Reklama

Reklama

Konštelácia


Cez zrkadlo (E07)

(epizóda)
  • Česko Skrze zrcadlo (viac)

Obsahy(1)

Jo je stratená a osamelá v lese a zúfalo sa snaží opäť nájsť cestu k svojej dcére. (Apple TV+)

Recenzie (5)

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Chce to poriadne sa sustredit. Harness k divakovi moc zhovievavy nie je. Predpoklada, ze ma aspon nejake tusenie ohladom opisovanej casti kvantovej fyziky. Spokojnost, hoci niektore casove zlomy by sa dali vyjadrit nazornejsie a tiez twist v zavere s Noomi a "druhou" dcerou som moc neuveril. 65% ()

Reklama

kenkaku 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prakticky převyprávěný začátek první epizody do smysluplné roviny. Za naprosto geniální považuji scénu s kočkou (živá/mrtvá kočka… a pak dokonce současně :)). Přesně vyjadřuje princip kvantové superpozice na které seriál staví. Co mě vyloženě vytočilo je chování postav ve vztahu k “udělátku” (nechávají ho válet ve sněhu), plus nevysvětlené prohození jedné z postav. ()

gonga 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Totálně zmatená slátanina, která nedává smysl ani když zapojím veškeré své znalosti kvantové fyziky. A to tomu vyčítám nejvíc, tento blábol nemá ani nejmenší vědecké, byť třeba teoretické, opodstatnění. Kvantová provázání nefunguje ani v nejmenším tak, že by zjevovalo hmotu a vytvářelo paralelní realitu. ()

MiMax 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Výborné stupňovanie príbehu. V tejto epizóde príbeh postupne začína dávať zmysel a stále pevne drží diváka v napätí a priam vyžaduje jeho pozornosť. Netradičný no zaujímavý nápad s chatou, skriňou zrkadlom a magnetofón, ako komunikátor pre prepojené  paralelne svety. A samozrejme skvelá Noomi... ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama