Reklama

Reklama

Clash of the Stars 7: Seven Sins

(relácia)
všetky plagáty

Recenzie (4)

TKKMR 

všetky recenzie používateľa

Siedmy Clash bol pre mňa vo viacerých ohľadoch sklamaním. Karta bola od počiatku slabá a postavená na umelo vytvorených beefoch, pričom vďaka rôznym pochybným udalostiam sa tri zápasy z nej odfightovali v improvizovanom zložení a jeden sa neuskutočnil vôbec. Pozerateľné boli tri mužské zápasy (Zach vs Bayer, Mikulášek vs Žralok, s prižmúrením oka aj Elmo vs Reif) a k menšiemu prekvapeniu aj všetky tri ženské, zvyšok bol hrozný. Rádoby sumo zápas morbídne obéznych cigáňov o ktorom všetci vopred vedeli že to bude fraška a fraškou napokon neprekvapivo aj bol, tam bol načo...? Vopred dohodnuté prestrelené divadielko v podobe hlavného zápasu Bejr vs Soukup tomu zabilo pomyselný klinec do rakvy a mnohým možno otvorilo oči v tom, o čom CotS vlastne reálne je... Plus asi 10x som si prehrával záber údajného napadnutia "Ganstaboya" Veselého a nenašiel som tam vôbec nič, čo by ho malo poslať do bezvedomia. Americký wrestling z 90. rokov začína byť pomaly šuviks oproti tomu, čo dokážu zinscenovať majitelia Clash of the Stars. ()

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Galavečer sem si užil. Největší highlight byl Mikulášek x Žralok. Bohužel pár věcí se dokurvilo viz odchod hovnařky, atentát na tlustou svini a Bejrovy hlavičky no.. I když mi nevyšlo 50% tiketů na fortuně, tak sem si to moc užil xdd. Miluju COTS. ()

P_Neubauer 

všetky recenzie používateľa

Velký potenciál skrze nabitou nabitou kartu, který se začal organizátorům trochu vymykat z rukou. I tak to ale vnímám jako fenomén. 7/10 ()

Anetussa 

všetky recenzie používateľa

Celé cots jako takové jsem si klasicky velice užila, avšak je tu pár věcí, které mi dost vadily a nejspíš mé hodnocení zde bude přeskakovat mezi 4 až 5 hvězdičkami. Největší zklamání bylo nenastoupení hovnové princezny + potom útok na tlustou svini, čímž se nám zrušil také velmi očekávaný zápas. Sumo bylo nakonec o ničem a jako třešničku na dortu to prostě Bejr nevydržel a dopadlo to tak, jak to dopadlo. Samozřejmě to ale nic nemění na naprosto skvělých momentech, viz. Bayerova nástupovka + jeho zápas, Žralok vs. Mikulášek, Elmo vs. policajt v akci nebo také krutá Mína. Jak říkám, Clash naprosto užitý, avšak tu byly i lepší galavečery, co si budem. ()

Reklama

Reklama