Reklama

Reklama

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Na hranici Nemecka s Polskom, v jednej Bohom zabudnutej dedinke s názvom Oderbruch, nájdu dvaja rybári obrovskú hromadu mŕtvych ľudských, ale i zvieracích tiel. Tento nález privedie dokopy k opätovnému stretnutiu bývalú policajtku Maggie Kring (Karoline Schuch) a detektíva Rolanda Voita (Felix Kramer) po viac ako dvadsiatich rokoch. Avšak situácie odkrývajúcu skutočnú povahu nálezu začnú byť pre oboch hlavných hrdinov veľmi osobné. (sochoking)

(viac)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (5)

Oderbruch (2023) 

Serial mal pozvolny rozjazd, ale celkom vydarenu mysterioznu atmosferu. Zial, po asi polovici, ked uz zacalo byt jasne, o co ide, mi to prislo prilis genericke a natahovane. Skoda. I tak vsak vyskusajte moze vam sadnut. Karoline Schuch bola v roli velmi slusna. 60% ()

Alte Geister (2024) (E01) 

Paradny, spinavy otvarak. Pozvolne, prepracovane a citit z toho slusne mystery. Kramera som videl v nedavnom Bastarden i v slusnom Dogs of Berlin. Svojska typkyna a masiarka z minulostim, Karoline Schuch, je tiez velmi zaujimava postava. Som zvedavy, co sa z toho vykluje. ()

Pulver (2024) (E02) 

Stale paradna atmosfera a naznaky "mrzkej" minulosti. Som zvedavy, ci sa dozvieme, kto su "kleiner und grosser Jäger". Trochu otravuje obcasne "preslapovanie". 70% ()

Blindgänger (2024) (E03) 

Tak uz vieme....a ze to trvalo. Maly a Velky lovec su uz tu. V uvode som mal obavu aby to nebolo lacne. Teraz ked je to tu...dufam, ze to "lacno" neskonci. :) ()

Flut (2024) (E04) 

Epizoda nadviaze na udalosti predoslej casti az v poslednej minute. Dovtedy je to len rozpravanie udalosti z pohladu brata. Knizka, ktoru hodi maskovany typek chlapcovi, skutocne existuje. Jej autor je Thomas Bohn - Der Vampir. Vysvetli sa toho hodne z minulosti ked sa pretrhla hradza na Odre. Nadpriemer, ale pribeh ma az tak nezasiahol. ()

Reklama

Reklama