Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladík Joe Dirt (David Spade) pracuje ako upratovač v jednej rozhlasovej stanici a už na prvý pohľad je svojráznou osobnosťou, ktorá slúži ostatným ako terč výsmechu. Svoje zamestnanie však napriek tomu považuje za výhodné lebo môže prespávať v kotolni budovy. Jedného dňa mu jeho práca nečakane zmení život. Stačilo, aby svojím mopom zakopol a doslova vletel do štúdia, kde sa sarkasticky jedovatý moderátor Zander snažil zo všetkých síl nájsť recept na zastavenie klesajúceho záujmu o vysielanie rádia. Fred, povýšený producent rádia, považuje Joea za perfektný cieľ Zanderovej jedovatosti. Tentokrát sa však neplánované spestrenie programu vyvinie nečakaným smerom. Joe ignoruje Zanderove neskrývané opovrhovanie a začne rozprávať svoj životný príbeh od chvíle, kedy ho rodičia ako osemročného chlapca opustili na parkovisku v Grand Canyon. Joe podrobne opisuje svoj smutný a súčasne komický príbeh o tom, ako sa snažil postarať sám o seba, o svojom sne nájsť opäť svoju rodinu a tiež o ceste naprieč Amerikou, na ktorú ho jeho sen naviedol. Otupených poslucháčov Joeov príbeh zaujme a fascinovane počúvajú jeho rozprávanie plné prekážok, rán a neúspechu. Ale tie ho nedokázali zlomiť a on, so zvláštne nezničiteľným optimizmom, pokračuje vo svojom hľadaní stratenej rodiny a ceste za vlastným šťastím, v ktorom ho možno čaká Brandy, dievča jeho snov,  žijúce na malej vidieckej farme... (TV Dajto)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (153)

DanielW94cz 

všetky recenzie používateľa

Tento film jsem viděl poprvé v roce 2005,pak ještě asi 3 krát a zapomněl jsem na něj.Když jsem nedávno hledal nějakou dobrou komedii co jsem dlouho neviděl vzpomněl jsem si na tuhle super kravinu,a i po těch letech jsem se dobře bavil.Jasně,není to nic extra ale někdy taková hloupost dobře pobaví. Určitě by mohla tahle střelená komedie mít i o kolo 60% a ne jen 51%. ()

Tommassi3 

všetky recenzie používateľa

"Je to jen starej septik, lidi !!" ;) Souhlasím !! Špinavej Joe rozhodně není žádná atomovka, ale spíš filmovej septik po okraj plnej fekálního a buranskýho trapnohumoru, dělá ho ovšem dost zábavným a snadno koukatelným ta naopak ohromná spousta kvalitních hlášek a nápadů, ale i několik celkem povedených parodických parafrází pasáží slavných bijáků.. ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Já mám rád humor, který produkuje Adam Sandler, ale David Spade v hlavní roli postavy, která je od začátku protivná, to není něco, co by mě dokázalo strhnout na celý film. Navíc je zde humoru celkem málo a těch pár vtipných scén to opravdu nevytrhne. Je skoro škoda na tohle plýtvat časem, protože zbytečnější romanci jsem snad ještě neviděl. ()

DeTomaso 

všetky recenzie používateľa

Řekl bych, že nejtěžší je nevypnout po prvních deseti minutách. Taky se mi ze začátku zdálo, že je to jen další prostoduchá, americká fekální slátanina. Pak mě ale začalo zajímat, jak to se Špínou dopadne, takže jsem na tu šílenost koukal dál. Nakonec mě film nečekaně příjemně pobavil. Je možné ho brát i jako parodii na fekální céčkové komedie. Trefný komentář od Shita. Není co dodat :-)) ()

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Ľudia my sme pozerali na rovnaký film? Nevznikol nejaký podobný film a jedna polovica, ktorá videla prvý dáva odpady a tá druhá, ktorá videli druhý film hodnotí ****? Bohužiaľ asi nie ... Ja som sa vôbec nebavil, vlastne som sa príšerne nudil. Djkoma napísal, že to na rána stačí, a ja som to pozeral ráno a asi to zachránilo tú jednu hviezdičku, ktorú dám. Film Joe Dirt už v živote nezapnem ! Jedine, že by ma chytili na škripec a mučili by ma. 25% (Pár skvelých vtipov nezachráni film, a navyše tých vtipov bolo minimum). ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (4)

  • Postavu Robbyho stvárnila americká rocková ikona Kid Rock. (Lukoh)
  • Film se nátáčel v Moab v Utahu, v Santa Claritě, v El Segundu, Carsonu, Los Angeles, v Santa Paule v Kalifornii a v Arrows v Arizoně. (rafix)
  • Všechny scény Dennise Millera byly natočeny během jediného dne. (Cheeker)

Reklama

Reklama