Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od momentu, keď sa Johnovi Connorovi (Nick Stahl) podarilo odvrátiť súdny deň a zachrániť ľudstvo pred zničením, uplynulo 10 rokov. V súčasnosti dvadsaťdva ročný Connor žije inak, ako väčšina ľudí - bez domova, bez kreditných kariet, bez mobilného telefónu a bez práce. Bez akýchkoľvek záznamov o svojej existencii. Žije spôsobom, ktorý znemožňuje, aby ho vystopoval Skynet. Z tieňa budúcnosti však jedného dňa vystúpi T-X (Kristanna Loken), doposiaľ najvyspelejší vražedný stroj Skynetu, ktorý vyslali z budúcnosti, aby dokončil prácu svojho predchodcu T-1000. Vo svojej ľudskej - ženskej podobe je T-X rovnako krásna, ako aj v skutočnosti neľútostná. Je mnohonásobne silnejšia, nebezpečnejšia a deštruktívnejšia, než ktorýkoľvek Terminátor, ktorý tu bol pred ňou. Teraz však nie je jediným cieľom Skynetu John Connor. Nič netušiaca veterinárka Kate Brewsterová (Claire Danes) sa skoro stane svedkom toho, ako jej dávna minulosť a nádejná súčasnoť vyústi do nepredstaviteľnej budúcnosti. Pokiaľ ovšem dokáže uniknúť vražednej T-X. Keď si Connor a Kate uvedomia, že do príchodu súdneho dňa zostávajú iba tri hodiny, ich jedinou nádejou na prežitie sa stáva replika Terminátora (Arnold Schwarzenegger) - tajomného a teraz už zastaralého robota, ktorý sa Connora v minulosti pokúšal zabiť. Spoločnými silami musia zvíťaziť nad technologicky vyspelejšou T-X a odvrátiť tak hrozbu súdneho dňa... alebo odsúdiť celé ľudstvo na zánik. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (1 090)

dwi 

všetky recenzie používateľa

Snaha o oprášení už tak dost rozpačitého kultu vyzněla zcela do prázdna. Arnold Schwarzenegger se vrací do své nejslavnější role, kde herectví zůstává zastrčeno někde hodně vzadu. Se svojí ustrnutou grimasou a drsňáckým pohledem nepředvádí opravdu nic nového. Jeho dřívější sláva je už přeci jenom za pomyslným hereckým zenitem. Celý příběh tohoto snímku není zas tak důležitý, protože je zcela v područí efektů, kterými je prostoupen celý film. Ty svojí pompézností mohou zaujmout, ale v konečném výsledku vyšumí. Obratně však maskují dost rozporuplný scénář, jenž se oproti předchozím snímkům vyznačuje více či méně trapným humorem. Pro případ úspěchu si studio nechalo otevřená dvířka k možnému dalšímu pokračování. Doufám, že nejdříve opět za 12 let. ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

JO! Mostow to dokazal! smetl pochybnosti jestli dokaze nekdo natocit Tecko tak jako Cameron dvojku prekonal a jednicku skoro vyrovnal Arnie opet kladas ale tentokrat bez nejaky zbytecny lidskosti za to jeho hlasky jsou genialita sama o sobe a ta zla termice v podani supr modelky? bezva napad! vse podkresluje genialne ultimatni konec pri kterem i divak ktery si myslel ze cely film je o tom ze se snazi zabranit konci sveta zjistil ze je to nezvratne a nic se s tim delat neda sel definitivne do kolen genialni zalezitost a nejvetsi odkaz neprekonatelnyho prvniho dilu a kdo na to chce kydat to musi rict me ruce! ()

Reklama

Niktorius 

všetky recenzie používateľa

Ona číslovka v názvu se tam skví spíše z komerčních důvodů, neboť T3 stojí trochu mimo předchozí dění a ač vpodstatě vnáší do příběhu o Terminátorovi zásadní posun (vynikající závěr), nesnaží se příliš navazovat na Camerona. Spíš skládá jeho filmům fanouškovskou poctu a baví diváka špičkovou hyper-destrukční akcí a odzbrojujícím humorem, neuvěřitelně brilantně integrovaným do všeho toho akčního nátřesku tak, že se úsměvné scény nijak neperou s těmi dramatičtějšími. Pro mě je prostě Arnoldův návrat jedním z nejzábavnějších filmů všech dob a při projekci v naplněném sále jsem poprvé a naposled zažil, aby publikum v kině několikrát bouřlivě tleskalo. ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to skvelý akčný sci-fi film s Arnoldom Schwarzeneggrom, ktorý je posledným dielom s jeho účasťou. Má výborný príbeh o mladom Johnovi Connorovi, ktorý žije potulným životom dúfajúc, že vojna so strojmi bola zažehnaná, ale z budúcnosti opäť prichádza najmodernejší model terminátora, ktorý sa mu dostane na stopu, ale aj klasický terminátor, ktorý ho má ochrániť. So spracovaním som nadmieru spokojný, síce dej je aj kvôli krátkej dĺžke priamočiarejší ako v dvojke a prakticky polovicu filmu len opakuje jej koncept, ale stále to funguje výborne a navyše zvyšok filmu znázorňuje, čo sa udialo pred súdnym dňom a to ešte v tejto sérii nebolo. Akcie je tu dosť a páči sa mi. Nie je už taká rozmanitá a nápaditá ako v predchádzajúcom diely a niektoré akcie sa už prakticky opakujú, ale stále sú veľmi dobre natočené a hlavne veľkolepé scény sú skvelo zvládnuté, takže som rozhodne spokojný. Najviac sa mi páči celá cestná naháňačka so žeriavom alebo akcia na cintoríne. Herecké obsadenie je veľmi dobré, Schwarzenegger už pôsobí trochu zostarnuto, ale pre film je stále veľkým plusom, poteší aj Nick Stahl, Claire Danes a ani Kristanna Loken ako T-X nesklame. Čo sa týka réžie, tak Jonathan Mostow sa samozrejme Cameronovi nevyrovná a namiesto temnejšieho prevedenia prvých dvoch dielov je už trojka typicky blockbusterová, ale dopadlo to obstojne a technická stránka je prvotriedna, rozpočet je vidieť. Toto pokračovanie je výborné, za dvojkou určite zaostáva, ale po nej je to najlepší diel série, ktorý pobaví aj viackrát. 86% ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Celkom vydarené pokračovanie T2 no aj keď už nie tak nadupané, ako predchádzajúce dva dieli, ale stále film plný akcie............. Soundtrack Marco Beltrami: 1. A Day in the Life [3:41] ,2. Hooked on Multiphonics [1:48] ,3. Blonde Behind the Wheel [2:08] ,4. JC Theme [3:34] ,5. Starting T1 [1:50] ,6. Hearse Rent A Car [1:49] ,7. TX?s Hot Tail [3:39] ,8. Graveyard Shootout [1:31] ,9. More Deep Thoughts [0:58] ,10. Dual Terminator [0:51] ,11. Kicked in the Can [2:03] ,12. Magnetic Personality [4:36] ,13. Termina-Tricks [2:12] ,14. Flying Lessons [0:56] ,15. What Do You Want On Your Tombstone? [1:20] ,16. Terminator Tangle [3:22] ,17. Radio [2:23] ,18. T3 [3:17] ,19. The Terminator Theme [2:22] ,20. Open To Me - Dillon Dixon [3:47] ,21. I Told You - Mia Julia [3:13], ()

Galéria (145)

Zaujímavosti (73)

  • Film se natáčel pod krycím názvem „York Square“. (HellFire)
  • Keď príde trojica John (Nick Stahl), Kate (Claire Danes) a Terminátor (Arnold Schwarzenegger) ku karavanu so zásobami a zbraňami, sedí Kate v aute, v ďalšom zábere je už auto prázdne a napokon sa v ňom opäť nachádza. (Lukoh)

Súvisiace novinky

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (viac)

Další „parodie“ na 300

Další „parodie“ na 300

27.08.2008

He? Na DVD právě dorazil výplach Tohle je Sparta! (pokud se na něj chystáte, možná byste se nejdřív měli mrknout na hodnocení zdejších uživatelů), ale „sranda“ nekončí. Řítí se na nás další film,… (viac)

Bruce Willis má hezčího zástupce

Bruce Willis má hezčího zástupce

21.11.2007

Minimálně v sci-fi thrilleru The Surrogates, který začne v únoru natáčet Jonathan Mostow. Tomu scénář podle stejnojmenné komiksové předlohy napsali staří kámoši Michael Ferris a John Brancato, s… (viac)

Stallone básní a střílí teenagery

Stallone básní a střílí teenagery

20.11.2007

Ovšem ne v jednom filmu, i když by to bylo zajímavé (něco ve stylu dávných vikingských bardů, kteří museli umět setnout nepříteli hlavu a pak, ještě než tělo vychladlo, o tom zazpívat ve verších ;-))… (viac)

Reklama

Reklama