Reklama

Reklama

Scott (Scott Mechlowicz) práve zmaturoval, ale v ten istý deň sa s ním rozišla jeho priateľka Fiona (Kristin Kreuková). Na večierku sa Scott opije a pošle nie práve lichotivý mail svojmu nemeckému kamarátovi, s ktorým si píše už dlhší čas. Potom však zistí, že Mieke je vlastne dievča, čo vyzerá ako riadna sexbomba, ktorá chcela za Scottom pricestovať. Po nelichotivom maile sa však Mieke nahnevala a už nemá žiadny záujem Scotta ešte niekedy vidieť. Scott sa rozhodne zachrániť vzťah za každú cenu. A tak sa vyberie naprieč Európou spoločne so svojím kamarátom Cooperom (Jacob Pitts) a dvojčatami Jamiem a Jenny (Travis Wester, Michelle Trachtenbergová). Začína sa strastiplná cesta do Berlína, ktorá vedie cez futbalový Londýn, romantický Paríž, mesto voľnej zábavy Amsterdam, pápežský Vatikán, ale aj cez Bratislavu, ktorá vyzerá ako susedne mesto Černobyľu až do Berlína. Bude však mať Mieke záujem so Scottom sa stretnúť? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (855)

kOCOUR 

všetky recenzie používateľa

Sofistikovaná satira lomeno parodie a nadprůměrná teenagerovská komedie k tomu. Totálně přestřelené scenáristické (euro)vize křížené se základní mladickou touhou pořádně si vyhodit z kopýtka a konečně zasunout načančává jedna řečnická otázka navíc: Kde jinde vedle sebe uvidíte Mata Damona, Vinnieho Jonese, Miroslava Táborského a Lucy Lawless? Ideální film na dojezdy orgastických sobotních pitek. Totální guilty pleasure. U scén z Bratislavy jsem brečel smíchy. ()

Eddard 

všetky recenzie používateľa

Nic nového pod sluncem... Američani stále rádi točí slaboduché teen komedie a stále si rádi dělají srandu ze Slovenka. Tvůrci Eurotripu ale udělali jednu chytrou věc - hned od začátku nasadili takovou míru nadsázky, že ani já, rypák rýpavá jsem neměl moc potřebu ohrnovat nos nad degradující úrovní humoru (což mohlo být dáno i tím, že vedle běžícího filmu ležela moje skripta na nadcházející zkoušku, jestli víte co tím myslím)... Rejža taky není úplně bez smyslu pro humor a tak o poměrně vtipné (a několik opravdu silných - např. anglický autobus s Vinnie Jonesem) momenty není nouze. Michelle Trachtenberg navíc vůbec nevypadá zle. Kol a kolem, jde o jednu z nejzábavnějších amerických teen komedií. Sílu tohohle komplimentu nechť každý poměří s vlastní zálibou v tomhle subžánru ;) 50% ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

No dlho som váhal, či sa do tohto ďalšieho z amerických teenagerských kúskov mám púšťať, ale musím povedať, že toho neľutujem ani omylom. Ani nechápem ako je to možné, ale pravdupovediac, oproti tomuto sa môžu strčiť všetky diely 'American Pie' niekam! Podarené, trošku zvrátené, korenisté, nechutné, štipľavé, ale hlavne všetko zmiešané v správnom pomere. Niektoré vtipy ma totálne dostali(malý heilujúci chalan), karikatúra Slovenska ma totálne zarazila, ale nemohol som sa nesmiať, ako bonbónik bol Vinnie Jones so svojimi hooligans RULEZ! 85%. ()

Hal_Moore 

všetky recenzie používateľa

:D Konečně něco jiného než Prcičky. Něco jiného, ale přes to kvalitního a zábavného. No smál jsem se až jsem se za břicho popadal. S tim Slovenskem to je pěkně hustej žert, ale chápu všechny Slováky, kteří si stěžují. Natočit něco takového o České republice, taky bych nebyl dvakrát nadšenej, a proto nedám plné hodnocení. Jinak vážně úlet. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Preboha, Jenny, ale ja predsa nespávam so všetkými ženami, ktoré stretnem! Spávam predsa aj s mužmi.“ Nič som nečakal, dokonca som si k tomu sadal takmer z donútenia. O to bolo príjemnejšie moje prekvapenie z nadupaného deja, ktorý nedisponuje oscarovými hereckými výkonmi, ani scenár á la Memento, ale berie dych strhujúcim tempom. Ak vás prvý vtip neosloví, zbombarduje vás druhý alebo tretí (prinajhoršom desiaty). Vrcholom je geniálny Miroslav Táborský ako zamestnanec bratislavského hotela, ktorý sa po prijatí prepitného (päť centov) otočí k šéfovi, vyfacká ho a ide si kúpiť vlastný (!). Celkovo je bratislavská pasáž excelentná (Hostel handra). Avšak i mimo nej vás čaká hromada vtipov (Hooligan Vinnie Jones, bitka robotov, elegantný Francúz v bielom oblečení, nudapláž, David Hasselhoff, incest, detský Hitler, hašišové koláčiky, najerotickejší salón minimálne v Amsterdame, nemecký šofér so spánkovým deficitom). ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (32)

  • Pri scéne odohrávajúcej sa v Bratislave si môžeme všimnúť niekoľko slovenských nápisov a takisto aj počuť slovenčinu v televíznej reklame. (GTS_PUNK)
  • Když Scott (Scott Mechlowicz) s Cooperem (Jacob Pitts) odlétají z USA, v prvním záběru je pohled na třímotorový dopravní letoun Lockheed L-1011 Tristar. V dalším záběru je ale dvoumotorový letoun Boeing 767. Nakonec sedí v letadle společnosti Luftahansa, která nevlastní ani jeden z těchto typů letadel. (Cheeker)
  • Ve scéně, kdy jde celá skupina hlavních hrdinů navštívit muzeum Louvre a čekají ve frontě, je použita stejná skladba, konkrétně "Ce Plan Pour Moi", a podobný záběr z rychle se pohybující kamery, jako ve scéně z filmu Bláznivá dovolená v Evropě (1985), kdy americká rodina rovněž právě navštěvuje Louvre. (ChandlerBing)

Reklama

Reklama