Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patrick Swayze v úlohe Daltona sa predstavuje v roli, v ktorej má šancu dokázať divákovi, že je nielen skvelý tanečník, ale aj veľmi schopný bojovník. Dalton je legendárny vyhadzovač, ktorý prichádza do mestečka Jasper v Missouri zo zvláštneho dôvodu - nastoliť poriadok v nebezpečnom Double Deuce bare. Tým, ako sa postupne zastavuje barových bitkárov, gangstrov a najatých vrahov, privoláva na seba hnev ich zamestnávateľa, notoricky známeho vydierača Brada Wesleyho. Obyvatelia mesta žijú v strachu, ale Dalton je odhodlaný bojovať. Stretáva sa s Weleovými kumpánmi v jednom znamenitom súboji za druhým, ale keď mu to vracajú stále krutejším spôsobom, uvedomí si, že sa musí postaviť samotnému mafiánskemu bossovi v rozhodujúcom súboji na život a na smrť. (TV Markíza)

(viac)

Galéria (120)

Súvisiace novinky

Cruise nepovede nových Sedm statečných

Cruise nepovede nových Sedm statečných

05.01.2014

Nejspíš dobře víte, že je současný Hollywood semeništěm nepřeberného množství remakeů a rebootů. Zvláštní zálibu v nich má studio MGM, které spoluprodukuje Hobity nebo Bondovky a i jinde se snaží… (viac)

Sequely od Sony

Sequely od Sony

13.07.2005

V Sony Pictures sa pomaly trhá neveľké vrece, z ktorého sa na nás v najbližších rokoch vysypú hneď tri pokračovania k známym filmom. Začnime najmenej zaujímavým - ROAD HOUSE 2: LAST CALL, ktorý bude… (viac)

Reklama

Reklama