Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladík Joe Dirt (David Spade) pracuje ako upratovač v jednej rozhlasovej stanici a už na prvý pohľad je svojráznou osobnosťou, ktorá slúži ostatným ako terč výsmechu. Svoje zamestnanie však napriek tomu považuje za výhodné lebo môže prespávať v kotolni budovy. Jedného dňa mu jeho práca nečakane zmení život. Stačilo, aby svojím mopom zakopol a doslova vletel do štúdia, kde sa sarkasticky jedovatý moderátor Zander snažil zo všetkých síl nájsť recept na zastavenie klesajúceho záujmu o vysielanie rádia. Fred, povýšený producent rádia, považuje Joea za perfektný cieľ Zanderovej jedovatosti. Tentokrát sa však neplánované spestrenie programu vyvinie nečakaným smerom. Joe ignoruje Zanderove neskrývané opovrhovanie a začne rozprávať svoj životný príbeh od chvíle, kedy ho rodičia ako osemročného chlapca opustili na parkovisku v Grand Canyon. Joe podrobne opisuje svoj smutný a súčasne komický príbeh o tom, ako sa snažil postarať sám o seba, o svojom sne nájsť opäť svoju rodinu a tiež o ceste naprieč Amerikou, na ktorú ho jeho sen naviedol. Otupených poslucháčov Joeov príbeh zaujme a fascinovane počúvajú jeho rozprávanie plné prekážok, rán a neúspechu. Ale tie ho nedokázali zlomiť a on, so zvláštne nezničiteľným optimizmom, pokračuje vo svojom hľadaní stratenej rodiny a ceste za vlastným šťastím, v ktorom ho možno čaká Brandy, dievča jeho snov,  žijúce na malej vidieckej farme... (TV Dajto)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (153)

TonyHawk94 

všetky recenzie používateľa

Bláznivá komédia s roadtrip motívom s netriviálnym množstvom postáv, skvelým vyprávaním príbehu (ktorý bol v pohode :o), Dave Spade sympaťák, jeho kamarátka Brandy v podaní Brittany Daniel krásna :)), a najmä plná jednoduchšieho (neraz fekálneho) humoru :) (kanister "atómovej bomby" bol asi TOP, meteorit v tesnom závese za tým). Ak si odmyslíte tieto veci, povznesiete sa nad tým celým, a dáte si to ako odpočinkový a pohodový feel-good film, dosť sa zasmejete a po dozretí zostanú výrazne pozitívne vibes. Za mňa 70%. "Život je krásna záhrada, ktorú treba okopávať." ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

David Spade je dobrý spoluhráč a nahrávač, že by ale utáhl sám celej film, to asi ne. Což krásně ukazuje zrovna tenhle film, který dost zachraňují herci vedlejších rolí (tajemný Walken, rozkošná Daniel, nadržená Pressly a divná Arquette). Pár vtipů dobrých, některé nápady ujdou, dopředu to postrkuje můj oblíbený fekální humor... Takový přijatelný průměr. 2.5* ()

Reklama

Rosana 

všetky recenzie používateľa

Film mě opravdu mile překvapil. Podle hodnocení jsem čekala nějakou trapárnu, přitom to byl milý dobrodružný film a Joe byl skutečně sympatický. Když to tak vezmu, tak v hodině filmu se uděje tolik věcí, že máte pocit, jako by měl film 4 hodiny. Něco jako Forrest Gump. Oproti jiným filmům, kde se příběh cyklí, aby vyplnil celovečerní metráž, je tento film skutečně nabitý vtipnými příhodami tohoto citlivého dobrodruha. Film se mi moc líbil, bohužel konec je tak sladký a jasný, že tam ani jiný dát nejde. Prostě film, který vám dá, co chcete :) ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Boze to byla ale kokotina. Jenze desne zabavna. Joe je fakt ukazkovej looser (skvele zahranej Davidem Spadem), ale to se dalo cekat uz podle prijmeni Špína a podle jeho uchylackyho ucesu. Kupodivu mi pribeh neprisel nejak zvlast vymastenej. Joe vypravi svuj pribeh, misty smutny, misty vesely, ale celkove docela inteligentni. Navic potesi Walken, ktery opet nedostal moc prostoru, ale byl vybornej. Tenhle film neni nijak zvlast vtipnej, ale je fakt pohodovej a vubec sem se nenudil. ()

choze 

všetky recenzie používateľa

Mám slabost pro Davida Spadea ještě z časů kdy na kabelovce šikanoval Chrise Farleyho, protože takového hajzlíka, aby jste pohledali, ale Joe Dirt, kde si naopak zahrál onoho dementního Farleyovského dobráka je vážně bída a to přesto, že obsahuje oba vtipy, které podle mě dělají dobrou komedii - psa ukájejícího se o hrdinovu nohu a ránu do rozkroku... ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (4)

  • Film se nátáčel v Moab v Utahu, v Santa Claritě, v El Segundu, Carsonu, Los Angeles, v Santa Paule v Kalifornii a v Arrows v Arizoně. (rafix)
  • Všechny scény Dennise Millera byly natočeny během jediného dne. (Cheeker)
  • Kabriolet "Hemi", který se ve filmu objevuje, je Plymouth GTX z roku 1967. (rafix)

Reklama

Reklama