Reklama

Reklama

Austin Powers 2

  • Slovensko Austin Powers: Špión, ktorý ma pretiahol (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Talentovaný módny fotograf - a zároveň aj najlepší agent britskej tajnej služby v histórii monarchie - Austin Powers (Mike Myers) si užíva medové týždne s milovanou Vanessou (Elizabeth Hurley). Vlastne... Užíval si – pretože práve s hrôzou zistil, že jeho krásna manželka je v skutočnosti dômyselný ženbot (teda ženský robot) z dielne jeho odvekého nepriateľa Dr. Evila (Mike Myers), ktorého úlohou je zabiť ho! Austinovi sa však, našťastie, podarí doslova v hodine dvanástej uniknúť. Medzičasom sa na jeho veľkú smolu stihol na Zem vrátiť už spomínaný Dr. Evil, ktorý sa opäť – ako vždy – pokúša získať svetovládu s pomocou svojich mentálne nie práve najvyspelejších nohsledov. Tentoraz na to však tento zákerný ničiteľ ide mimoriadne bystro - s pomocou stroja času sa totiž vráti späť do uletených šesťdesiatych rokoch 20. storočia a zmocní sa Austinovej mužskej sily (tzv. mojo)! A tak sa, pochopiteľne, musí do minulosti vrátiť i Austin, ktorému v pátraní po stratenej mužnosti intenzívne pomáha krásna „vtedajšia“ agentka Felicity (Heather Graham)! Nuž a keď Dr. Evil začne laserovou zbraňou umiestnenou na Mesiaci vydierať amerického prezidenta (Tim Robbins), šéf britskej tajnej služby Basil Exposition (Michael York) povolá do služby... Koho iného, než Austina Powersa?! (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (258)

Chulimanga 

všetky recenzie používateľa

Tak u tohohle filmu jsem od prvních sekund až do samého závěru nevyšel z údivu. U tohohle prostě nešlo se nesmát a úsměv držel na mé tváři po celou dobu, ale jen jsem nevěděl jestli se směju kvůli tomu, že je to vtipný nebo kvůli tomu, jaká je to blbost :-)) Avšak svůj účel komedie to splnilo na 200%, takhle jsem se dlouho nenasmál a nakonec opravdu převážil názor, že to neni blbost, ale že je to opravdu "vtipná" komedie! Austin je nenahraditelná postava, ale bez Mini-já Dr. Zlouna by to taky nebylo úplně ono.... ()

P1tr 

všetky recenzie používateľa

Slabší druhý díl komediální špionské trilogie, jehož ústřední téma o hledání Powersova muža je poněkud stupidní i na Myersovy poměry. Navazuje se přímo na konec jedničky, ovšem komediálně na ní dvojka nemá. Je tu pár silných momentů, jako piánové představení Dr.Zlouna, ovšem vedle něho je tu spousta laciných a trapných vtipů, které vedle těch lepších vypadají dvakrát tak hloupě. ()

Reklama

peetrejr 

všetky recenzie používateľa

Čo si človek pozrie, aby si o kúsok zlepšil náladu? Komédiu. Keďže ja obľubujem bláznivé komédie/paródie, vedel som že ma Austin Powers nesklame. A ani ma nesklamal. Každému je zrejme hneď jasné aký známy film sa tu paroduje: filmy s Jamesom Bondom. Do slova, do písmena a do bodky som sa od začiatku filmu smial až po koniec. Kontrast hlúpeho agenta (Mike Myers) a zlého zloducha (Mike Myers), ktorý sa ako inak snaží o niečoho zničenie. V jeho ceste mu však stojí odhodlaný Austin Powers. Parádny film, ktorý neberte vážne a vychutnajte si ho, pretože občas jednoduchá zábava prospeje. ()

pajik 

všetky recenzie používateľa

Film na chlup stejný jako Špionátor z roku 1997, takže nečekejte nic nového a spíš se připravte na staré známé vtípky. Pokud vám ale nevadí pár nechutných scének a zrovna nehledáte nějakou „chytrou“ komedii, budete se u téhle pestrobarevné parodie na všelicos bavit velmi dobře. Navíc oproti prvnímu filmu tady určitě mužská část diváků přihodí jednu hvězdičku za roztomilou Heather Graham… provedeno:) ()

Sista 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle je trapas, přátelé! Velmi nepovedená parodie na bondovky, ale ještě víc prapodivná exhibice Mika Myerse ve 3 odpudivých rolích, hromada klišé a laciných vtípků (i když abych nekecala, stínohře s taháním věcí ze "zadku" jsem se zasmála a pak ještě asi 3x)...* dávám za veselé a barevné šedesátky a druhou za milé písničky, hmm.. ()

Galéria (80)

Zaujímavosti (35)

  • Během premiérového víkendu vydělal film více peněz, než první díl. (PußyMagnet)
  • Becky Dyroen-Lancer, která pracovala na choreografii synchronizovaného plavání pro začátek filmu, byla kapitánkou US Synchronized Swimming Team, který vyhrál v roce 1996 zlato na olympiádě. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama