Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Losangeleský policajný detektív Mason Storm (Steven Seagal) sa dostane na stopu vysokopostavených politikov spolupracujúcich s mafiou. V priebehu nočného sledovania sa mu dokonca podarí nakrútiť na video jednu ich „pracovnú“ schôdzku s mafiánskymi šéfmi. Stretnutie sa nanešťastie odohrá v šere, takže Storm nedokáže nikoho zo zúčastnených identifikovať - a navyše je odhalený... Keďže nemieni v boji proti skorumpovaným úradníkom prestať, začnú sa mocní v meste obávať, že by mohli byť odhalení taktiež. Preto poveria vražedné komando, aby policajta zneškodnilo. Ešte tej istej noci vtrhnú do Stormovho domu maskovaní muži... Jeho manželka Felicia (Bonnie Burroughs) je na mieste mŕtva, Storm je s ťažkým zranením prevezený do nemocnice. Lekári mu však nedávajú žiadnu nádej na prežitie. Zločinci si vydýchnu, keď je oficiálne oznámené, že zomrel - v skutočnosti však leží v kóme na jednej špeciálnej klinike, kam ho previezli kolegovia. Trvá dlhých sedem rokov, kým sa z nej opäť preberie... Keď sa banditi dozvedia o Stormovom „vzkriesení“, opäť poveria nájomného vraha, aby definitívne skoncoval s jeho životom... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (286)

majo25 

všetky recenzie používateľa

Po rokoch mi ostali v pamäti iba dve scény - vražda manželky a bratadatý Seagal v kóme. Po opätovnom pozretí sa vlastne tomu ani nedá veľmi čudovať, nič rovnako zaujímavé už tam ani nie je, čo je samozrejme škoda. Aj keď smiešny Seagalov beh (ktorý predviedol už vo svojej prvotine - Niko) sa k tomu približuje. Súbojov, aspoň zo Seagalovej strany, nie je ktovieako veľa. Zabodnutie zlomeným biliardovým tágom je však originálne. Na poriadne akčné krimi ale chýba kvalitnejší scenár. ()

c.tucker 

všetky recenzie používateľa

Dost dobrých soubojů, Steve stále mlád a hubený. Děj je trochu kostrbatý, ale to v tomhle snímku to až tolik nevadí. Regenerace na ranči je super. - Senator Vernon Trent: "You can take that to the bank!" - Mason Storm: "I'm gonna take you to the bank, Senator Trent. To the blood bank!" ()

Reklama

Figu 

všetky recenzie používateľa

Po letech znovu s Masonem Stormem a paní nostalgie zahrála společně se Seagalem hlavní roli tohohle bijáku! Hard to kill je určitě jeden z nejlepších filmů Stevena a jen díky těmto jeho začátkům pro některý jeho fanoušky jěště pořád existuje a žije. Jsem jeden z nich i přes to, že na jeho filmy posledních 15 let se opravdu nedá koukat jinak než se smíchem... Bohužel! Ovšem 90 léta a Steven Seagal, to je jedna velká akčná jízda! 85% ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Scenárista by mal za toto dostať Oscara ;). No povedzme si pravdu, že Stevenove filmy nikdy neboli založené na dobrom základe filmu (scenár, réžia), ale hlavne na jeho charizme a premakaných chmatoch. Tým viac sa mi tento snímok páčil a súbojové lámačky som si užíval s plnou parádou. Nebyť pomalšieho rozjazdu, je to u mňa plnohodnotné hodnotenie. 85%. ()

gabin(a) 

všetky recenzie používateľa

Kdyby mi někdo tak před 15 lety řekl, že se vydržím dívat na filmy se Seagalem, poslala bych ho k těm, co mi říkali, že po čtyřicítce se mi bude líbit dechovka. Tu dodnes nevydržím, leda na tancovačce, ale Seagala teda klidně. Sice to beru spíš jako komedii, ale koukat se na to dá, a usnout se u toho dá taky, často taky zásluhou tristní nabídky na ostatních TV programech. Fakt je, že Seagal je teď všude, často na dvou programech v jeden den. Všechny jeho filmy mi splývají, ale to nevadí. Tady byl eště vcelku mladé šohaj a mrštnost se mu dala uvěřit. Taky se mi líbí, že občas i střílel a nelikvidoval protivníky ozbrojené samopaly jen svou ruční mlátičkou a kopanci. Ovšem v novějších filmech, kde už chodí zabalen v čemsi jako krabice maskovaná koženou bundou, skrývající evidentní nadváhu, má obarvené vlasy, tupé a možná i paruku, už působí fakt komicky. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (10)

  • Film bol v necenzúrovanej verzii zakázaný v Nórsku (1990 – 2003). (Paldiny)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo na rôznych miestach v Los Angeles, vrátane Čínskej štvrte. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama