Reklama

Reklama

Epizódy(12)

Obsahy(1)

Kei Kusanagi je obyčejný chlapec, který žije se svým strýcem a tetou. Jednoho dne večer u místního jezera spatří podivný vesmírný úkaz. Na naší planetě přistáli mimozemšťané, přesněji Kazami Mizino, agentka Společnosti na Ochranu mléčné dráhy. Kei zanedlouho zjistí, kdo a odkud je. Mizuho se po dobu pobytu na Zemi bude schovávat jako nová učitelka na místní škole, kde bude mimo jiné vyučovat i Keje. Velmi zábavný, romantický i chvílemi dramatický seriál uvidíme ve 12dílných epizodách. (Roby)

(viac)

Recenzie (17)

Subjektiv 

všetky recenzie používateľa

Poměrně nezajímavé romantické anime, které se snaží získat diváka levnými triky. Mimozemský původ učitelky a manželky hlavního hrdiny IMHO není ničím jiným, protože se s ním pracuje málo a až na výjimky špatně. Přitom právě to, by mohlo být zdrojem různých zajímavých situací, ať už humorných či vážných. Nakonec nám zbývá příběh dvou lidí, kteří tají své manželství a u kterého je víceméně předem jasné jak skončí. ()

Cracker 

všetky recenzie používateľa

Kei je šťastný chlapík a závidieť mu môže každý jeden normálny študent. U nás je rarita, už len naraziť na mladú profáčku, zato Kei mal to šťastie a narazil si mladú, krásnu profáčku s ''D''ekoltom(if you know what i mean), a aby to bolo ešte viac zaujímavejšie, Sensei nieje práve z našej planéty. Urayamashiiiiiii. Onegai Teacher je veľmi príjemné, pohodové a milé anime s kopou vtipov, zaujímavým obsahom, nie tak skvelými animáciami(predsa len je trošku postaršie), a s ďalšími kopami romantiky a neprirodzenej drámy. Každopádne, určite stojí za zhliadnutie, obzvlášť ak vaše učiteľky sú neatraktívne ropuchy :P ()

Reklama

Palisander 

všetky recenzie používateľa

V podstate čistá romantika. Kei má talent vybrať v každej situácii to najhoršie možné riešenie, takže sa to potáca od nikadiaľ nikam. Vlastne mi dosť často bolo milej Mizuho naozaj ľúto, že trafila akurát na takýto exemplár pozemšťana (pozdravujem Maho-chan). Ale láska je slepá, čiže nemá zmysel im do toho kecať. Hlavne že to dobre dopadlo :-). (Videné vrátane OVA "Secret Couple", ktoré je najmä fanservis s trochou komédie.) ()

Zíza 

všetky recenzie používateľa

Místo učení Trávicí soustavy, prostě nádhera :-) Já, poslední dobou jsem měla štěstí/smůlu na anime ze školního prostředí, která pak pokračovala v manze a já tudíž neviděla konec, což mne opravdu rozlítilo ^_^ A proto jsem tomuhle musela dát 4*. Prostě konec. Žádné natahová, zbytečnosti. Krásné a přímočaré; a to po všech těch sletitý a slepený a pomalu absudrně zbytečných liních prostě pohladí po duši. Arigatou :) ()

Hees 

všetky recenzie používateľa

Príjemné oddychové anime s veľmi jednoduchou a priamočiarou zápletkou. Anime ako názov napovedá (Onegai Teacher, Please Teacher) je zo školského prostredia a hlavný hrdina je žiak hlavnej hrdinky, ktorá príde učiť do jeho školy. V škole sa, ale príliš neodohráva. Každému je jasné ako Onegai Teacher asi môže dopadnúť. Vždy je dobré oddýchnuť si od krvilačných anime, ktoré majú super príbeh a zakončenie. Oddychuje sa niečím takýmto, kde sú milé postavy a od začiatku je jasné ako sa to skončí. Kei má problémy aj s emocionálnym stresom a zdá sa, že to čo mu môže pomôcť práve prišlo do jeho školy z vesmíru. Podobný stres môže zažiť každý a musí hľadať odpoveď v sebe. V tomto anime sú aj dospelé témy a to zvyšuje jeho kvalitu. Nevyužíva sa naplno potenciál toho, že pani učiteľka pochádza zo vzdialených končín. Napriek tomu, že tento potenciál nie je naplno využitý tak vtipnosť anime nechýba a je popri romantickej časti hlavnou zábavou. Počas anime sa vynoria aj dospelé problémy jednotlivých postáv a hľadanie cesty životom bude ich hlavným záujmom. ()

Galéria (471)

Reklama

Reklama