Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film zachytáva úspešnú akciu FBI, počas ktorej tajný agent Joe Pistone pod falošným menom prenikol do prostredia talianskej mafie v New Yorku a strávil sedem rokov mapovaním jej činnosti. Vďaka inšpirácii skutočnými udalosťami prináša snímka režiséra Mikea Newella autentický a podrobný pohľad do tohto uzavretého sveta, ktorý sa riadi vlastnými pravidlami. (RTVS)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (478)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Dodnes som nepochopil vysoke hodnotenie tohto filmu. Je to film o mafii ale uplne postrada mafiansku atmosferu. Hlavny hrdina je polis, ktory cely cas predstiera, ze je mafian az mu z toho drbe, takze Depp tu mal po dlhsej dobe moznost zahrat normalnu postavu, ale znova ma nepresvedcil, ze je dobry herec. Pokial sa nepitvori, tak je uplne marny. Ale uplne najhorsie dopadol vztah medzi Deppom a Pacinom na ktorom mal cely film stat ale bol podany rovnako nemastne neslane ako vo filme The Devil's Own, takze zlomove sceny vo mne nevzbudili ziadne emocie. Jedine, co za nieco stalo, bol Madsen v jednej z mála kvalitnejsich roli v ktorych sa objavil. Depp by nemal tocit mafianske filmy. Zakazdym to dopadlo mizerne. 4/10. ()

Rocky62 

všetky recenzie používateľa

Mafiánské filmy jsou moje parketa, takže mé očekávání bylo veliké a spokojenost je na místě. Je to trochu netradiční. Volnější tempo, ne tak úderné a napínavé jako jiné legendy např. Carlitova cesta, Casino apod. ale obsazení, dialogy a také skutečný námět činí z Donnieho Brasca zdařilou gangsterku. ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

"I'M NOT BECOMING LIKE THEM, I AM THEM." -------- Efektne natočená psychologická hra z mafiánskeho prostredia. Geniálny Al Pacino si to vychutnáva po celý čas, až do konca a herecké kvality sa rozhodne nedajú uprieť ani Deppovi. Na staré mafiánske legendy to určite nemá, avšak nejedná sa o žiadneho outsidera. Príbeh bol spracovaný starostlivo a vďaka hlavnej hereckej dvojke aj uveriteľne. ()

Caszidy 

všetky recenzie používateľa

Opravdu poctivá gangsterka, chce se mi říct, "ze staré školy". Nicméně ačkoliv má Al Pacina, Johnnyho Deppa a Michaela Madsena, ačkoliv má dobrý příběh a plno dalších důležitých atributů, tak jí něco málo k dokonalosti chybí. Každopádně ztvárnění toho, jak je práce v utajení obtížná, jak ze člověka doslova vysává život a jak je ve výsledku nevděčná a častokrát takřka zbytečná, je opravdu dokonalé. ()

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

Pomalý rozbeh ma síce trochu znepokojil (presnejšie nudil) a vravel som si, že ak to takto bude pokračovať ďalej, tak sa jedná o dosť veľký prúser...Našťastie opak je pravdou !Donnie Brasco je veľmi pekne spracovaný skutočný príbeh s vynikajúcim ústredným duom...Newell síce nie je taký skvelý rozprávač ako F.F.Coppola. alebo Martin Scorsese, napiek tomu sa môže Donnie Brasco zaradiť aj v silnej "mafiánskej" kinematografickej konkurencii k tomu lepšiemu. ()

Galéria (101)

Zaujímavosti (39)

  • Mafiánská poprava tří kapitánů rodiny Bonanno v suterénu je sice vyobrazena relativně přesně, ale nebyla provedena skupinou okolo Sonnyho Blacka a tedy u ní ani nebyl přítomen Joe Pistone/Donnie Brasco. (Sealteam6)
  • Michael Francheze, bývalý Capo rodiny Colombo, se při jedné příležitosti shledal s Joe Pistonem/Donniem Brascem poté, co již oba patřili do programu na ochranu svědků. Michael se nechal slyšet, že Joe je „pořád v roli“ a i dnes by bez problémů do mafie zapadl. (Sealteam6)

Súvisiace novinky

Zemřela herečka Anne Heche

Zemřela herečka Anne Heche

12.08.2022

Kdo sledoval zprávy ze světa posledních několika dnů, zřejmě tušil, že smutná novina se nevyhnutelně blíží. Před necelým týdnem totiž americká herečka Anne Heche během fatální autonehody v Los… (viac)

Reklama

Reklama