Reklama

Reklama

Clash of the Stars 7: Seven Sins

(relácia)
všetky plagáty

Recenzie (4)

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Galavečer sem si užil. Největší highlight byl Mikulášek x Žralok. Bohužel pár věcí se dokurvilo viz odchod hovnařky, atentát na tlustou svini a Bejrovy hlavičky no.. I když mi nevyšlo 50% tiketů na fortuně, tak sem si to moc užil xdd. Miluju COTS. ()

TKKMR 

všetky recenzie používateľa

Siedmy Clash bol pre mňa vo viacerých ohľadoch sklamaním. Karta bola od počiatku slabá a postavená na umelo vytvorených beefoch, pričom vďaka rôznym pochybným udalostiam sa tri zápasy z nej odfightovali v improvizovanom zložení a jeden sa neuskutočnil vôbec. Pozerateľné boli tri mužské zápasy (Zach vs Bayer, Mikulášek vs Žralok, s prižmúrením oka aj Elmo vs Reif) a k menšiemu prekvapeniu aj všetky tri ženské, zvyšok bol hrozný. Rádoby sumo zápas morbídne obéznych cigáňov o ktorom všetci vopred vedeli že to bude fraška a fraškou napokon neprekvapivo aj bol, tam bol načo...? Vopred dohodnuté prestrelené divadielko v podobe hlavného zápasu Bejr vs Soukup tomu zabilo pomyselný klinec do rakvy a mnohým možno otvorilo oči v tom, o čom CotS vlastne reálne je... Plus asi 10x som si prehrával záber údajného napadnutia "Ganstaboya" Veselého a nenašiel som tam vôbec nič, čo by ho malo poslať do bezvedomia. Americký wrestling z 90. rokov začína byť pomaly šuviks oproti tomu, čo dokážu zinscenovať majitelia Clash of the Stars. ()

P_Neubauer 

všetky recenzie používateľa

Velký potenciál skrze nabitou nabitou kartu, který se začal organizátorům trochu vymykat z rukou. I tak to ale vnímám jako fenomén. 7/10 ()

Anetussa 

všetky recenzie používateľa

Celé cots jako takové jsem si klasicky velice užila, avšak je tu pár věcí, které mi dost vadily a nejspíš mé hodnocení zde bude přeskakovat mezi 4 až 5 hvězdičkami. Největší zklamání bylo nenastoupení hovnové princezny + potom útok na tlustou svini, čímž se nám zrušil také velmi očekávaný zápas. Sumo bylo nakonec o ničem a jako třešničku na dortu to prostě Bejr nevydržel a dopadlo to tak, jak to dopadlo. Samozřejmě to ale nic nemění na naprosto skvělých momentech, viz. Bayerova nástupovka + jeho zápas, Žralok vs. Mikulášek, Elmo vs. policajt v akci nebo také krutá Mína. Jak říkám, Clash naprosto užitý, avšak tu byly i lepší galavečery, co si budem. ()

Reklama

Reklama