Reklama

Reklama

Thriller 40

Trailer

VOD (1)

Za špeciálnym vydaním albumu Michaela Jacksona „Thriller“ k jeho 40. výročiu stálo veľa práce, remastrovania, pridávania bonusov, remixovania a vydávania ešte nevydaného. Pozrime sa do zákulisia tvorby albumu, ktorý mal obrovský vplyv na populárnu kultúru a v hudobnej histórii má nezastupiteľné miesto. (Arsenal83)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Doplnok k 40. výročiu vydania remastrovaného albumu Thriller, o ktorom sa Will I Am vyjadril, že aj keby vyšiel dnes, stále by bol super moderný a nadčasový. A v tom je asi veľká pravda. Dokument už taký nie je. Je len oslavou. ()

pee-jay 

všetky recenzie používateľa

Zajímavé části: baby Michael, Motown Show, vznik písně Thriller, vzpomínky Johna Landise a zejména dosud nezveřejněné rozhovory s MJ. Nejlepší částí je samozřejmě hudba, která se i po 40 letech velmi příjemně poslouchá. A mimochodem, album získalo v roce 1984 celkem 12 cen Grammy (nikoli osm, jak je uvedeno v obsahu), Michael Jackson osm a Quincy Jones čtyři (některé ceny patří skladateli, jiné producentovi). Oba navíc ve stejném roce získali další cenu Grammy za audioknihu E.T. (nejlepší nahrávka pro děti). ()

Reklama

Zaujímavosti (2)

  • Špeciálne premietanie dokumentu sa konalo v rôznych mestách po celom svete (Spojené kráľovstvo, Austrália, Kanada, Taliansko, Francúzsko, Nemecko, Švajčiarsko, Rakúsko, Latinská Amerika a Južná Kórea) v deň skutočného 40. výročia vydania albumu "Thriller". (Arsenal83)

Reklama

Reklama