Reklama

Reklama

Sám doma 4: Chceme náš dom späť!

(TV film)
  • Slovensko Sám doma 4 (viac)

Obsahy(1)

Pre Kevina McCallistera vyhliadky na tieto Vianoce nevyzerajú práve ružovo. Jeho rodičia Peter a Kate už žijú osem mesiacov oddelene a doma čelí ťažkej konkurencii svojich starších súrodencov. Aj bez toho je však život bez otca pre Kevina obtiažny a tak nad pozvaním otca a jeho novej zazobanej priateľky Natalie príliš dlho neuvažuje. O to viac, že v dome Natalie je všetko plne automatizované a to predsa Kevin obzvlášť počas vianočných sviatkov miluje. História sa opakuje. Netrvá dlho, keď Kevin stretne svojich starých známych, ktorí majú svojho človeka aj v blízkom okolí Natalie. Kto iný mohol zabezpečiť zlodejov ovládaním zložitého alarmu. Situácia je o to nebzpečnejšia, že v dome sa bude nachádzať aj vzácna návšteva. Skutočný malý princ, ktorého budú chcieť Marv a Vera uniesť. Netušia však, že Kevin im nastražil tie najhrozivejšie pasce, aké si len viete predstaviť... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (241)

Ryuuhei odpad!

všetky recenzie používateľa

O chlup lepší, než následující díl. Ale stejně, proč? Tentokrát to neparazituje jen na názvu, ale i na tématu prvních dvou dílů, takže tu máme staré známé postavy, vč. samozřejmého Kevina v hlavní roli a jakéhosi hybrida Harryho a Marva (tedy, zde se jmenuje zrovna Marv, ačkoliv se vzhledově blíží Harrymu) jako jednoho ze záporáků. Tohle všechno je špatně, takhle by se to rozhodně dělat nemělo. ()

Imrwere 

všetky recenzie používateľa

Dosti trapné. Dám 10% pouze za to, že jsem se několikrát dokázal pousmát, ovšem celý tento film je jedna velká chyba, která se nikdy neměla stát. Když už postavy mají jména dle postav původních a Kevin se s Marvem zná, neni mi jasné odkud, protože nic z toho, co jsem viděl, nenavazovalo na jakýkoliv předchozí film. Postava Kevina trapná, až mi ten fakan lezl zoálně na nervy. Dvojice lupičů sršela trapností ve všech směrech, až už to bylo mluvení, chování a nebo pohyby. Zkrátka jak dva dementi. Happy-end, který byl jasný už od prvních minut filmu a k tomu všemu pointa celého příběhu tak nějak pokulhávala, protože ten smrad nikdy nikde sám nebyl. ()

Reklama

sidzej odpad!

všetky recenzie používateľa

Scenaristu a režiséra tejto sračky by som dal vykastrovať a zožrať psom! Toto sa nerobí. Za vlasy pritiahnutý príbeh kt. sa odohráva akože medzi 1 a 2. dielom s treťoligovými hercami, nulovou atmosférou, výpravou, hudbou a čo i len štipkou vkusného humoru. Takéto filmy by som zakázal vydávať na DVD (na úkor mnohých skvelých klasík ktorých sa nedočkáme možno nikdy). NEZNESIEM KEĎ NIEKTO ZNEÚCŤUJE MOJE OBĽÚBENÉ FILMY. Chudák Chris Columbus toto si nezaslúžil :-( ()

borec999 odpad!

všetky recenzie používateľa

Trojka podľa mňa i napriek veľmi nízkemu počtu percent a obrovskej vlne hejtu zo všetkých strán nebola až taká zlá. Pri štvorke však už súhlasím s ostatnými. Hlúpe, nudné a zúfalo nevtipné. Daniel Stern (Marv z prvých dvoch filmov) vedel prečo scenár odmietol so slovami, že ide o urážku prvých dvoch filmov... Parazitické vysávanie značky a zaslúžený odpad. ()

DonArian odpad!

všetky recenzie používateľa

to není rodinná komedie, to je spíš horor! Sledovat tohle by nevydržel sledovat ani Vetřelec s Predátorem a Terminátorem...jednoduše odporná hnusná sladká hovadina s happyendem kdy na konci začne z ničeho nic sněžit za zvuků vět typu: Ach kevine ty si to přežil :D Culkin se musí obracet v hrobě a to tam ani není! ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (4)

  • Daniel Stern, který ztvárnil postavu Marva v prvních dvou dílech filmové série, byl osloven s nabídkou zopadkovat si svou roli. Stern však odmítl a scénář nazval urážkou. (Vlado666)
  • Když Kevin (Mike Weinberg) uklízí mýdla ve vstupní hale plné vody, jsou ve všech dveřích včetně vchodových vidět zarážky, aby voda neodtekla nebo se nedostala do dalších místností. (max21)

Reklama

Reklama