Reklama

Reklama

Recenzie (6)

runner85 

všetky recenzie používateľa

najlepšie spracovaný časový paradox aký som kedy vo filme či seriály videl ... škoda že sa natočilo len 8 častí ... ale zas na druhu stranu lepšie ako keby sa malo nezmyselne točiť už 120 časť 11 série ()

Dale 

všetky recenzie používateľa

Ako všetky filmy o cestovaní časom, ani tento seriál sa nevyhol viacerým nelogickostiam, no stále je to jedno z tých lepších diel o cestovaní v čase. ()

Gardenboy 

všetky recenzie používateľa

Ak je to ono, čo myslím (cestovanie v čase, aby zabránili vražde a pritom sa so svojim realnym dvojnikom nesmeli uvidieť) tak je to celkom super seriál. Videl som všetky diely (bolo ich 8, či tak nejako, no proste normálne množstvo :D ) ()

zberatel 

všetky recenzie používateľa

Kam sa podel ten cas ked som ocami hltal kazducky jeden diel (skoda ze iba 8 casti) a vytuzene cakal tyzden na dalsie pokracovanie,aaach jaj :-)) ()

Petike 

všetky recenzie používateľa

Najlepšia SF detektívka, akú som kedy videl ! :-) Prečo nevzniklo viac dielov ? Veď Briti SF aj krimi točiť vedia ! :-( Za "Zločinmi v čase" stál dobre známy scenárista a románopisec Anthony Horovitz, ktorý to s detektívkami a špionážnymi príbehmi, pre dospelých aj mladších čitateľov, rozhodne vie. Poirot, tento seriál, Foylova vojna, Collission, všetky tie knihy pre mládež o Alexovi Riderovi, atď. Svojho času sa vraj posťažoval, že "Zločiny v čase" ho tešili ako námet, ale trochu ťažšie sa mu vymýšľali zápletky pre jednotlivé prípady, aby v nich uveriteľne zohľadnil aj cestovanie v čase, jeho pravidlá v seriáli, a jednotlivé paradoxy. Osobne si však myslím, že sa za tento seriál ani on, ani BBC hanbiť rozhodne nemusia a nemajú. Veľkým plusom pre mňa bola civilná atmosféra. Nie je tu žiadna zbytočná snaha o akčné spektákle a samoúčelnú coolovosť, stavili radšej na detektívnu prácu v teréne, napätie a humor. Nie je tu ani ani zbytočná techno-thrillerovosť, jej mierny závan sa objavil len krátko vo finálnej epizóde. Hoci pochybujem, že by niekto skúsil pokračovanie po rokoch alebo rovno reboot, ale ak máte radi komornejšie ladené SF seriály z 90. rokov, tento vás nesklame. Kým Doctor Who v 90. rokoch driemal a hibernoval, česť britských diel o cestovaní v čase zachraňoval práve tento osemdielny seriál. :-) ()

blackperseus 

všetky recenzie používateľa

Výnimočná séria. Pod nánosom sci-fi sú perfektné kriminálne príbehy, ústredná dvojka je dvojka na pohľadanie, nechýba napätie, akcia, dych vyrážajúce pointy. To všetko dokonale prekryje aj občasné logické prešľapy. Počet epizód (8) možno v dnešnej dobe naťahovaných a ždímaných seriálov vyzdvihovať ako pozitívum... no ja by som ešte ďalších osem (rovnako kvalitných) pokojne zniesol... ;-) ()

Reklama

Reklama