Reklama

Reklama

Sám doma 2: Stratený v New Yorku

  • Česko Sám doma 2: Ztracen v New Yorku (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračovanie mimoriadne úspešnej komédie o stretnutí malého Kevina McCalistera s dvojicou neodbytných lupičov... Sú tu znova Vianoce a rodina McCallisterovcov sa chystá odcestovať na vianočné prázdniny. Kevina síce tentoraz nezabudnú doma, ale vďaka zmätku na letisku chlapec nastúpi omylom do iného lietadla mieriaceho do New Yorku. Pohotový chlapec však nestratí nervy, ubytuje sa v drahom hoteli a dômyselne využíva otcovu kreditnú kartu. A ako áno, ako nie, do New Yorku pricestujú aj Kevinovi starí známi - zlodeji na úteku Harry a Marv. Je jasné, že ich cesty sa rýchlo skrížia, a keďže lupiči chcú ukradnúť tržbu z najväčšieho hračkárstva, Kevin sa rozhodne im to prekaziť... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (728)

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack John Williams: 1. All Alone on Christmas ,2. A Holly Jolly Christmas ,3. Somewhere in My Memory ,4. My Christmas Tree ,5. Sleigh Ride ,6. Silver Bells ,7. Merry Christmas, Merry Christmas ,8. Jingle Bell Rock ,9. Cool Jerk [Christmas Mix] ,10. It's Beginning to Look a Lot Like Christmas ,11. Christmas Star ,12. O Come All Ye Faithful , ()

cheyene 

všetky recenzie používateľa

Ta nostalgie, ta astmosféra, ty vtipy, to je to, co mě každý rok před vánoci donutí, abych si tento skvělý kousek zopakoval. Chyby, které jste v záplavě humoru možná přehlédli : )) : a) Hned po příchodu do luxusního hotelu se Kevin ptá nějakého muže kde je recepce. Ten mu odpoví, že musí jít stále rovně a pak doleva. Kevin jde stále rovně, ale potom doprava... b) Když policista zavola mámě Kevina, že je v New Yorku, jak potom co zavěsila, mohla vědět, že byl v hotelu Plaza, když se o tom ten policista ani nezmínil. c) Když Kevin hází cihly na zločince, je vidět, že jsou jakoby na provaze a při bližším zvětšení padají obloukem. ()

Reklama

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Druhej dil je v podstate variace na prvni, takze vsechny znamy postavy se vraci. Akorat tu nema Kevin na hrani barak a jeho okoli ale prakticky celej New York, coz zapricinuje, ze je dej misty trochu roztahanej a 2 hodiny by film taky nemusel mit. Nicmene tohle vsechno filmu odpustite v momente, kdy zase zacne na zaver Kevin masakrovat dvojka lupicu, akorat tentokrat uz prezijou opravdu neskutecny veci, treba cihlou do hlavy z nekolika pater a misty uz to je drobet prehnany, ale porad dokonala rodinna komedie. ()

Marthos 

všetky recenzie používateľa

Dvaadvacet let, které uplynuly od uvedení druhého (newyorského) dobrodružství Kevina McCallistera se zdá být jen zanedbatelnou cifrou, která vypovídá o jediném – o nesmrtelnosti tohoto filmu. Promyšlená likvidace důvěrně známé zlodějské dvojice, návštěva Duncan's Toy Chest i uličnické oblafnutí poněkud zaskočeného hotelového personálu už patří k legendárním okamžikům stříbrného plátna. ()

Pethushka 

všetky recenzie používateľa

Bylo by asi fér dát o jednu hvězdičku méně, protože jednička je opravdu lepší. Na druhou stranu tohle pro mě není jen 4 hvězdičkový film. Vánoční atmosféra v New Yorku tak pěkně pohladí a usadí vás do sedačky. Kevin vždycky byl a bude mým hrdinou a ti dva blbci mě pokaždé rozesmějí. "Okopírované věci" mi v tomto případě nevadí. ()

Galéria (83)

Zaujímavosti (49)

  • Když Kevin (Macaulay Culkin) volá do hotelu Plaza, aby si zarezervoval pokoj, vůbec nezmíní, od kterého data rezervaci chce, ani na kolik nocí. Stejně tak se jej na to ani nezeptá paní z rezervačního oddělení. (Milan25)
  • Jeden z divákov si počas sledovania filmu Stratený v New Yorku všimol, že "holubia žena" (Brenda Fricker) sa vlastne podobá na známeho britského moderátora Piersa Morgana. Podobnosť moderátora britskej rannej šou Good Morning Britain (od r. 2014) si začali všímať i ďalší ľudia. Tieto dohady sa dostali aj k samotnému Morganovi, ktorý, samozrejme, všetko poprel. Príležitosť podpichnúť svojho kolegu si však nenechala ujsť spolumoderátorka jeho šou Susanna Reid. Počas vysielania rannej šou sa na kamere ukázala s fotografiou Morgana a "holubej ženy" pre porovnanie, pričom uviedla, že je to dôkaz, že ide o tú istú osobu. "Prečo mi to ľudia stále ukazujú? Nie som to ja!" ohradil sa Morgan. Aj keď si túto podobnosť všímajú nezávisle stále ďalší a ďalší ľudia, v skutočnosti tieto dohady kolujú už dlhšie. Podpichovanie započal moderátorov samotný syn, Spencer Morgan, už v roku 2017, kedy zverejnil na sociálnej sieti fotografiu svojho otca a herečky zo Sám doma 2. (Raccoon.city)
  • Dům Kevinova (Macaulay Culkin) strýčka Roba McCallistera, ve kterém nachystá Kevin v závěru filmu pasti na zloděje, se ve skutečnosti v New Yorku nenachází. Scény byly natočeny v Brownstone Street, Universal Studiu v Los Angeles. (SeBig)

Reklama

Reklama