Reklama

Reklama

Klauni zabijáci

  • Česko Klauni zabijáci z vnějšího vesmíru (festivalový názov) (viac)
Trailer

V lese se najednou objeví neznámé cirkusové šapito. Majk (Grant Cramer) a Debi (Suzanne Snyderová) zajdou do tohoto podivného cirkusu, kde potkají klauny. Ti nejsou tak legrační, jak se zdálo, protože se živí lidským masem a každého člověka, který vstoupí do cirkusu zabijí. Nic lidského nemůže vraždící klauny zastavit... (Fine Production)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (122)

Gorehound 

všetky recenzie používateľa

Masky a kulisy, všetko praktické, klobúk dole. Ale mohlo sa buď viac pritvrdiť na bizarnej atmosfére, o gore nehovoriac. 80s atmoška ako vždy super, ale jedna odtrhnutá hlava, kokony a mŕtva bábka/ šéf polície(TO je cesta, ktorou sa tvorcovia mali vydať!), plus možno "malinovka", to nezachráni. Kreatívny nápad, plus mínus spracovanie, celkovo pohodová jednohubka, ale sakriš...Šlo by z toho vytrieskať oveľa viac! ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Mal som možnosť vidieť už kadejaký filmový trash ale vraždiaci klauni ktorý sú vlastne mimozemšťania, to už je veľa aj na mňa. Niekedy dostanem takú čudnú chuť pozrieť si niečo, čo je až tak zlé, že, už to nieje ani vtipné a tak som natrafil na túto pakáreň. Toto síce miestami bolo vtipné ale skôr to bolo pre mňa také zarážajúce. Celý čas som si hovoril, ako je možné, že tento absurdný projekt dokázali tvorcovia dotiahnuť až do konca! To je úplne nepredstaviteľné. Tak si predstavte. Príbeh je zasadený do zapadnutého Amerického mestečka, predpokladám juh. Hneď na začiatku si obyvatelia všimnú a mylne si myslia, že za mestom spadla kométa, nakoniec sa zistí, že sú to mimozemšťania v raketopláne ktorý má tvar cirkusového stanu. Klauni teda mimozemšťania vyzerajú akoby trpeli Dawnovým syndrómom, masky sú podarené, to musím uznať. Ide o rasu ufónov ktorý vraždia ľudí a dávajú ich o cukrovej vaty aby sa rozložili ako to robí pavúk z hmyzom. Zo slamkou potom vysajú ten kokón. Jednému páru, čo si chcel v lese užívať a natrafil na stan sa podarí ujsť a rovno skočia na políciu, tam im samozrejme nikto nechce veriť. Postupom času sa klauni dostanú do mesta a likvidujú každého na vôkol. Takže šerif berie do rúk brokovnicu a ide sa na akciu. Zo začiatku sa zdajú byť nesmrteľný. ale šerif príde na to, že ich stačí streliť do červeného nosu a je po nich. Takto ich likviduje až sa dostane k bossovi. Je to absurdná kravina ale bavil som sa. Do mojich rúk sa dostal nejaký TV rip, takže som k tomu mal aj reklamy asi zo začiatku 00´s 2002 možno 2003. Najviac ma na tom bavil teleshopping, chlapík tam predával plastové okná, vyzeralo to akoby to bolo live. Mýlil sa tam, sem tam aj koktal, na silu nútil svoj produkt a dokonca prvým volajúcim ako darček zdarma núkal dvdéčko s nejakým horrorom, tak to som ešte nevidel :) ()

Reklama

Hunter2222 

všetky recenzie používateľa

Tento film je taká lolkovina, ktorá sa väčšine ľudí buď páči veľmi, alebo nepáči vôbec. Ja som ostal niekde v strede. Niektoré scény boli fakt vtipné, dobré vymyslené a originálne, ale na druhej strane sa tu našli aj také, ktoré boli trápne a nudné. Dobré na filmu je to, že zo začiatku je hlavný dej točiaci sa okolo hŕstky postáv potláčaný ako keby náhodnými scénami. Treba ešte uznať, že masky boli fakt super. Ale nakoľko hororové komédie nemám rád nehodnotím príliš vysoko. ()

tom88 

všetky recenzie používateľa

Neskutočné ! Klauni zabijaci sú jedno z najväčších béčok, čo som kedy videl. Veľmi trúfalý počin, ale mňa vskutku pobavil. Som fanúšik tohoto žánru a klaunie filmy sú pre mňa jedinečné. Neviem, ako je možné že nejakému Chiodovi štúdio na toto kývlo. Každopádne klauni vyzerajú maximálne shitne, ale tak shitne až sa mi páčia a každá scéna s nimi je neuveritelná. Nad pointou sa radšej nezamýšľať, to je rada nad zlato. Dej je doslovne stupídny a film vôbec nič nerieši. Herci to zrejme brali tiež na veľmi ľahkú váhu. Po filmovej stránke je to jasný odpad, ale pre fanúšikov a nezaritých kritikov to je skvost. Podľa mňa je to ukážka béčkového hororu osemdesiatych rokov. 60% ()

destroy83 

všetky recenzie používateľa

Velmi zábavné hororově komediální béčko plné pro diváka lehce atypických zabijáků a s tím spojených metod zabíjení. Příběh i hlavní lidské postavy se nesou ve stejném duchu, takže rozhodně o vážně míněný snímek zde opravdu nejde. Atraktivní Suzanne Snyder (hororovému béčkaři známá například z komediálního hororu NIGHT OF THE CREEPS ze stejné dekády) se válí na místním kopci, sloužícím jako šoust plac v otevřeném autě se svým sympaťákem, když se za vedlejší kopec zřítí hvězda. Po bližším prozkoumání se dvojice hrdliček dostane do střetu se zabijáckými klauny z jiné galaxie, kteří neváhají a dvojici se pokouší sejmout praženou agresivní kukuřicí či je zabalit do kokonu z cukrové vaty, což se ostatně chystají udělat s celým městečkem, které je v dohledu. Ve městě ovšem bdí další sympaťák – šéf místní policie, kterého dvojice vyhledá a který se ovšem se šmačnou Suzanne válel na šoust place dříve než sympaťák aktuální, takže se divák dočká i nějakých těch emocí. Bojovníky proti klauní invazi doplňují ještě další potrhlé postavy, nadržení bratři, kteří tak prahnou po zasunutí, že začali prodávat zmrzlinu v dobré víře, že dívky po ní touží a prudérní starý policajt, který nemá rád místní punkáče. Přežijí ovšem jen ti nejsilnější, kteří jsou nuceni okolnostmi navštívit kosmickou loď v podobě cirkusového stanu. Po technické stránce není snímku co vytknout, nevážná taškařice plná parádních masek, doslova extrémních kulis a nápaditých mordů na necelých devadesáti minutách stopáže v doprovodu zběsilé elektronické hudby zajisté uspokojí každého béčkožravce. Hercům komediální nádech dílka v jejich výkonech dost pomáhá a Suzanne se ne a ne pořádně svléknout. Za mě čtyři poctivé hvězdy. ()

Galéria (105)

Zaujímavosti (9)

  • Klaunské larvy (přezdívané jako Baby Killer Klowns), které se vylíhnou z popcornu a následně v koupelně útočí na Debbie (Suzanne Snyder), jsou parodií na klauna v krabičce, v anglických zemích známého jako Jack-in-The-Box. (Jan.Kanak)
  • Kráľa klaunov na konci filmu hrá sám Charles Chiodo, ktorý k filmu písal spolu s bratmi scenár. (tXtX)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené