Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tichej zapadnutej uličke mladý muž skúša dvere auta. Keď konečne nájde otvorené bočné okno a chystá sa nastúpiť, zadrží ho muž, ktorý ho už nejaký čas pozoruje. Prečíta si mladíkovo meno v občianskom preukaze a sľúbi, že nič neohlási na polícii, ale s jednou podmienkou – mladý Robert Menoušek musí pre neho ukradnúť vzácne obrazy. Prvý z nich, Neznáma kráska, a ďalšie štyri cenné plátna ukradne Robert zo Stredočeskej galérie. Na miesto činu prichádza špeciálny tím. Peniaze, ktoré dostane za krádež, Robert ukryje doma v poťahu pohovky. Jeho matka však pohovku predá príbuzným a strýko, ktorý štyri tisícky našiel, ich nemieni vrátiť. Medzitým Robertov zamestnávateľ plánuje ďalšiu krádež, tentoraz v súkromnej vile rodiny Pohankovcov, ktorí sa práve chystajú oženiť svojho syna. Robert sa zamieša medzi svadobčanov a na prvom poschodí vyreže z rámu vzácny Brožíkov obraz, ktorý opäť odovzdá neznámemu mužovi. Uvidí ho však jeden z hudobníkov z kapely, ktorá hrá na svadbe... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (7)

javlapippi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Já nejsem zloděj...jako takovej...spíš jako...medzi příbuznejma..." Mladík Langmajer má vďaka záľube vo vození sa v cudzích autách nakročené na šikmú plochu, kam ho definitívne stiahne ostrieľaný kriminálnik Teplý a svorne započnú umne vyvlastňovať výtvarné umenie zo štátnych aj súkromných zbierok. Ich aktivita je súčasťou väčšej operácie, natoľko prešpekulovanej, že sa zvláštna skupina celkom zapotí, kým to všetko vypátra. Veľmi podarený diel, vo vedľajších roliach potešili poťahy z matracov sťahujúci hamižný sused Koloušek a pozorným ironickým pohľadom okolie sledujúci svatbový muzikant Stropnický. Ovšem finálny silený Brodskej smiech bol hrozný. Za štyri populárne pičičandičky. ()

dyfur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

...ten úvod - vydieranie ...chlapec musel byť tak trochu blbé....ale ten námet s obrazmi - nebolo to zle premyslené- pomerne nadčasové -aj dnes by to šlo použiť.....posledná časť :pozeral som chronologicky .....záver- ozaj naivný seriál...taký Malý pitaval- je spracovaním-kvalitou niekde inde....ÁLE tak hrozne blbé až to bolo zábavné. ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama