Reklama

Reklama

Scott (Scott Mechlowicz) práve zmaturoval, ale v ten istý deň sa s ním rozišla jeho priateľka Fiona (Kristin Kreuková). Na večierku sa Scott opije a pošle nie práve lichotivý mail svojmu nemeckému kamarátovi, s ktorým si píše už dlhší čas. Potom však zistí, že Mieke je vlastne dievča, čo vyzerá ako riadna sexbomba, ktorá chcela za Scottom pricestovať. Po nelichotivom maile sa však Mieke nahnevala a už nemá žiadny záujem Scotta ešte niekedy vidieť. Scott sa rozhodne zachrániť vzťah za každú cenu. A tak sa vyberie naprieč Európou spoločne so svojím kamarátom Cooperom (Jacob Pitts) a dvojčatami Jamiem a Jenny (Travis Wester, Michelle Trachtenbergová). Začína sa strastiplná cesta do Berlína, ktorá vedie cez futbalový Londýn, romantický Paríž, mesto voľnej zábavy Amsterdam, pápežský Vatikán, ale aj cez Bratislavu, ktorá vyzerá ako susedne mesto Černobyľu až do Berlína. Bude však mať Mieke záujem so Scottom sa stretnúť? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (855)

choze 

všetky recenzie používateľa

EUROTRIP jsem si vychutnal o to víc, že jsem si ho dal v dvojprogramu s jiným americkým průvodcem po Evropě a sice HOSTELEM. A to vám povídám, že po těchto dvou filmech mě na Slovensko nikdo nedostane, možná i uvážím, že se odstěhuju z Česka, abych nebyl tak blízko. Každopádně jde o jednu z nejvtipnějších teenagerovských komedií a je docela smutné, že amíci natočili lepší evropskou teenagerovskou komedii než kterákoliv evropská země (výjimkou budiž srovnatelní SNOWBOARĎÁCI). Herci v hlavních rolích byli sice typově dost nevýrazní (hlavní hrdina vypadá jako mladší brácha Freddie Prinze Jr.) a žádný nový Jason Biggs nebo Sean Williams Scott se mezi nimi nenašel, ale vynahradili to herci ve vedlejších rolích, hlavně britský hooligan Vinnie Jones a slovenský číšník Miroslav Táborský. ()

Payushka 

všetky recenzie používateľa

Nejlepsi je stejne ten kontrast - na Slovensku je spina, hnus, lidi tam zijou jak zvirata X milovana Mieke bydli v panelaku v Nemecku, ktery je ale ve skutecnosti toceny kousek od toho hroooozneho Slovenska - v Praze na Andelu... Kdybych to skatulkovani v prubehu celeho filmu nebrala jako nadsazku, hned by to putovalo do kolonky odpad :) Scotty doesn't know! ()

Reklama

HAL 

všetky recenzie používateľa

Komedie o teenagerech snažících se zasunout, pokud možno poprvé a pokud možno do všech děr v okolí naráz, vážně moc nemusím, ale Eurotrip mě smíchy rozbil jako málokterý film. Možná je to tím že o to "poprvé" tu zas tak moc nejde a určitě i tím že tu nejde o retardovanou snahu o vtipnost prostě tím že všude stříkají roztodivné tělní tekutiny. Prostě mě tahle smršť skvělých cameo roliček a pohodový typ humoru hodně sednul... vlastně mi hodně připomínal praštěnost a satyričnost skečů Monty Pythonů. Sice ne v tak extrémně ujetém podání, ale pořád na míle vzdálenému americkému průměru a to i přes fakt že je to vlastně totálně americký film parodující Evropu... navíc, mám dojem že Amerika to tu schytává úplně stejným dílem a k tomu z celého filmu silně čiší dojem závisti a obdivu ke svobodě a nespoutanosti starého kontinentu. Samozřejmě pár gagů už je spíše nudných nebo až skoro trapných, ale ty by se naštěstí daly spočítat na prstech jedné ruky... té slovenské ruky, kterou táhne v tlamě karedý pes. 9/10 ()

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Koukatelná americká komedie, která zejména českého diváka potěší několika důvěrně známými lokalitami. Vyvolená hlavního hrdiny má byt v CineStaru na Andělu, Matt Damon tu jako punk-rockový cvok zpívá neuvěřitelnou vypalovačku, a všude je hrozně moc koziček :) a povedených vtipů. Klidně brát, připomene např. staré dobré Prcičky. ()

Ruut 

všetky recenzie používateľa

UPDATE 2019: hov*ooo! Dobrý to je -------- V konkurenci X-tých dílů Scary Movie, Epic Movie a podobných ptákovin pořád koukatelná sranda. pro našince zajímavé hlavně tím že se většina filmu natáčela v Česku. A dokonce nějaké cikánské sídliště je vydáváno za Bratislavu. Jenom škoda že jsou všechny navštívené země podány hodně krátce. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (32)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 25 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Montesino Pictures původně koupili film pod názvem "Ugly Americans" ("Oškliví Američané"), ale později jej změnili, protože předpokládali, že takhle na film přilákají fanoušky Road Tripu (2000). (HappySmile)
  • Pôvodne mal byť film dlhší, ale neskôr z neho vystrihli viacero pasáží. Vzniklo aj viac alternatívnych záberov. V snímke nenájdete scénu na letisku, šachovú partiu s chuligánmi, spievanie s chuligánmi v autobuse, fotenie Cooperovho (Jacob Pitts) prirodzenia vo vlaku, erotické chladenie Jenny (Michelle Trachtenberg) colou vo vlaku, úteky pred platením v reštaurácii vo Francúzsku, ubytovanie v turistickej ubytovni plnej mačiek, stopovanie s pomocou predností Michelle Trachtenberg, rozšírenú scénu pálenia vo Vatikáne, ďalšiu bitku s "robotom" a ešte jedno stretnutie s úchylným spolucestujúcim s vlaku, tentoraz v Ríme. (dobso)

Reklama

Reklama