Reklama

Reklama

Heslo

(relácia)

Obsahy(1)

Nová súťažno-zábavná šou, v ktorej známe tváre šoubiznisu pomôžu vyhrať finančné odmeny súťažiacim z radov divákov. Niekoľko týždňov sa budeme pravidelne stretávať s ostrieľanými zabávačmi Michalom Hudákom a Sväťom Malachovským. Šou moderuje Jasmina Alagič Vrbovská. (TV JOJ)

Recenzie (3)

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Afektovaná Alagič je len malou nápovedou, prečo Heslo nepozerať. Je to také varovanie, že spomeňte si na staré dobré školské časy na základke, kde ste kamošom hovorili "povedz heslo" a keď ho vyslovil, tak ste mu erudovane odvetili: "bodaj by ťa treslo." A tu naozaj hrozí, že vás tresne a bude to aj otras hlboko duševný. Alagič ziape ako zmyslov zbavená a okrem vášho otrasu podrobne vidíte, ako sa aj jej otriasa omietka na tvári a obraz pomaly napĺňa prach z jej gitu. A keď už pre istotu stíšite zvuk, tak po výkrikoch Alagič prichádza prestrih na súťažiacu a tam dŕb, kačka s úsmevom Jokera Šebová, pri ktorej sa už ani ten zvuk nedá stíšiť, lebo jej neurotický vreskot prehlučí aj tlačítko mute na ovládači. Tým pádom vnímate každý jeden pixel jej gágania a úmyselne sa vyhýbate zrkadlu, pretože tušíte, ako máte žilami narvané spánky. Samozrejme, tento kultúrny zážitok by sa mohol zaradiť do žánru horor, avšak na Narkóze nás zase poriadne odrbali a túto súťaž nervových porúch zaradili pod zábavu. ()

Fibonacci odpad!

všetky recenzie používateľa

No rodinka, bracik, synátor, švagrík, tato, tatko a taťik počuvajte. také ticho v histórii televízie snaď ani nenastalo, keby som si šikol do čurajucich nohavičiek bolo by počuť pišky. Hamba svetová jak fucik v Kokšov Bakša. Štúdio z čias Repčikovych fuzov a scenár z čias homo habilis. Vy ste pripilis už tam všetci? Kostýmy kto vyberá? Šimkovicová nepričetná čo pošle na mňa súd? ale šak Slovač sa zabaví aj pri tomtom. všetcia do jedneho. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama