Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Francúzsky spisovateľ Georges Feydeau patrí nesporne medzi najplodnejších a najhrávanejších svetových komediálnych autorov. Vo svojich divokých fraškách a bujných vaudevilloch, vyznačujúcich sa brilantnou situačnou eskamontážou a komikou, pranieruje predovšetkým morálku počestných meštiakov, pre ktorých klamať a byť klamaný sa stalo každodenným spoločenským zvykom. Dej tejto brilantnej situačnej komédie umiestnil jej autor do francúzskych domobraneckých kasární z konca 19. storočia a je príbehom zaskočeného milenca, ktorý musí zhodou okolností narukovať na manévre namiesto klamaného manžela. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (11)

Aky 

všetky recenzie používateľa

Každý, kdo na Slovensku v sedmdesátýchletech něco znamenal, si zahrál v této věru podařené francouzské komedii. Klasický složitý propletec omylů vytvářející absudrní komické situace zahrály slovenské herecké špičky v příjemné rovině stylizovaného herectví. V tehdejší televizní produkci to znamenalo zcela jiný poryv větru, než bylo obvyklé. ()

Suki 

všetky recenzie používateľa

Čo povedať, plejáda slovenských hercov v najlepších rokov, v zamotanom príbehu, ktorý azda rozosmeje každého, mňa teda určite! ()

Reklama

PTuranyi 

všetky recenzie používateľa

Príjemná televízna veselohra založená na tradičnej zámene postáv. Síce v nie príliš kvalitnej televíznej produkcii ale s dobrým obsadením. Zora Kolínska boduje svojím šarmom a Stano Dančiak komickým talentom. A keď sa do zámeny medzi manželom a nápadníkom vmontujú vojenské maniere o zábavu je postarané. 70% ()

Snorlax 

všetky recenzie používateľa

Poněkud vyčpělá, mírně slaboduchá komedie připomínající průměrný operetní kousek, které nepomohla ani účast výborných herců. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama