Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kim a Mike jsou spokojený pár, právě se těší z narození dítěte, na večeři pozvou přátelé a... něco se zvrtne. Oba musí bojovat o přežití, ona se stará o chod domu, on chodí ven pro zásoby jídla. Svět se zbláznil a všude se šíří smrt, která znovu ožívá! (Rodriguez)

Recenzie (16)

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Tady nejde než nesouhlasit s George(m) Stobbart(em). Tenhle film je opravdu nebezpečně blízko odpadu. Komorní horor o dvou postavách. Jenže tyhle dvě hlavní postavy nejsou zrovna dvakrát sympatický. Navíc má film nulovou atmosféru, pomalé tempo a nudící dialogy. Vznikl tak bezdějový horor, kterej si ukousl moc velký sousto. Tohle je prostě nudná a téměř nekoukatelná záležitost, která si u mě vysloužila jednu ubohou hvězdu. A to ještě s odřenýma ušima. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Komorný survival zo zombie apokalypsy, ktorý sa nesústredí na zombíkov, ale na ľudské postavy a ich zvládanie neľahkého prežívania v jednej chatke. Ignorujúc emancipáciu tu ženská stále sedí dnu, až jej z toho riadne zadrbáva a chlapík sa permanentne lopotí po vonku, lebo by to s takou ochechulou proste nevydržal. V posledných rokoch sa síce objavilo niekoľko výborných, nekonvenčných zombie filmov, idúcich proti bežnému hororovému prúdu (obzvlášť "The Battery" a "Chrysalis"), ale tento by som k nim určite neradil. Zaostalá, otupná a uspávajúca kravina, s párikom otravných a nesympatických postáv, ktorých sledovať mi pripadalo ako sledovať zúfalý párik feťákov, čo im dochádzajú drogy. Do toho pár sekundových hororových úkazov na prebratie, no celkový dojem mám nebezpečne blízko odpadu! ()

Reklama

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Tak napokon to bolo lepšie ako to spočiatku vyzeralo. Vypukne nákaza, mladý párik je zabarikádovaný vo svojom dome, chlapík väčšinou chodí von zháňať obživu, ženská je väčšinu času sama doma v bezpečí, okolo ich domu sa sem tam mihne nejaký infikovaný (väčšinou ale nevidíme nič) a keď sú spolu, vedú zdĺhavé konverzácie. Takže prvá polovica nič moc, je to strašne monotónne, stereotypné a nejaké zamordovanie nám ukážu len vo flashbackoch. Potom sa to však konečne niekam dohrabe, hlavnej hrdinke začne z tej samoty kúsok prepínať a jej vízie sa v niektorých momentoch zmenia na pekné hororové peklo. Film má dobrú atmosféru a je kvalitne ozvučený, dokonca som sa dvakrát zľakol, čo som po tej počiatočnej nude ani nečakal. Zapáči sa však skôr trpezlivým divákom, ale kto si počká, ten sa tej psychologickej jazdy napokon dočká. Slušné a za mňa spokojnosť (nijakú akčnosť a vyvražďovanie však čakať netreba). ()

TonoM 

všetky recenzie používateľa

Ne vždy se % schodují z kvalitou filmu, ale v tomto případě zaručeně ano, celý film se odehrává v nudné taktovce v jedné místnosti bez jakýchkoliv zápletek a seznámení s infikovanými. Ben Wagner to nezvládl ve všech směrech i když na toto téma uspět lze. Hidden je ukázkovým příkladem, bohužel velice slabé. Po zásluze 30%. 25% ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Po Zombie apokalypse,ktorá vo filme nebola vôbec ukázaná,sa pár,ktorý zostal nažive skrýva v dome. Žena nevychádza nikdy von. Von chodí len muž,ktorý zháňa potravu a veci na prežitie. Žene po dlhej dobe v uzavretom priestore začne preskakovať a myslí si,že jej muž ju chce zabiť. Žena má rôzne predstavy a preludy. Po psychologickj stránke zaujímavé ale ako Zombie horor 0 bodov. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra proběhla 23. srpna 2014 na filmovém festivalu FrightFest v Londýně. (Piercee)

Reklama

Reklama