Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vydajte sa na neuveriteľnú cestu s malým mravcom, ktorý hľadá odvážnych bojovníkov, aby mu pomohli ochrániť jeho domov pred zlými kobylkami. Keď namiesto toho narazí na bzučiaci súbor cirkusových chrobákov, jediná nádej na víťazstvo spočíva v priateľstve a v úžasnej sile fantázie. (Disney+)

Videá (4)

Trailer 3

Recenzie (301)

Sawy 

všetky recenzie používateľa

Pixar prostě umí.Život brouka je sice o něco dětštější a méně dokonalý než pozdější klenoty tohoto studia,ale přesto se jedná o řádně promakaný animák s pestrým a krásně vykresleným světem hmyzu a perfektní animací.Mezi pixarovkami sice slabší kousek,ale celkově mezi animáky pořád hodně vysoko. 85 % ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Možno ten najpoceňovanejší Pixarovský kúsok z obdobia, kedy bol prešľap v ich prípade neznámym výrazom. Možno neobstojí tak úplne v porovnaní s Toy story 1/2, možno mu trochu ubližuje v rovnakom čase uvádzaný Mravec Z, ale je nesporným faktom, že samostatne tento film dokonale pobaví. Hmyz totiž dlhodobo vydrží viac, ako plastové hračky, veľké zvieratá a ľudia, že. Tak snáď po konci ľudstva sa hrdinovia filmu stretnú niekde s potkanom z Ratatouille. ()

Reklama

numi 

všetky recenzie používateľa

Pravý a nefalšovaný rodinný film se vším, co k tomu patří. Někdy se od podlahy zasmějete, jindy na té podlaze raději zůstanete. Příběh je sice tuctovka na každodenní použití, ale to u rodinných komedií opravdu není důležité. Kvalitní animace se zase od Pixaru očekává, takže jediným důležitým kritériem je opravdu ona zábavnost, a ta je na solidní úrovni. Nudou se člověk prostě neukouše. Exisuje spousta lepších animáků, ale také spousta horších. A Život brouka výrazněji nevybočuje ani na jednu stranu. [prosinec 2007] ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Jeden z tech slabsich pixarovskejch animaku, coz je taky trochu dany tim, ze ve stejnym roce vzniknul Mravenec Z a ten se mi libi vic. Coz ale neznamena, ze by tohle byl nejakej prusvih, to urcite ne. Sice nenabizi buhvijak originalni namet a dneska uz animace pusobi trochu jednoduchym dojmem, ale narozdil od novejsich pixarovek se nesnazi nijak vyrazne poucovat a je to spis proste zabava, kolikrat navic prijemne akcni a s povedenou hudbou a zvukama. Proste takova nenarocna a zabavna animovana blbost. ()

Deusmachin 

všetky recenzie používateľa

Bude to už nejaký piatok čo som ten film nevidel a úspešne som sa mu vyhýbal. Ale po opätovnom zahliadnutý do kotrého som sa donútil musím citovať Thanosa: "Asi som bol k tebe príliš tvrdý." Ten film... je skutočne očarujúci. (až prekvapivo keď som ho sledoval). Animované prostredia a kulisy (hmyzí cirkus) sú naozaj pôsobivé a kreatívne. Postavy sú vtipné a plné života. Má to skvelého záporáka Hoppera ktorého som oceňoval ešte pre opätovným zahliadnutým. Akčné sekvencie a vyvrcholenie sú užasne. A ta hudba... neskutočné povzbudzujúca a pohadzujúca po duší. Obrovské zlepšenie zo strany Randyho Newmana po už aj tak skvelej Toy Story themi. Ten film cice nie je až tak tematicky bohatý ani pútavý ako neskoršie pixarovske filmy ale má to srde a automatický sa dostal na vrchol mojich obľúbených zabudnutých animovaných filmov (spolu zo Za plotom samozrejme :D ). Som nesmierne nadšený že som to znova vydeľ a mrzí ma že som to nevidel skôr. 8,5/10 ()

Galéria (67)

Zaujímavosti (35)

  • Restaurace v broučím městě je plechovka "Low Fat Lard" ("Nízkotučné sádlo"). (D3VIL)
  • Když hlavní hrdina v baru nedopatřením strčí do nasávajícího komára a řekne „promiň, kámo,“ měl by říct spíš „promiň, dámo“. Krev totiž, jak známo, sají toliko komářice. (Brtniik)

Reklama

Reklama