dať mu fullku, no nevadí). Pôvodne som lavíroval dať 4* (reálne to totiž vidím na niečo medzi 4 a 5). Som s ním ale spokojnejší, než so Siganitalja, preto prižmúrim jedno oko (ktoré som možno zbytočne prižmúril aj pri Siganitalja?? Kto vie, je to už jedno :)), a dávam mu 5* :) ;). ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Nie, nie je to žiadny "A moment to remember", no záverečná pol hodinka bola pre mňa dostatočne emotívna nato, aby som "mierne" nadhodnotil (zaslúžené by zrejme boli 4). Navyše, nápad okolo riešenia problému formou cestovania v čase, za záchranou toho najdôležitejšieho, teda lásky, mi náramne sadol. Pekne strávené takmer dve hodinky života ... ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Tématika cestovania v čase bude vždy atraktívna, nech už sa jedná o akýkoľvek žáner a po nedávnom Time renegades, ktoré sa mi dosť páčilo prináša juhokórejská produkcia ďalší príspevok do tohto subžánru, Will you be there a síce už sa nejedná o až tak moc zaujímavú záležitosť, ale stále to stojí za pozornosť. Toto je už v prvom rade romantická dráma, ktorá tento fantasy doplnok využíva len tým najzákladnejším spôsobom, takže dejovo to nie je zase tak moc prepracované a navyše aj ten spôsob presunu v čase mohol byť teda zaujímavejší, nič jednoduchšie už tvorcovia snáď ani vymyslieť nemohli. Ale dôležité je, že celkovo sa na to pozerá dobre, prvá polovica samozrejme okrem nevyhnutného prispôsobovania sa novým možnostiam ponúkne obstojnú romantickú líniu a v druhej sa mi zase páčila zaujímavá dilema, zachrániť milovanú ženu, čo by ale spôsobilo vymazanie dcéry zo súčasnosti, alebo to radšej nechať tak. Určite sa z toho celkovo dalo získať aj viac, tvorcovia sa so scenárom mohli vyhrať aj podstatne viac a nenechať to len na takejto prakticky základnej úrovni, ale nenudil som sa a bavilo ma to, čo je samozrejme hlavné. Plusom sú aj postavy, Kim Yun-Seok mi síce do takejto úlohy moc nesedel, ale predsa len je to sympaťák, ktorého vždy rád vidím, s jeho mladšou verziou som nemal žiadny problém, k tomu dve sympatické ženské postavy, ktoré kľudne mohli mať aj viac priestoru a poteší aj Kim Sang-Ho, ako priateľ hlavného hrdinu. A režijne je to skôr len očakávaný štandard, čo ma vzhľadom na pomerne nevýraznú filmografiu režisérky neprekvapuje. Takže pozretie určite neľutujem, bavilo ma to, ale predsa len od filmu s touto tématikou očakávam ešte o trochu viac, hlavne po stránke prepracovanosti scenára. 68% ()

LangiJ 

všetky recenzie používateľa

Další snímek o cestování časem. Po úspěšném Time Renegades Korejci přišli s romanticky laděným Will You Be There?. Filmů na tohle téma jsem v poslední době viděla několik, přesto mě i tohle zpracování bavilo. Hned na začátku mě zaujaly záběry z Kambodži a pak to prostě nějak ubíhalo, že než jsem se nadála, byl konec. Při výběru herců měli tvůrci šťastnou ruku, přišlo mi, že si všichni dobře sedli. Hlavní mužská dvojka byla super a Kim Sang-ho se svým mladším já to místy vtipně odlehčovali. Přeloženo. ()

Galéria (56)

Reklama

Reklama