Reklama

Reklama

Klinika zlomených srdcí

  • Nemecko Die Liebeskümmerer (viac)
všetky plagáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Skeptický novinář neochotně zajde na sezení pro lidi se zlomeným srdcem, aby o něm mohl napsat článek, a nakonec se tam zakouká do okouzlující terapeutky. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (6)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Od začiatku bolo snáď každému jasné, ako sa to celé skončí. Otázne zostávalo jedine to, že akým spôsobom? Napokon z toho bola totálna šablóna, podľa ktorej bolo natočených už nespočetne veľa romantických komédií. Terapeutické prostredie zlomených sŕdc bolo síce príjemným osviežením s potenciálom, ale v mnohých ohľadoch išlo všetko podľa šablóny, takže darmo zaujímavé prostredie, keď niet žiadnych prekvapení. Ústredná dvojica bola fajn, aj viaceré ich dialógy a vzájomné doťahovanie, tak aspoň to držalo film nad priepasťou. 2* ()

Reklama

klukluka odpad!

všetky recenzie používateľa

Včera jsem si celý den hrál s chatgpt a tenhle film na mě působil jako to, co mi to generovalo. Rádobyromantický situace a obrázky, který ale ve skutečnosti působily chladně, odtažitě, sterilně, závadně, uměle, nesrozumitelně… Od filmu, na kterým ještě vyšívali skuteční, živí lidé, toho čekám a chci mnohem víc, pokud ho mám slušně hodnotit. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Vypočítateľný a ničím neprekvapujúci romkom, v ktorom „z učiteľky sa stane študentka a zo študenta zase učiteľ“. Hlavné postavy si tieto role medzi sebou striedajú, kým nakoniec sa do seba... Ale ten koniec už viete. Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

Galéria (18)

Reklama

Reklama