Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mariah Carey, kráľovná Vianoc, spievajúca diva...Americká speváčka, skladateľka, producentka i herečka. je známe nielen melodickými piesňami, ale aj svojim mimoriadnym hlasovým rozsahom, presahujúcim 5 oktáv. Získala viacero ocenení, vrátane Cenu Grammy, cenu Radio music, cenu American music. Je najlepšie predávanou speváčkou milénia. Vyberte sa po stopách jej práce i úspechu. (RTVS)

(viac)

Recenzie (3)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Dostala sa na chodník slávy a čo z toho? Kus vytepaného kameňa, čo časom aj tak raz zapadne prachom. Áno, hlas a výšky mimoriadne a navždy ostane v pamäti so svojím vianočným songom. Dokument je však dosť priaznivý a ospevný voči tejto osôbke, ktorá svoj talent zúročila tak, že bez tých Vianoc si na ňu už desiatky rokov nikto ani nespomenie. V dokumente sa ale dozvieme, že ide o super speváčku s veľkou charizmou, obrovským srdcom, podporou charity, čím sa stáva skôr pokusom o beatifikáciu než plnohodnotným zrkadlom osobnosti. ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Óda na Mariah. Hviezda, ktorá zažiarila v 90-tych rokoch, ale v novom storočí už pohasla. Na dokumente mi veľmi vadilo, ako mieša zábery z rôznych období a tak sa rozpráva o prvých songoch, pomedzi to prvé klipy a novinárske zabery z roku 2004, kde Mariah vyzerá úplne ináč. Celkovo vyzerá inak v klipoch, inak na koncerte a ináč na červenom koberci, až sa niekedy zdá, že to nie je rovnaká osoba. Dokument tomu miešaním období nepomáha a mal som z toho rozpačitý dojem. ()

subic 

všetky recenzie používateľa

Ano je to diva, její hlas zní jak kdyby byla černoška, něco jak Whitney Houston. A těch devadesátkách jsem ji taky poslouchal. No jo ale co dál? V roce 1990 to byla v klipu Vision Of Love ještě útlá panenka. Skoro jsem nevěřil, že není černá. Ale od té doby měla na sobě už jenom víc a víc pozlátek, celá se začala taky zvětšovat a hlavně ty její ducpartie, jak by řekl Kryton. ()

Reklama

Reklama