Reklama

Reklama

Hartova vojna

Trailer

Obsahy(1)

V posledných mesiacoch druhej svetovej vojny sa americký poručík dostane do zajatia nemeckých síl. Dostane sa do zajateckého tábora. Poručík Hart, ktorý slúžil v administratíve, sa zrazu ocitne v situácii medzi zajatcami, kde každý myslí v prvom rade iba na seba. Do tábora prídu dvaja černošskí piloti. Jedného zabijú a druhého obvinia z vraždy bieleho seržanta. Poručík Hart musí obhajovať pilota pred zjavne rasisticky ladeným americkým tribunálom, no netuší, že samotný súdny proces sa koná iba na to, aby zakryl skutočné tajomstva tábora. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (307)

Djkoma 

všetky recenzie používateľa

Upřímně podle mě je dost na škodu obsazení Willise. Kvůli němu se z tohoto filmu stává hnedka kandidát na TOP 5 roku, ale to je v tomto případě naprostá hloupost. Bruce nehraje nijak úžasně (asi si je vědom výsledku) jeho honorář by se vyplatilo vložit jinam.... Jinak jde o slušný film, kterému chybí více "herců" jako Colin Farrell. Škoda, mohlo jít o skvělí film. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Atmosféra dokonalá. Bruce Willis je skvelý herec a konieckoncov, Colin F. hrá ešte lepšie. Po dlhej dobe som zas videl nejaký skvelý vojnový film, ktorý som si náramne užil a občas som pozeral aj s otvorenými ústami a zatajeným dychom, ako všetko dopadne! Koniec ma skoro dohnal k slzám a to je čo povedať! ()

Reklama

Shit 

všetky recenzie používateľa

Bruce Willis tady má spíš takovou zápornější roli, ale zvládá to dobře a to i bez nějaký větší akce a dokonce i bez vtipných hlášek to neni špatný výkon, Colin farrell hraje hodně slušně a myslim že je v některých momentech lepší než Bruce Willis. Děj to sice nemá nic moc, ale nudit se u toho moc nebudete ()

Wormboy 

všetky recenzie používateľa

Najprv som uvazoval o troch hviezdickach, ale ako prisiel ten priserne pateticky hyper brucewillisko hrdinsky koniec, tak za 3 to proste nemoze byt. Film ako taky je sice velmi solidny, herci najma Colin Farell a nemecky plukovnik sa naozaj snazia.Scenar v prvej polovici filmu je tiez slusny, ale cim viac sa blizime ku koncu , tym viac sa dostavame do klasicky americkych zabehnutych superhrdinskych kolaji...velka skoda...no a Bruce Willis...no comment ()

lesumir 

všetky recenzie používateľa

Kde se stala chyba? Vzdyt filmy z druhe svetove jsou dost popularni a stalice jako Willis a Farrell preci nemohou zklamat? Vzdyt ani nezklamali, tak kde je zakopany pes? Ja vubec nevim, zahrano je to dobre, odtoceno taky, scenar ma trosicku chyby, ale kdyz prejdu tohle, vznikne mirne nadprumerne drama z valecneho obdobi, ktere se natacelo v Praze, coz je hvezdicka navic. 7/10 ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (18)

  • Pieseň, ktorá hrá v rozhlase počas vstupu zajatcov do tábora, je hymna nacistického Nemecka. (Danny88)
  • Viadukt, po kterém na začátku filmu jede vlak, se nachází v Novině na Liberecku. (Flancer)
  • Scény s Jonathananem Brandisem byly vystřiženy. Herec z toho byl velmi rozrušen a mohl to byl jeden z důvodů jeho sebevraždy. (Kaufman)

Reklama

Reklama