Reklama

Reklama

Novoročný príhovor prezidentky SR

(relácia)
všetky plagáty
Publicistický
Slovensko, 2024, 10 min

Účinkujú:

Zuzana Čaputová

Recenzie (3)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Zuza Čaputová, ako jedna z najortodoxnejších podporovateľov totality, covidizmu, neonacistického režimu v Kyjeve, zvrátenej LGBT agendy, okupácie Slovenska americkými vojenskými jednotkami rozmiestnenými na našom území, fanatického ekoalarmizmu, prenasledovania iných názorov, kriminalizovania politických oponentov, ktorá ako sa sama vyjadrila, nerozumie Tejtokrajine a jej občanom, adresovala Slovákom jej ďalší nechutný novoročný príhovor plný pokrytectva a prázdnych fráz. Nezabudla v ňom poukázať na pozitívnu úlohu progresívno-liberálnych aktivistov, politických mimovládok, korporátnych médií pod kontrolou globálneho zločineckého klanu, ktoré hecovaním ľudí, rozvracaním ústavného poriadku, očierňovaním občanov s inými názormi, manipulovaním a klamaním slovenskej verejnosti, prispievajú k rozkolu v spoločnosti. Zasa sa jej podarilo zo seba vyzvracať poriadne stuchnutý odpad! ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Výhodou je, že ide o posledný novoročný prejav pani zo skládky. Novoročný príhovor prezidentky Čaputovej, zrejme opäť napísaný Valáškom, bol opäť plný utrápených vzdychov, medzi ktoré sa vošli čudesné posolstvá. Bláboly o obrane Lipšica, lebo kto by už na Slovensku mohol lepšie chrániť spravodlivosť ako odsúdený kriminálnik. Hovorila tiež, že o zásadných zmenách musíme dlhšie a poctivo diskutovať. Asi preto podpísala zmluvu s Američanmi do hodiny, až sa jej opätok vyvrtol ako utekala. Blábolila tiež, že musíme do zmodrania tela brániť mimovládky, lebo bez nich nám už nikto nepomôže - mysliac tým skôr, že celý život výrazne pomohli jej, konkubínovi Rizmanovi a jej politickým súdruhom z PS pomáhajú dodnes. Nasledovali greténizmy o tom, že musíme chrániť mladých ľudí pred klimatickou krízou, lebo fakt keď sa všetci na Slovensku teraz prilepíme sa k ceste, tak totálne zmeníme atmosféru nad Pekingom. A zatiaľ čo sa my budeme vracať k praveku, tak Čaputová a jej podobní budú naďalej chodiť na konferencie po celom svete letecky, aby nás poučili, akí sme zlí a nezodpovední. No a potom hovorila čosi o slušnosti. Že spoločnosť ovládla nekultúrnosť, hrubosť, nevraživosť. Len zabudla, že to politici jej rangu boli tí, ktorí nadávali občanom do dezolátov a opíc, no pani prezidentka sa voči ním nielen neohradila, ale dokonca ich udržiavala pri moci, občanom zarezávala referendá a odďaľovala predčasné voľby. A aj keď s ňou spriaznení novinári písali o niektorých občanoch, že budú kričať ako na bitúnku, keď jej vedci hovorili, že pošlú určitú skupinu do tretích krajín, keď označili niektorú skupinu voličov za lúzu a svine vnútri ľudských bytostí, vtedy pani Čaputová nevzdychala a neochkala nad hulvátstvom. Jaternica totiž rada zabúda, že to je práve jej progresívny tábor, ktorý všetkých s iným názorom chce trestať, ľudí s konzervatívnym názorom bežne označujú za fašistov a náckov a že aj teraz, keď stoja v uliciach, tak vykrikujú, kto má ísť už do basy alebo dokonca prajú aj smrť. Takže, pani prezidentka, na vyzývanie k slušnosti nepotrebujete novoročný prejav. Na to stačí kedykoľvek zdvihnúť telefón a zavolať svojím politickým kamarátom, aby sa už konečne začali slušne správať. ()

Mire

všetky recenzie používateľa

Vrchná dezolátska elita ČSFD v podobe MM_Ramone a Arsenal83 si nemohla ani tento rok odpustiť poriadny kýbel nezmyselných dezoléhovien pri príležitosti mimochodom veľmi dobrého príhovoru prezidentky (bohužiaľ posledného) a poskytla pohľad do duše priemerného voliča ficomafie (čítaj spodiny a lúzra), ktorý je po septembrových voľbách priamo zodpovedný za ten bordel a chaos čo sa tu momentálne deje. Zuzka, my normálni ľudia ďakujeme za tých 5 rokov, musela to byť v tomto Zlovensku/Dezolátsku poriadna "jazda" a modlíme sa, aby Vás v paláci nevystriedal nerozhodnutý (ne)kandidát, ktorý rád pánske tangáče a úplatky v škatuliach od šampanského. ()

Reklama

Reklama