Reklama

Reklama

Hra na vřískanou

(neoficiálny názov)
  • USA Hide and Go Shriek (viac)
všetky plagáty

Obsahy(1)

Skupinka mládežníkov práve končí školu, a tak by rada poriadne oslávila túto historickú udalosť. Jeden z nich, John (Sean Kanan), sa rozhodne usporiadať poriadny večierok v obchode s nábytkom svojho otca. Samozrejme, bez jeho vedomia. A takéto veci sa nie vždy vyplatia... (beso74)

Recenzie (7)

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Místo stanového nebo chatového tábora - obchodní dům s nábytkem, který vlastní otec jednoho z mladíků, co tu uspořádá party pro kamarády a jejich děvečky. Vše se zvrtne, protože na scénu nastoupí vraždící maniak...nebo maniakální vrah...zkrátka, podivná existence s nevyhraněnou osobností a bůhví čím dalším. Typický slasher 80. let s oblíbenými klišé - naivní omladina, dostatek nahoty, kdy vedou odhalené zbrojní pasy, brutální vraždy, z nichž asi nejlepší je naražení. Jistě mohlo být gore výživnější a triky věrohodnější, přeci jen ta padající hlava byla hodně gumová, ale to vše už k tomuhle žánru tak nějak patří. Místy dobrá atmosféra, většina filmu je postavena na bloudění postav zhasnutou budovou a na následné honičce s vrahem. V rámci žánru průměr, co možná potěší skalní příznivce. ()

hladass 

všetky recenzie používateľa

Klasický osmdesátkový slasher, který není kromě výtahové scény ničím zapamatovatelný... Slabý bodycount, slabá atmosféra, slabé vraždy... A co si budeme nalhávat, ani samotný vrah není ničím zajímavý... Takže nám zůstane jen docela velké množství odhalených ženských koz a koziček a fakt, že prostě jde o slasher a že existuje mnoho nepovedenějších kusů... Takže pro sběratele a kompletáře povinnost, ostatním bych doporučil se poohlédnout po některém z mnoha povedenějších slasherů... ()

Ten Druhy 

všetky recenzie používateľa

Vcelku pozerateľný slasher zo sklonku 80. rokov, pravdupovediac bolo to lepšie než som čakal. Hide and Go Shriek sa odohráva v L. A. počas jednej noci v prostredí obchodného domu, ktorý si na oslavu vyberie skupinka čerstvých absolventov VŠ. V obchoďáku je množstvo figurín, ktoré v noci vyzerajú hrozivo, ale potenciál prostredia nebol dostatočne využitý. Vysokoškoláci sú vykreslení ako tupý jatočný dobytok, takmer bez šance proti agresorovi. Vrah je narušený jedinec, nebudem samozrejme prezrádzať, akým spôsobom, len poviem, že kradne identitu zabitým. Vysokoškoláci nemajú potuchy o koho ide a diváci, ktorí si od začiatku myslia, že vedia čo je zač, zostanú prekvapení v závere, na môj vkus trochu prekombinovanom a príliš vysvetľujúcom.Ten ma trochu sklamal. V tomto slasheri je dosť, z hľadiska žánru, neodmysliteľnej nahoty, ale niet v ňom žiadnej final girl, naopak polovica ľudí nakoniec prežije. Celkom zahynú piati, pomerne rôznorodým spôsobom: prvá vražda sa odohrá asi v 3 minúte, najdrsnejšia: dekapitácia výťahom asi v 74 minúte. Skrátka, je to veľmi priemerný horor tak na jedno pozretie. ()

Zayl 

všetky recenzie používateľa

Lehce podprůměrný obchoďákový slasher se skupinkou nadržených teenagerů, kteří se rozhodnou zůstat přes noc v jedné z prodejen nábytku. Vraždy jsou spíše krotší, ale minimálně výtahová scéna je perfektní. Atmosféra je ucházející a překvapí i poměrně častá nahota. Avšak víc toho tahle hra na schovávanou nenabídne. Vrah je divnej a jeho jednání ještě podivnější. 2/5 ()

patho666 

všetky recenzie používateľa

Veľká škoda nedostatočného využitia super prostredia v ktorom sa dej tohto slasheru odohráva, takto atmosféra slabučká, ostatné veci škoda rozpitvávať, slabota. ()

Reklama

Reklama